Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ezért a pénzért teljesen vállalható.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
Én pl. most gondolkodom egy ilyenen a szüleimnek... Lassan mindkettő 60+, netezni szeretnének, de nem nagyon vannak kibékülve a géppel. Elszórakoznak vele, de szemmel láthatóan túl sok a billentyű és az egér is fura...xD
Ezt rátolom egy monitorra és csak a kijelzőt kell tapicskolni.
Persze még finomítom a dolgot, mielőtt megvenném nekik, lehet 10"-hoz már monitor se kellene nekik... És igen, nem vagyok ilyen téren átlag user, de az teljesen nem értek a géphez user szüleimnek egy százszor egyszerűbb lenne, mint 1 pc/netbook/notebook, stb.
-
Polllen
nagyúr
Eddig ubuntu-val próbálkoztam, de soha életükben nem láttak PC-t előtte, és so-so kategóriában kezelték. Ezzel szemben a touchscreen-s mobiljaim rendszerint mindkettőjüknek tetszettek...
60 évig elvoltak enélkül és most is csak használni szeretnék, nem tanulni. Az android/ios ilyen téren lényegesen egyszerűbb, mint ubuntu netbook kezelőfelülettel.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
ez a kütyü megavideo-s flash tartalmakkal mennyire boldogul el?
Szeretném aktívan használni tv-re kötve a fenti oldalt+youtube-t is használni...
Meg tudná valaki nézni?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Vegul egy ilyen kutyut szereztem be Nem rossz kis joszag, a kijelzot meg szoknom kell, meg a gepelest, de rendben lesz. xD
-
Polllen
nagyúr
Sokkal jobb a kicsike, mint gondoltam elsőre. Határozottan teszik.
Kicsit nehéz (kindle keyboard-hoz képest tégla) és a felbontás sem acélos, de jó kis gép.
2 kérdésem lenne csak:
- belső partició mérete változatható? (nem tudom miért jó nekem, hogy csak 440 megára települhetnek a programok, a maradék meg "szabad")
- A gépen egy december 21-i build van, de hivatalos weboldalon sehol se találok a tab-hoz gyári romot... Hol lehet ezt megtalálni? (nincs rá szükségem most még...)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
Üdv,
van lehetőség arra, hogy a gyári minimumnál lejebb vegyem a fényerőt?
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz Luissimo #4378 üzenetére
A két wayteq cuccon csak a felbontáson meg a kijelző méreten variáltak. Vagyis pl. a 7"-s gépen a kép csak szét van húzva egy hagyományos mobilhoz képest, standard beállításon. A galaxy tab-n meg valószínűleg más a dpi/egyéb beállítás.
Ezért is csak a 2 wayteq cuccról beszéltem, amiket még érdemes összehasonlítani.Ha tudnám a kijelzők pontos méretét, ki lehetne számolni a pixelsűrűséget, de ennyire azért nem érdekel a téma.
Rakd egymás mellé a két gépet, nézd meg az ikonok méretét és el lehet dönteni, hogy van-e számottevő különbség vagy nincs. (szerintem nincs)[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
A kért képek:
A gyári boot managerrel lehet backup-t készíteni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés