- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Víz Elek #2598 üzenetére
mediainfo nevű progival kéne megnézni hogy mi lehet a bibi de tuti hogy a kódolással lesz gondja amit nem szeret a player annál a filmnél.Sajna nem mai player aminek a gyárija szoftvere még gyengébb a moddoltól is támogatás pedig nem is volt rá soha.
Esetleg az eminent fw-t kéne még megpróbálnod a keresőbe beütve megtalálod.Végső esetben az mkv merge nevű progi ami használható az ilyen fájloknál egy remux formájában. -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy wd tv hd gen 2-es média lejátszót, és az vele a problémám, hogy egyes filmeket nem nyitja meg.
Biztos, hogy nem a kódek nem tetszik neki, mert a sample-ját lejátssza.
Illetve ahhoz, hogyha megnyitok egy másik filmet, akkor DD 5.1-en indul alapból, de ha váltok dts hangsávra, akkor a kép elsötétül, es folytatodik a film dts hangsávon, csak éppen kép nélkül.
Lehet köze a fw-nek ahhoz, hogy nem nyitja meg a teljes filmet?
Az about rész alatt a következőt írja..
LaCinema
Version: 3.28 -
pinnacle
nagyúr
RGB High-t felejti el. Ma nem vagyok formában.
-
pinnacle
nagyúr
Rosszul emlékeztem, nekem WD TV Live-om van.
-
dh66e
veterán
válasz
festina10 #2593 üzenetére
Első playernek tökéletesen megfelel egy wd de tudni kell hogy mik a te preferenciáid.Azt viszont figyelembe kell venni minden egyes lejátszónál hogy bugok lesznek az első pár frissítésig.
A borítók megjelenhetnek a magyar cím mellett is,de ez lejátszó függő lehet.Attól függ milyen adatbázisból dolgozik.
Nincs még felhasználói infó erről az új wd-ről szóval nem mondanék semmit hogy megéri e.Amennyiben neten rendeled van pár napod az elállásra.Persze ha ki tudod tolni a keretedet akkor azt mondom mede8er med600.
-
festina10
tag
Köszi!
Az lenne még a kérdésem, hogy van egy NAS-om azon van pár mkv-s és avi-s film, ezek magyar címmel vannak lementve. A mediplayer így is tud nekik boritokat leszedni?, hogy úgy lássam a mappaszerkezetet?
"Bocsi, ha hülye a kérdés, még sosem volt mediaplayerem"
Most gondolokodom ezzen az új WD-n, szerinted megéri 30ezerért megvenni?
-
dh66e
veterán
válasz
festina10 #2591 üzenetére
Kb ugyanaz mint a streaming kis ráncfelvarással. rövid videó bemutató
-
festina10
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az új mediaplayerrel kapcsolatban?
http://www.edigital.hu/Multimedia_lejatszo_Android_mini_PC/WD_TV_Wireless-N_HD_Digitalis_Wifi-s_multimedia_lejatszo-p421382.html
Előre is köszi!
-
milszab
senior tag
Közben sikerült, de ez sem oldotta meg. Lehet meg próbálok valami régebbit feltenni rá vagy nem tudom mi legyen. Igazából, lehet nem is fog kelleni a lejátszó, mivel sz.gépről egyszerűbben meg tudnám oldani a dolgokat.
Jah meg az is fura hogy ntsc/pal között nem tudok váltani. Ti tudtok?
-
milszab
senior tag
Miért lehet az hogy nem tudom aktiválni az 1080p 23,976Hz-t? Ha rányomok, elég szar minőségű lesz a felbontás meg az Auto módot aktiválja.
-
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
Gulyopapa #2573 üzenetére
Valószínűleg valamelyik kodek nem tettszik a wd-nek(azon belül is a moddolt lacie-nek) keress ilyenkor más forrást ha teheted..
Az hogy milyen a tv-d felbontása az tökmindegy-
Privátban küld el nekem azt hogy mi fagy le nálad ránézek( pontos filmcímet adj meg ha pl. torrent). -
szilrobi
aktív tag
Van egy kis problémám a WD TV Live Hd (fw: 1.06.43_V) lejátszómmal. A filmek mappájába bemásolom a kivágott borító képet lekicsinyítve, és a thumbnail nézetben ez szépen meg is jelenik.
De egy ideje sok borító még a kivágás előtti állapotában jelenik meg, de ha megnyitom akkor rendben van, csak a lista nézetben pont nem látszik
Tudja valaki esetleg mi okozza ezt?
Factory reset sem segített.
-
Gulyopapa
addikt
Üdv !
Azzal mit tudok kezdeni hogy lefagynak az 1080p-s filmek/mesék ( nem mind de van ami lefagy ) ?
Az számít hogy a TV 720p-t tud ?
Vagy eleve 720p-ben szedjem le ?
Kislányom szobájában van ez a lejátszó, nekem Popi A210-em van. Az nem fagy
Kösz ! -
Gulyopapa
addikt
Üdv !
Melyik most a legjobb szoftver erre a gépre ?
wdbabg0000nbk-00
Fagyogat mostanában 1080p-s filmekkel ...
Vagyis nem fagyogat hanem tegnap 2 is kikapcsolt teljesen.
Köszönöm ! -
dh66e
veterán
válasz
RoryBreaker #2569 üzenetére
(#2556)
-
RoryBreaker
aktív tag
Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy merre találom a brad firmware-t a wdtv live-hoz? Köszi!
-
dh66e
veterán
válasz
RoryBreaker #2566 üzenetére
Akkor neked wd gen2 van jelenleg.
Az új streaming ajánlott kategória az olvasottak alapján a régi szvsz nem ér 20k-t max 15k vennék.Az újról meg olvashatsz nagyon sokat a kereső használatával itt vagy a saját topicjában.
Nekem egy Dune hasít a wd gen 2 mellett. -
RoryBreaker
aktív tag
Most van egy sima WD tv HD-m, nem tudom az milyen generáció, annyira nem értek hozzá, azon lacie-van és nem találkoztam olyannal amit nem játszott volna le. Most viszont lett egy nagy NAS-om és szeretném ha a WD hálózatba kötve működne. Most van egy eladó ilyen: WDBAAP0000NBK-01 és 20.000,- ft -ért adná a srác, nem tudom jó lenne- e, vagy inkább ruházzak be egy új live stream-ra..
szerinted melyik lenne a jobb megoldás?
Köszönöm!
-
dh66e
veterán
válasz
RoryBreaker #2564 üzenetére
Mindent azért biztos nem,de az ismertebbeket zokszó nélkül viszi.(avi,mkv,BD ISO,DVD ISO,BD25,BD50,de mkv-ból akármilyen a kódolása azt képes lejátszani olyat is amin komolyabb régebbi lejátszók is elhasaltak meg a gyári fw-hez képest sokkal nagyobb a tudása.keress rá a topicban régebben leírtam mit tud.
Arra figyelj hogy a gen2 nem hálózatos lejátszó alapjában,de a lacie-vel azzá tehető wifin keresztül.használtan néha nagyon olcsón hozzá lehet jutni én még mindig bátran merem ajánlani ha nincs hibája(hdmi aljzat). -
dh66e
veterán
válasz
RoryBreaker #2562 üzenetére
Nincs.
Lacie fw-t csak a gen2-hez írta meg Padavan.
Live-hoz b-rad fw-t tudsz feltenni. -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, ehhez van lacie firmware?
wdbaap0000nbk-01Köszi!
-
doc
nagyúr
probalt mar valamelyikotok univerzalis taviranyitot?
arra lennek kivancsi, hogy valamelyik elterjedtebb markaval megegyezik-e a kodja (Samsung smart TV-t hasznalnek univerzalis tavkent, viszont a WD markat nem ismeri, es ha nem muszaj, nem probalgatnam vegig az osszeset egyenkent) -
kangool
tag
Sziasztok!
WD TV play lejátszóm van. Csináltam serviio programmal media szervert, hogy lássa a WD a megosztott mappákat. Egyszer látta is. Majd módosítottam a serviio programot, más mappákat osztottam meg. Azóta nem látja a WDTV-m a megosztott mappákat. Reseteltem is a készüléket, újra indítottam a pc-t is többször. Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
-
Muscl3Pharm
csendes tag
Sziasztok !
WDTV live-ot hasznalok mar nagyon regota 1 TB-os kulso WD hddvel . Ma azt vettem eszre hogy valami miatt a WDTV nem hajtja meg , nem kapcsolja be es nem olvassa , a kulso hddmet .Ugyanezt a kulso hddt hasznalom mar evek ota . A kulso hddt pc-re dugva tokeletesen mukodik csak a WDTV-vel nem akar . A WDTV tokeletes bekapcsol es lekapcsol ... csak ugye a kulso hddvel nem muxik
Mi lehet a gond ?
Elore is koszonom !!
-
dh66e
veterán
Padavan:
eminent fw
Lacie fwB-Rad, összes típushoz::
[link]Gyári, az összes típushoz:
WDTV gyári FW-kBuccer
Itt olvasgass vagy kérdezz. -
Buccer
tag
Nem biztos, hogy ez ebben a topicban aktuális, de a sima WD Live ki van halva vagy senki nem tudja a választ.
Másolom ide a gondom:Volt vagy van másnál olyan probléma, hogy youtube lejátszáskor minden szám végén újraindul a WD? Gyári FW van rajta, nem gondolom, hogy ez normális lenne így. Eddig nem emlékszem, hogy csinálta volna...
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérésem lenne, ha vki privibe megdobna a gen. 2 pár legutolsó firmware-ivel, egy csomó linket töröltek.
-
-
GZoli7
senior tag
Üdv. Van nálam egy ilyen gen2-es készülék (azt hiszem).
A probléma vele, hogy egy tv-n egyáltalán nem működik, egy másikon nagy nehezen szokott, de csíkozódik a kép és a színek is "megfolynak". Találkozott valaki ilyennel?
Köszönöm. -
dh66e
veterán
gyárit?????
Akkor neked Live-od van ezek szerint mert a sima wd-ben nincs hálózat.Esetleg kérdezd meg a live topicban is hátha volt másnak is ilyen baja.
A fagyást legtöbbször a tömörített fejléces mkv fájlok okozzák fw frissítéssel megszűnik a probléma de ez csak egy lehetőség lehet más baja is a playának. -
hanso
tag
Sziasztok,
van egy ilyen kütyüm.kb már vagy 5-6 éves(nem emlékszem pontosan).
Mostanság(1-2 hete) a következő probllémára lettem figyelmes:
random módon a különböző fájlok(volt már avi,srt is)egyszerúen mappává változnak.
Egy 2.5es wd külső hdd-vel használom,hálózatban van egy routeren keresztül,win 7-es 64bites op rendszer van a főgépen.
Valaki tudja mi lehet a gondom?Köszönöm
Üdv -
dh66e
veterán
Nekem is az van rajta de már régóta nem fejleszti.4éves széria a gen2 is szóval nem is csodálom.Viszont tudásban ez a legjobb custom fw az biztos.
Esetleg az eminent félét még kipróbálhatod ha nagyon hajt a kíváncsiság de mivel abban sem működik pl a you tube így csak egy másik lehetőség,de kb ugyanolyan stabil mint a lacie. -
lizakd
tag
Ki melyik custom firmet ajánlja? Ami kihozza a boxból a maximumot!
-
dh66e
veterán
csak hogy visszataláljak
-
kingabo
őstag
"van olyan film amit le sem játszik ill. megakad és lefagy."
Az ilyenek ált tömörített fejléces mkv-k, utána viszont semmit sem hajlandó lejátszani. Wd a késöbbi wdtv-kben javította, a miénkben nem.Leírtam az általam ismert megoldást a "javításra", ha van kedved olvass vissza, hátha már nem rémlik másmilyen alternatíva.
-
oszy
veterán
Sziasztok!
WD TV HD Gen.1-hez melyik a legújabb firmware? Sajnos mostanában elég sok filmet nem akar lejátszani illetve lefagy a film elindításakor.
-
Gebriel
veterán
Van egy ilyen WD lejátszóm, probálom a PC-vel össze hozni háloztba, de valamilyen password-ot kér Account: anonymous van alapból...mi lehet a pass?
-
Tibitsoki
csendes tag
Hogy tudnám visszatenni a régi firm-et a Lacinema 3.28 helyett?
valaki okosítson már ki,mert a Lacie-t simán feltettem,de vissza már nem ment -
oba
addikt
válasz
andrasko #2508 üzenetére
Nem tudom... lehet a Gen 1 nem tudja ezt a funkciót? Vagy a rack miatt csinálja?
Én Gen2 -est használok egy ilyen külső vinyóval és nálam lekapcsolta a gyári fw -el is.
Ha ki tudod próbálni egy ilyen nem rackes 2,5 -es vinyóval akkor legalább látnád, hogy maga a player a ludas vagy a rackes hdd. -
andrasko
senior tag
Sziasztok.
Adott egy páros:
- WD TV HD media player (Gen.1)
- Samsung HM500JI 500GB SATA2 HDD egy sima 2.5" USB külső rackben.
(rack-en kapcsoló nincs, és külső táp sem, csak az Y-USB a tápja.)A WD player folyamatos hálózati feszültség alatt áll (konnektorba dugva), a távirányítóval kapcsolom, ki-be. Kikapcsolt állapotban előlapi jelzőfény nincs. (stand by állapot)
A gondom az, hogy WD player távirányítóval kikapcsolt állapotban (stand by) az USB-s HDD folyamatosan világít és pörög. Csak akkor kapcsol ki, ha kihúzom az USB csatiból.
Eddig próbált firmware-k cseréje nem hozott eredményt:
- WD 1.01.01. (legrégebbi gyári)
- WD 1.03.01. (legújabb gyári)
- WDLXTV 1.03.01 - 0.5.8.1 (B-RAD, legújabb 3rd party)Mi lenne a megoldása, hogy a WD kikapcsolásakor az USB-s 2.5"-os HDD is kikapcsoljon?
Köszi a válaszokat.
-
-
dh66e
veterán
válasz
Csabi1984 #2501 üzenetére
Fogod és átírod a gyáriban a ver fájlban a verzió számot telepítés elött,csinálsz egy mentést és már mennie kéne fel a gépre.
Tibitsoki
Na akkor passz.Nincs esetleg particionálva a vinyód és az teheti be a kiskaput neki?Nekem csak 2.5" vinyóim vannak mindegyiket szereti,ezért csak tippelgetek mi lehet a bibi nálad.
-
oba
addikt
válasz
Tibitsoki #2503 üzenetére
nálam semmi gond nincs... 2,5 -es WD 500 -as vinyóm van
próbáld meg kihúzni az összes usb -s cuccot a lejátszóból, húzd ki az áramból, várj 10-20 másodpercet, majd dugd vissza az áramba úgy a gépet, hogy nincs rádugva semmi az usb -re
aztán amikor rendesen bebootolt utána dugd rá a vinyót és nézd meg hátha így már jó lesz -
Tibitsoki
csendes tag
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! A módol firmware-ről hogy lehet visszatérni a gyárira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged