Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
HungiFungi gomba határozót Play-ről ajánlom figyelmetekbe:
amor fati
-
ClaydovE
aktív tag
válasz zolivissza #9001 üzenetére
Köszi, tényleg hasznos kis progi (most tölti le az adatbázist 106.92MB). Nagy a csönd a fórumon, talán kijött a javított frissítés és mindenki telepít?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
senior tag
-
senior tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz zolivissza #9004 üzenetére
Az meglehet! Lehet, hogy vihar előtti csend!
Nekem a Nova launcher van meg, ezt vettem meg az Apexet nem is próbáltam még. Igen minden megvásárolt programot szoktam frissíteni a launcherrel egyetemben.
[ Szerkesztve ]
-
ClaydovE
aktív tag
Na, most fagyott megint csontosra a tab, beléptem a play-be és minusz.
A play áruház nem válaszol... na legalább mégse csontos fagyás vagy mégis nem reagál semmire... reset....
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz levi.hungary #8998 üzenetére
szerintem tisztán érthetően lett linkelve amit én találtam.
a build.prop fájlban, szépen átírod a modelt, és az alatta lávét. pl Galaxy S, és google-ra, és egy újraindítás után már menni is fog az egész.
+36702778032
-
Chapel
addikt
Pár naponta jutok nethez most, pihenés végett, de csak azt látom hogy 2-300 hsz, csak nem ki jött végre az áhított 70i frissítés??
Az elforgatási probléma továbbra is fent áll, de 99% hogy szofveres téma, így kiváncsi leszek orvosolják-e majd. (kb. minden 10-15- indításnál és akkor 2-3 restart után múlik)
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
_seth_
veterán
Még talán nincs kész a hivatalos 70i frissítés, a hivatalos oldalon nincs fent legalábbis. Nálam is megvan minden hiba: oldal elforgatás nem megy sokszor, wifi, képernyő villogás... az új szoftvert megvárom, ha nem lesz javulás megy szervízbe
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
rollins
őstag
Szubjektív: Nekem XTAB-ra nem jött be ez az ICS. Lassúnak éreztem a Gingerbread-hez képest, ami nem is csoda. Flash videók sem mentek flottul. Ment vissza a G.b.
A gyári 2012.02.28 -nál úgy csinál mint ha be lenne kapcsolva az airplane, közben szvsz nem, mert a cella készenlét az első helyezett az akku fogyasztásnál. airplane mód ki - majd bekapcs remélem segít rajta.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
mondjuk: XTAB-70_ICS_custom_Apeelme_v1 vagy ...
amor fati
-
rollins
őstag
válasz zolivissza #9011 üzenetére
Rövid és szubjekív benyomás. Valami oka csak volt, hogy hamar visszaraktam a G.b-t.
Valahogy nem ment olyan gördülékenyen a beállítások közötti böngészés sem, vagy csak nekem tűnt úgy és szokatlan az egész... Az alsó soft gombok jó lenne..., de elvész az alsó x sor. Gyári böngészőt is lassabbnak éreztem. A wifi viszont picit gyorsabb és stabilabb volt.[ Szerkesztve ]
-
Dominator
aktív tag
Rendszeresen előfordul az Xtab70-el, ICS-el, hogy a rendszer egyszer csak elkezd hibaüzeneteket feldobálni sorban, hogy XY alkalmazás sajnos leállt. Gyakran van Facebook, Youtube, de rendszeresen olyanok, mint Térkép, meg valami app.core meg media meg mindenféle kódnevű folyamatok. Ez az ICS hibája, a root-é, a készüléké, vagy valamilyen program, mint Autokiller Memory Optimizer vagy hasonló okozza őket?
-
Lasy
veterán
Én tökéletesen elvagyok most a gyári ICS-vel.
Csak az a fránya mobilnet ne lenne ilyen lassú. egy 600megás fájl felénél járok 11:00 óta.
Ha jól emlékszem a wifi sebességén turbóztak az ICS révén, de wifi nincs a közelemben, igaz ezt a wifi sebességet eddig csak mobilon tudtam tesztelni. pl egy RAY-en GB alatt lassabb volt a wifin a net, mint pl a ICS-en.
Mind a kettő a hivatalos, és semmi extra csak a root.+36702778032
-
Lasy
veterán
Nos kezdjük is el akkor az Asphalt 6 -ot, most sikerült letöltenem a mobilnettel. 592.7 mega.
- video simán megy ezzel nem volt gondom még mobilon sem, de mobilon sajna a kernel végett nem sikerült elindítanom ICS-en.
- Videót átugrasztottam.Nos innentől már csak fekete.
- Eddig. ugyanis megjelent az asphalt 6 háttérképe, és a kis köröcske amiben dolgozik.
- zene megjelent.
- free race
- normál
- autó kiválaszt
- játék betöltése. (kis türelem)lehet most kellene feltenni a chinefire 3D-t?
mert elég lassúnak érzem.- játék elindult simán.
és megy is rendesen, de az a fránya viber bezavart.
+36702778032
-
stalix
csendes tag
Egy érdekes hibával futottam össze: Filmeknél(zenével még nem próbáltam) fülhallgatót használva a szereplők hangja, tehát a szinkron csak nagyon halkan van jelen. Érteni nem lehet, csak nagyon halkan ott van a háttérben. A beépített hangszórókat használva tökéletes, csak fülessel produkálja ezt a jelenséget. Nálatok előfordult már ilyen? A gép xtab 70i ICS-el
A fülest próbáltam laptoppal és ott tökéletes működik.
[ Szerkesztve ]
-
Dominator
aktív tag
Szeretnék megtanulni kisebb programokat írni Androidra. Sajnos fogalmam sincs ilyesmikről, mert életemben idáig még csak Quick Basic-ben írtam egyszerűbb programokat. Erre alkalmas lehet az Xtab? Vagy teljesen mindegy, milyen készüléken tesztelgetem a műveimet?
-
apeelme
addikt
válasz Dominator #9023 üzenetére
Teljesen mindegy milyen készüléken tesztelgeted, csak ha arra fejlesztesz akkor az android verziójával kell tisztában lenned.
Egyébként meg eszköz sem kell hozzá az SDK-ban található virtuális gép lehetőség miatt.
Bár elég erős vas kell hozzá.És még mielőtt belefognál, főként általános JAVA, C, XML ismereteidet bővítsd.
-
senior tag
válasz rollins #9013 üzenetére
korábban valaki javasolta az Apex launcher-ét használatra, nálam az kedvelhetően gördülékennyé tette az xtabomon az ICS használatát. (én szeretek időt áldozni beállítások böngészésére, csak szégyenemre legyen magyarul) gyári böngésző helyett az operát használom, bajom nem volt vele. korábban a delfines böngészőt használtam, de az egyik frissítése után valahogy "duplán" tölti az oldalakat, 2* pufferel? szóval nagyon tetszik Kelzsoca nextgenje, de inkább megvárom, hogy ICS-csel kezdjenek valami jót a srácok
amor fati
-
hann
tag
válasz zolivissza #9026 üzenetére
Nekem még mindig a Boat Browser Mini a kedvencem. Gyors, áttekinthető és eddig talán az egyetlen amin normálisan tudom nézni a netes streameket.
-
senior tag
-
stalix
csendes tag
Tényleg a mikrofonos füles volt a gond, köszönöm a segítséget Mindkét megoldás tökéletes működik, de erre egyedül nem jöttem volna rá.
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Xpad 70em mostanság elkezdett rakoncátlankodni!
Alvó állapotban kb fél - 1óra után már nem hajlandó felébredni, csak a reset gomb segít!
Reggel, vagy a napi első használatkori bekapcsolásnál csak a WayteQ logóig jut, majd reset gomb, és csak ezután bootol be az ICS mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Az Apex Launchert használóktól kérdezem, hogy tudja-e esetleg valaki, hogy egy nagyobb widgetet, hogyan lehet áthelyezni egy nem szomszédos képernyőre?
Arról van szó, hogy használok pl két 4x4-es widgetet, ami alapból egyenként a képernyő 3/4-ét elfoglalja. Ezeket át tudom méretezni, de ha már az egyiket kitettem a főképernyőre a másikat már nem tudom, csak egy üresre, ahol átméretezem ugyan, de a helyére vonszolni jelenleg csak a szomszédos képernyőről tudom.
-
kelekyle
őstag
Elég bétás de próbálta ezt már valaki? Katt
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
ICSen vagyok xPad-70... és tegnap este feldugtam töltőre reggel nyúlok hozzá semmit sem tud elindítani vagyis belép aztán force close... utána kifagyott most meg sok reset után sem volt hajlandó bekapcsolni... wipe data, wipe cache és még mindig semmi, nem kapcsol be... Mit tudtok javasolni ? Egy ROMot próbáljak feltolni SDről ?
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Brutális eb
addikt
válasz kelekyle #9037 üzenetére
Tedd fel ismét a romot.
Xpad ICS nekem és sokaknak is iszonyat instabil.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Peti N95
aktív tag
válasz Brutális eb #9038 üzenetére
Ha nem ICS, akkor melyik az az alatti legjobb, legstabilabb rom?
Szerk:
ICS-t reggel újra raktam, de egy fél óra alvásból már nem ébred fel!
Ez most szoftveres, vagy hárdveres probléma??
Van még egy szűk hónap garancia!
Nem ragaszkodok az ICS-hez, ha egy 2.3-mal megy a gép hibátlanul, akkor már rakom is fel!![ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
senior tag
-
joe357
tag
helló. Akit esetleg érdekel, vettem egy logitech mk220-as cordless egér bill kombót és az external keyboard nevű progival megy szépen a billentyű is. A bill magyar és annak is érzékeli kezeli az összes karaktert. Úgyhogy király
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy ilyen tabletet vagyis "i"-st, ennyi pénzért nem voltak nagy elvárásaim. De filmeknél elég halknak tünik nekem a hang, pedig max-ra van állítva a hangerő. Hardverileg ennyit tud? Vagy szoftveresen lehetne valahogy hangosítani kicsit?
-
Imy
veterán
Mi lehet a gondja, gyári böngészővel bizonyos menűk lego kocka és kérdőjellel jelennek. Mi lehet ennek az oka, mi hiányzik neki? Pl oldal: [link]
-
Ra3
őstag
Sziasztok, most jutottam xtab70-hez, az a probléma vele hogy sokszor azt csinálja az érintőkijelző hogy nem észleli hogy elvettem az ujjam, gépelésnél pl. előhozza az ékezetes betűket, ha megnyomok valami gombot akkor megnyomva marad, és nem történik semmi.
ICS van fent, gyári, innen szedtem le, bekapcsoltam az érintés kijelzését is, és sokszor ott marad a jelölő pötty a képernyőn akkor is ha már nem érek hozzá.Elég sűrűn előjön az is hogy nem ézékeli a nyomogatást, csak sokadszorra fogadja el, kalibrálás sem igazán segít, ráküldtem már jópárszor.
Végignyálaztam a topicot, többen is találkoztak a jelenséggel, a kérdésem az lenne hogy mi lehet a megoldás, van-e rá valami szoftveres segítség esetleg, vagy gariban csinálnak-e vele valamit?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest