Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
válasz Brutális eb #6199 üzenetére
Hát ezen majd beszarok, légyszi A5-ösön is! A5-ös! A5-ös! A5-ös! A5-ös! ...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz bull84ghia #6191 üzenetére
RoyalTek és Holux vevőkkel biztosan kommunikál (de 99%, hogy a többit sem fogja elutasítani).
-
apeelme
addikt
+1
-
Brutális eb
addikt
válasz Victoryus94 #6200 üzenetére
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
levi.hungary
tag
válasz Brutális eb #6204 üzenetére
A3! A3! A3! A3! A3! A3!
-
Victoryus94
őstag
-
sid87
senior tag
válasz apeelme #6172 üzenetére
Köszi! Fura amúgy...
Na mindegy, végre xTab 70i tulaj vagyok, most nyomkodom beleéléssel.
Kérdésem rögtön, hogy fekvő módban a lock screen óra jobb széle kicsit le van vágva, ez normális?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Raypapa
tag
válasz levi.hungary #6205 üzenetére
Egy brutális harapással lassan gazdagabb lesz valaki úgy érzem...
-
Polllen
nagyúr
Benned volt minden bizodalmam, h segít valaki neki...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kisml
tag
sziasztok
valaki tudna dobni egy olyan linket ahonnan akadásmentesen futó Gta III-t tudok leszedni? -
Victoryus94
őstag
válasz Brutális eb #6212 üzenetére
Hát.. ez nálam pont hogy akad..
-
kisml
tag
én már vagy 4-5 helyröl leszedtem...na mindegy, köszi azért
esetleg valami (hasznos) appot/játékot tudtok ajánlani? -
kisml
tag
válasz Victoryus94 #6215 üzenetére
azokat is néztem már.
a temple run pedig örök favorit -
kisgabor87
tag
Van valami tipp h ha lefagy egy progi az ICS-ben (és vele a szoft buttonok is) hogyan lehet kilépni újraindítás nélkül?
-
Brutális eb
addikt
válasz Victoryus94 #6213 üzenetére
Nálam semmi akadás.
Másra nem használom de a játék elött kilövöm a taskkillerrel a felesleges cuccokat.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
sid87
senior tag
-
hanti
senior tag
Nekem is lefagyott a chrome, úgy hogy reszetelni kellett, azóta a wifi megjavult.
Csinálj egy reszetet és jó lesz! Nálam most már csak egy hiba van, a naptáraimat nem látja.
Minden szinkronizáció működik kivétel a naptár, még csak nem is jelenik meg.
xTAB 70i-re tudtok rootolási lehetőséget? -
hanti
senior tag
válasz Victoryus94 #6222 üzenetére
Köszi, akkor még várok.
-
_seth_
veterán
válasz kisgabor87 #6198 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehet a gond vele. Első bekapcsoláskor jó, után pl ha a kijelző lekapcsol vagy én altatom el a gépet visszakapcsolás után már nem megy/nem kapcsol be a wlan Másnak esetleg ötlete van, hogy mi okozhatja?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
tjb007
nagyúr
válasz bull84ghia #6224 üzenetére
Azt javaslom, hogy vagy az eBay -en nézz szét vagy itthon a használtpiacon mert újonnan annyiba kerül egy BT GPS vevő mint egy komplett PND (sőt, némelyik még többe is).
-
_seth_
veterán
Ez pl jó lehet: [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Victoryus94
őstag
Állítsd be a WLAN beállításoknál, hogy képernyő kikapcsolásakor ne kapcsoljon ki a Wi-fi.
Ha úgy vissza tudod kapcsolni a wi-fit, hogy te kapcsolod ki a WLANt, akkor ilyen esetben annyi a dolgod, hogy te magad "lövöd ki a netet", mielőtt "altatod a gépet".
Egyébként én a helyedbe megpróbálnék egy rendszer-visszaállítást. Egyéb ötletem nincs. -
warju
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nokia N9-ről szeretnék HOT SPOT-al netezni. Viszont ugyebár nem mük.Az AD HOC Patch nem megy fel recoveryböl:
E:failed to verify whole-file signatzre
E:signature verification failed
Instalation aborted.Próbáltam magát a "wpa_supplicant" bemásolni file kezelőben, de nem enged a "bin" könyvtárba beírni.
Köszi
WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca
2012.02.07.Eladó dolgaim:. https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_13_tokok_folia/hsz_1-50.html
-
kisgabor87
tag
Beszéltem egy elektronikai boltban dolgozó szakival, és azt mondta hogy a "cache" "wipeolása" megoldást jelenthet a szakadozó videóra.
A kérdésem az lenne, hogy jól gondolom hogy ezt a boot menüben kell csinálni a "wipe cache partition" menüpontban? Nagyon nem értek hozzá, nem akarom elrontani ezért kérdezek. Valaki leírná lépésről lépésre hogyan kell csinálni az ilyen felesleges dolgok törlését? ICS rendszerről van szó egyébként.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz kisgabor87 #6234 üzenetére
Recovery módban elindítod és ott a wipe cache partition -t választod.
-
Victoryus94
őstag
válasz kisgabor87 #6236 üzenetére
Elméletileg csak a "cache" -->gyorsítótárat törli.
Gyorsítótár: A gyorsítótár vagy cache (ejtsd: „kes”) francia eredetű kifejezés (jelentése: „rejtekhely”, „rejtett”), a számítástechnikában az átmeneti információtároló elemeket jelenti, melyek célja az információ-hozzáférés gyorsítása.[ Szerkesztve ]
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Letöltöttem a bloons tower defense 4-et, tetszik is a játék, csak egy gondom van vele:
el van csúszva az út,meg minden, kicsit zavaró, mivel nem az én felbontásomra tervezték.
Mit tudok csinálni, hogy normális legyen? -
tjb007
nagyúr
válasz kisgabor87 #6236 üzenetére
Csak az adott partíció tartalmát fogja törölni, ami minden beállítást és programot töröl az a wipe data/factory reset.
-
nope00
tag
Sziasztok, WayteQ xPad-70-es készülékem van, feltettem a legújabb nextgen romot, olyan hibáim vannak, hogy market vagyis play áruház random kilépked, skype-nál néha nincs hang, van ezekre megoldás?
-
sid87
senior tag
Ez a megoldás? :-) akkor mindegy.
Nem sejtettem hogy sok program nem megy úgy hogy nincs benne sd kártya... Most ezért vehetek egyet.
Ha rá dugok egeret, elcsúszva lehet kattintani. Fura. És a bal alsó sarokba nem is lehet lemenni vele.
Milyen programokat ajánlotok feltenni egy tabra, ami direkt arra készült?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Brutális eb
addikt
egy sd szerintem manapság alp és nem egy nagy kiadás.
Az egered szerintem meg gáz vagy nem forgatod el as képernyőt.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
sid87
senior tag
válasz apeelme #6244 üzenetére
Itt van a kép
http://db.tt/VW5m1SSFBrutális eb: Lehet alap, de nekem bőven elég lenne a benne levő 2,7 giga hely is. Az egér gond megoldódott, valóban megy ha nem elfektetve használom.
-
Brutális eb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest