Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Üdv!
Beléptem a Waytek x995 max táborába.
Már 6-os android van rajta.
Nem navigációs kérdés
A számítógépem W10 op rendszere felismeri,de nem nyitja meg.Szerettem volna rá másolni képet-zenét,de ezek a menüpontok nem jönnek elő.
Aki tud segítsen -
fundaluk
tag
Biztos más is belefutott ebbe a problémába: az utóbbi Sygic updatek már csak Android 5 fölötti készülékekre jönnek le. Ez nem is lenne baj mert elvagyok az utolsó verzióval ami még jó volt az X995-re. (18.8.6) De viszont ami a gond - most már térképet se bírok leszedni mert az új térkép updatek nem jönnek le a régi app verzióra. Amit utoljára letöltöttem tavaly Magyarország térképet azt sem tudja frissíteni és mást sem enged letölteni. Írtam egy emailt a Wayteq-nek hogy lehet-e 5-ös verziót rávarázsolni valahogy.
-
bendi007
tag
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogy a hozzá való sygic van rajta de nincs hangja csak a figyelmeztető hangok. Nem beszél hogy mikor merre,de jelzi a sebesség túllépést.Mi lehet ez?
-
Ewergo
lelkes újonc
Sziasztok!
A wayteq x995-öt lehet rootolni? Minden hivatalos navi program csak egy ideig müxik teljességgel, aztán persze fizetni kell érte, de csak kártyával lehet.
(Nincs bankkártyám) Vagy olyan gps szoftver kellene ami hivatalosan is teljes.. ha létezik ilyen.
Tudna valaki segíteni? Előre is Köszi! -
kovy79
őstag
Én 820bt-t használtam jópár évig.
Elhasználtam 3 akksit, 2 kijelzőt, tehát mondhatni, meg voltam elégedve vele.
Ám ha egy szerviz olyan, amilyen (esetem pár kommenttel visszább), akkor a büdös életben nem veszek tőlük többet semmit! Persze az ismerősi körben is "körbeajánlom" a tapló hozzáállást, hogy még véletlenül se jusson senki eszébe a márka... -
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Beszakadt a Wayteq X995BT Max USB csatlakozója és leszakította a lábakat az alaplapon!
Sajnos így nem tudom visszaforrasztani. Csak töltésre használnám a csatlakozót de nem tudom hogy hova lehet az 5V-os lábat forrasztani!
Ha valaki tudja, hogy hol vannak az alaplapon 5V-os forrpontok, vagy ki tudja mérni, hogy az USB 5V-os lába hova megy azt megköszönném!
Sajnos nincs másik GPS a környéken, Így nem tudom megnézni!Köszi!
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jár az agyam egy Wayteq x995 Maxon!
Voltam Media Marktban, nekem itthon van egy sima x995-öm nyilván Android 4.4.2 -vel.
Megnéztem a kiállított Wayteq x995 Max (Android 4.4.2)-es darabot, jóval gyorsabb mint a kicsije az x995.
Médiában már az újabb x995 max-ot adják Android 6.0 -val!Kérdésem: Elvileg a Waze Android 6-tól felfele fut.Szerintetek, illetve van-e valakinek tapasztalata, megy-e a készüléken? 4.4.2 droiddal nem ment azt tudom.
Fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fűnyíró topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest