Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Üdv!
Beléptem a Waytek x995 max táborába.
Már 6-os android van rajta.
Nem navigációs kérdés
A számítógépem W10 op rendszere felismeri,de nem nyitja meg.Szerettem volna rá másolni képet-zenét,de ezek a menüpontok nem jönnek elő.
Aki tud segítsen -
fundaluk
tag
Biztos más is belefutott ebbe a problémába: az utóbbi Sygic updatek már csak Android 5 fölötti készülékekre jönnek le. Ez nem is lenne baj mert elvagyok az utolsó verzióval ami még jó volt az X995-re. (18.8.6) De viszont ami a gond - most már térképet se bírok leszedni mert az új térkép updatek nem jönnek le a régi app verzióra. Amit utoljára letöltöttem tavaly Magyarország térképet azt sem tudja frissíteni és mást sem enged letölteni. Írtam egy emailt a Wayteq-nek hogy lehet-e 5-ös verziót rávarázsolni valahogy.
-
bendi007
tag
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogy a hozzá való sygic van rajta de nincs hangja csak a figyelmeztető hangok. Nem beszél hogy mikor merre,de jelzi a sebesség túllépést.Mi lehet ez?
-
Ewergo
lelkes újonc
Sziasztok!
A wayteq x995-öt lehet rootolni? Minden hivatalos navi program csak egy ideig müxik teljességgel, aztán persze fizetni kell érte, de csak kártyával lehet.
(Nincs bankkártyám) Vagy olyan gps szoftver kellene ami hivatalosan is teljes.. ha létezik ilyen.
Tudna valaki segíteni? Előre is Köszi! -
kovy79
őstag
Én 820bt-t használtam jópár évig.
Elhasználtam 3 akksit, 2 kijelzőt, tehát mondhatni, meg voltam elégedve vele.
Ám ha egy szerviz olyan, amilyen (esetem pár kommenttel visszább), akkor a büdös életben nem veszek tőlük többet semmit! Persze az ismerősi körben is "körbeajánlom" a tapló hozzáállást, hogy még véletlenül se jusson senki eszébe a márka... -
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Beszakadt a Wayteq X995BT Max USB csatlakozója és leszakította a lábakat az alaplapon!
Sajnos így nem tudom visszaforrasztani. Csak töltésre használnám a csatlakozót de nem tudom hogy hova lehet az 5V-os lábat forrasztani!
Ha valaki tudja, hogy hol vannak az alaplapon 5V-os forrpontok, vagy ki tudja mérni, hogy az USB 5V-os lába hova megy azt megköszönném!
Sajnos nincs másik GPS a környéken, Így nem tudom megnézni!Köszi!
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jár az agyam egy Wayteq x995 Maxon!
Voltam Media Marktban, nekem itthon van egy sima x995-öm nyilván Android 4.4.2 -vel.
Megnéztem a kiállított Wayteq x995 Max (Android 4.4.2)-es darabot, jóval gyorsabb mint a kicsije az x995.
Médiában már az újabb x995 max-ot adják Android 6.0 -val!Kérdésem: Elvileg a Waze Android 6-tól felfele fut.Szerintetek, illetve van-e valakinek tapasztalata, megy-e a készüléken? 4.4.2 droiddal nem ment azt tudom.
Fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest