- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
t72killer #56 üzenetére
Én az általad leírt USB -s problémát win7 -en is tudom demózni 100% -os sikerrel. Mi image -ből rakjuk az alap rendszereket és amikor alaplap változás miatt driver cserék kellenek azt megcsináljuk (Ugye lustaság nagy úr csak ahhoz nyúlunk ami eszközkezelőben látszik, hogy kell de ami jó azt nem rakjuk fel) .
Viszont az USB3 -as driver az sok esetben simán jónak mutatja magát de hasonló hibát produkál usb 2.0 -ás portokon. Nekünk egy Dell usb -s bill 100% ki tudja hozni (kék halál) a hibát és akkor tudjuk, hogy a gyári lemezről (weboldalról) fel kell rakni az usb 3.0 -ás drivert. Kicsit se voltam pipa amikor első alkalommal ezért kellet partnerhez elkocsikázni és rájönni mi okozza utána 10+ gépen végig menni mert mi pont nem azokat az usb-ket használtuk amin ez a hiba előjött ezért már éles használatba vétel után derült csak ki. Lehet nálad is csak simán a windows rossz drivert rakott / töltött be a hardverhez frissüléskor egy próbát megér ha gondolod és ezt a kört még nem futottad le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest