Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Nem választ akartam, sry
MB nem egyenlő Mb vagy legalább írjuk ki Byte vagy bit /sec
Amit másolásnál sokan látnak az esetek többségében MegaByte/sec amit pedig specifikációban megadnak az Megabit/sec.
A két adat totál más -mármint át lehet számolni, de ha valaki azt írja, hogy neki ennyi 10MB/s a másiknak 20Mb/s, attól még hogy a 20 a nagyobb akárhogy is de jóval lassabb!!
-nem beszélve arról, hogy a "b" betű kicsi vagy nagy mikor, hogy -írjuk ki azt a tisztaHa valaki számolgatni szeretne akkor példa legyen egy 100Megabit-es háló..."elméleti" maximuma:
100Mbit/s = 100*1000,000 / 8 (bit) /1024(kilo) /1024(mega) MByte/s = 11,92MByte/svisszafelé meg fordítva, sztem egyértelmű
Pl az USB 2.0 250-300Mbit/s körül van így jön ki a 30-35 MByte/sRemélem nem írtam lámaságot
-
tomi_mod
aktív tag
Érdekes a lassúsága, de én sem hallottam jobbat a kifejezetten network változatról (WD)
Nekem office egyvinyós változat van, progija jó könnyen beállítható usb fw esata bőven elég, ha pedig van usb-s router akkor arra is rá lehet akasztani Dlinknél talán 25k környékén már van ilyen. Ezen sebességéről nincsenek infóim, de kíváncsi lennék hogy ilyen módozatban mennyit vinne (WD USB->router->gép)
Új hozzászólás Aktív témák
lo A közelmúltban történt egy nagyobb adatvesztésem, konkrétan a családi fotóink 80%-a esett áldozatul a...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest