Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddyreal
csendes tag
válasz lolchief70 #2582 üzenetére
szerintem a 10 inches is pont ugyanilyen kijelzővel van szerelve. A színek számával nincs baj, max az élénkségükkel, meg a fekete sem fekete....de könyörgöm, 40 ezres tabletrol beszélünk. Lehet venni 130 ezerért HTC Flyert, és akkor nem lesznek ilyen gondok. Ez vastag, sok benne a bug, éppen csak vállalható a kijelző, a képarányát sok progran nem támogatja, kevés a beépített memória, nincs gps, nincs 3G, de cserébe a mindennapokra megfelelő, meglepően gyors, és olcsó. Valamit valamiért....és mivel a kijelzőn lehet a legnagyobbat spórolni, ebből is még éppen használható került bele.
-
Bibby
addikt
válasz freddyreal #2601 üzenetére
Ez azért elég szubjektív. Én nem vagyok drága, csúcstechnológiás cuccokhoz szokva, ezért szerintem a kijelzője szép, nulla problémám van vele.
A másik a memória. Kevés? Mihez? Mikor kellett volna neked több? Mert én nem futottam bele még semmi gondba.Ελευθερια η θανατος
-
lolchief70
aktív tag
Lehet hogy az én szememmel van a gond.
Van egy Milestone egyesem, aminek nagyon jó a kijelzője, a felbontása 854x480 pixel 3,7 colon. Színek szerintem nagyon jók, a kép kontrasztos.
Ehhez illetve a többi kiállított tabhoz képest mondtam, hogy sajnos a képernyő nem az igazi.
Úgy tűnt, mint már másnak is a fórumon, hogy a színmélység kevés, a színek fakók stb stb.
A látószög nem érdekelne annyira, ha legalább szemből szép telt képet kapnánk
Még megnézek egy 10 colosat hátha annak jobb a kijelzőjeValaki azt írta, hogy csak a főképernyőn tapasztalható a fakó kép, az alkalmazásokban már nem. Ez mennyire igaz? Jobb lenne a színhűség és a kép pld egy játékprogramnál?
Rusi írta: "A képminőségen ez elsőre nem látszik, mert az Android ezen változata a jelek szerint nagyítással hidalja át a neki nem szabványos felbontást. Ez azt jelenti, hogy az parancsikonok, a menü ikonjai és sajnos a háttérkép is ilyen. Viszont alkalmazások futtatásánál már látszik, hogy van egy kis többlet pixelünk."
Lehet, hogy emiatt nem látom olyan szépnek a főképernyőt?[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Amire ez a tablet való arra tökéletes.
Nyilván nem ezen a kijelzőn fogok fullhd filmeket nézni mert minek.720p-s sorozatok gyönyörűek így is.
Szintén nem várok crysis 2-es grafikát arra ott az asztali.
Úgyhogy +1 arra,hogy semmi gond a kijelzővel.
Megaztán tényleg akinek kell vegyen samut,htc-t stb.
Csak ugye ott vagyunk,hogy egy komolyabb árából 2.5 ilyen kapható.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
freddyreal
csendes tag
nekem csak azért tűnik fel nagyon, mert a mobilomnak 3,7 inchen kb ugyanekkora a felbontása, ráadásul az amoled, és ég és fold a különbség. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem használható, de ha valaki hozzászokik egy minőséghez, sőt, párhuzamosan használja vele, azért annak erősen szemet szúr. Amikor megvettem, egy csalódásnak éltem meg, hogy nulla a fényereje, kb csak szemből látható jól, és a színek is fakók, de hozzá lehet szokni, ráadásul ennyi pénzért nem is várható el jobb. És persze az is igaz, hogy amikor vettem a telefont, akkor egész pontosan 3,5x ennyibe került, szóval nem egy kategória, és ezért nem is várom el azt a minőséget.
a memoriánál a belső tárhelyre gondoltam, mert az a 2,8 giga kb semmire sem elég...egy film felfér sima divx-ben, és vége. Persze a ott a memoriakártya, de ha lenne benne 16, vagy 32 giga, akkor a belsőt használnám, nem a kártyát
-
kelzsoca
félisten
válasz freddyreal #2611 üzenetére
Ne a telefon 3.7"-os amoled kijelzőjével hasonlíts össze, egy 7"-os sima TFT-s kijelzőt
-
freddyreal
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
válasz freddyreal #2613 üzenetére
Persze, olvastam is
-
TheSaurus62
tag
Az automata fényerőszabályozóval volt valakinek gondja az új ROMban? Nálam megbolondult, és mivel pont a frissítés után, ezért gyanús.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
Bibby
addikt
válasz TheSaurus62 #2615 üzenetére
Nekem előtte sem tetszett a működése, kicsit más szögben tartottam, már váltogatta. Inkább manuálisan állítom ha kell.
Ελευθερια η θανατος
-
sptkyle
senior tag
válasz TheSaurus62 #2615 üzenetére
Én is kikapcsoltam már a gyári romnál.. idegesítő volt.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Arcanis
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma vettem egy xPAD 70-est, és azt szeretném kérdezni, hogy mik azok a hibák, amiket a 3 napos cseregaranciás időn belül keresnem kellene.
Amit eddig csináltam:
- beállítottam az ac3 licence-t,
- felraktam a hivatalos wayteq-es 2.3.4-et
- telepítettem néhány dolgot (szép új market is van), eddig csak a youtube halt meg néhányszor (bár ahogy látom ez normális)Wifi megy, kijelző szép, minden királyságos, eddig csak a billentyűzet kiosztását nem sikerült megváltoztatnom (hiába állítom át a beviteli nyelvet magyarra)
-
levee82
csendes tag
Üdv!
Van valami megoldás a wifi-re? Nekem állandóan ledobja.....
Elég zavaró és használhatatlan!Amúgy más hibát eddig nem találtam a 2.3.4-ben.
Vagyis 1 hiba csak van, böngészõbõl nem tudok letölteni.. Erre megoldás?Köszi!
-
Brutális eb
addikt
válasz kelzsoca #2624 üzenetére
Semmi gond nincs a tp routerekel.Annyi mint a többivel.
Ha dobálja a wifit ajánlatos megnézni nincs e firmware frissítés a routerhoz.
Sokan csak kicsomagolják aztán használják.
Viszont a szorgos kis kínaiakra nem lehet panasz rendesen van náluk support tehát dobálják kifelé a frissítéseket.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
levee82
csendes tag
válasz Brutális eb #2625 üzenetére
Azért ennyire nem kell hülyének nézni mindenkit, aki feltesz 1 kérdést!
A tp-link rooter nem csak ki lett csomagolva és használva...
Amugy meg 2 xpad van a háztartásba, a másikon még 2.2 van és hibátlan a wifi, ezen frissitve lett 2.3.4re és ismételten mondom, csak azóta van wifi baja! A rooter meg tuti jó, mert 2 androidos telefon, laptop, media center tökéletesen csatlakozik rá...
A napokban más is írta,hogy van ilyen problémája de megoldást nem láttam ezért érdeklõdök, hogy mi a helyzet ez ügyben.Köszi
-
atravel
tag
válasz Arcanis #2618 üzenetére
billentyűhöz érdemes felrakni mondjuk az Anysoft keyboardot, plusz magyar nyelvi csomagot.
Miután a menüben engedélyezed, egy tetszőoeges beviteli mezőn hosszan böksz, imput method és kiválasztod.
Persze ez az utolsó lépés lehet, hogy ér valamit a gyári billentyűzettel is. Én Anysofttal szeretek írni -
freddyreal
csendes tag
válasz Arcanis #2618 üzenetére
tedd fel a MultiLing nevű billentyűzetet. A legjobb, amit eddig találtam, és tud magyar betűket is...sőt, magyar szótárt is lehet letölteni hozzá, bár ezt még nem próbáltam, mert nem szeretem, amikor belekotorásznak abba amit írok.
http://www.youtube.com/watch?v=j9UxeSWXgkY&feature=player_embedded
[ Szerkesztve ]
-
szabzol
csendes tag
Youtube-ra egy félmegoldás: ne a külön alkalmazást használjátok, hanem a gyári böngészö mobilos youtube oldalát. Nálam mindent enged megnézni fagyás és kidobálás nélkül.
-
Bibby
addikt
Olyan program létezik ami azt méri, hogy mennyit használom a gépet? Tehát csak akkor számol, ha megy a háttérvilágítás. Mondjuk azt nem tudom ez mennyire enné pluszban az akksit, de érdekelne a dolog.
Ελευθερια η θανατος
-
sptkyle
senior tag
Hát a Battery Monitor Widget szerintem elég jol használható. Ugyan nem csak akkor megy, ha be van kapcsolva a képernyő, de elég jo statisztikákat vezet az akksihasználatról, esetlegesen ez grafikonban is megnézheted. Szerintem vess rá egy pillantást.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
lcdtv
tag
kelzsoca-tól kérdezem hogy a wayteq hagyta ki az új szoftverből a "USE GPS satellites" menüpontot vagy eleve nincs ilyen a 2.3.4-ben. Mert sajna nekem sem akar menni a külső GPS vevő ( régivel minden ment a bluegps4droid nevü kis alkalmazással)
"forras pdaplus: Navigáció WayteQ xPAD70 tablettel!"...esetleg lehet engedélyezni?
-
Bibby
addikt
válasz kelzsoca #2632 üzenetére
Köszi, közben találtam egy olyat is hogy "uptime widget", meg a batery monitor is mutatja. Most így teljesen egyszerű netezgetéssel, fél fényerőn bírta kicsivel 4 óra felett. Lehetne acélosabb de ez van. Mondjuk most nagyon gyenge wifi volt és folyton kereste, kapcsolódott, lehet ez jobban meríti.
Ελευθερια η θανατος
-
vw1960
csendes tag
Végre valaki más is rákérdezett erre a GPS dologra, ezzel küzdök én is, ez mintha kimaradt volna ebből az új frissítésből, ez nagyon elkeserítő, de reménykedek, hogy van rá megoldás
-
vw1960
csendes tag
Köszi, remélem sikerül !
-
kelzsoca
félisten
==================================
WayteQ_xPAD_70_2.3_kelzsoca
2011.10.30.
==================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 4 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz.A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
MD5: c192bd2c4aa86f5d7732d24d4356ffad
A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel, mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok, és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.=====================================
KIEGÉSZÍTŐ CSOMAGOK:
A szoftverhez készült kiegészítő csomagokat, pedig itt tudjátok letölteni: letöltés
A csomagban 3 különböző recoveryből telepíthető update.zip csomag található!
1. root jog megszerzése
2. cella készenlét kiiktatása (akksikímélő)
3. állapotsorban látható dátum eltüntetéseTipp: ajánlatos az SD kártya gyökerébe felmásolni mindhárom mappát, és közvetlenül a rom telepítés után célszerű lefuttatni (amint végzett a rom telepítéssel, lehet felrakni a kiegészítő csomagokat) amelyikre szükség van.
A csomagokat teszteltem, és hibátlanul működnek!
======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
======================================================[ Szerkesztve ]
-
vw1960
csendes tag
Máris törölve, vagy miért nem tudom letölteni?
-
vw1960
csendes tag
Ahhhhhh, ez már igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
- Lenovo Tab 4 8'
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest