- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz
Low Noise
üzenetére
Szia
A PhysX driver fent van!? Nekem volt az általad leírt öszvér PhysX-em. Én szerettem. Szerintem jobb egy X40 vagy X60-as kártyát, egyesek szerint a X20-asok is elég PhysX-re használni mint a CPU-t terhelni vele. Itt a PH!-n van is egy nagyon jó írás ezzel kapcsolatban!
Persze az igazi egy GTX670OC. HWkerben jó árban van. Ja és akkor elég egy kártya is.

-
Kaiku
senior tag
válasz
Low Noise
üzenetére
A PhysX drivernek mindenféleképpen fent kell lennie telepítve. Szerintem akkor is kell, hogy legyen nV control panelod. Vagy próbáld ki, hogy leszedsz egy nV drivert ami tartalmazza a PhysX drivert is. Ha elindul a telepítő nV kártya nélkül is akkor már nyert ügyed van, feltelepíted csak a PhysX-et és akkor már biztos lesz nV control panelod.
A jövő héten ki tudom próbálni ha kell.
-
Shing
őstag
válasz
Low Noise
üzenetére
Pedig sokszor bekapcsolhatóak AMD videokártyával és CPU-n fut. De pl. Mirrors Edge-nél 5FPS-el jutalmazzák ezt a megoldást.
Vannak olyan játékok ahol alapból nincs GPU gyorsításos PhysX és procira van optimalizálva, pl. Trine. Ott futhat jól, de ilyen játékoknál sztem nem. -
Chapel
addikt
válasz
Low Noise
üzenetére
Több játékról is hallottam, hogy megy a cpuról futatott physx, Batman AA és AC-nál és Borderlands 2-nél biztosan állíthatom. BL2 esetében mindössze egy számot kell átírni és onnantól ugyanúgy a menüben állítható, csak cpu számolja.
i3 3550-em van és viszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vannak olyan játékok ahol alapból nincs GPU gyorsításos PhysX és procira van optimalizálva, pl. Trine. Ott futhat jól, de ilyen játékoknál sztem nem.