Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hun_gery

aktív tag

válasz Szabónagymer #1879 üzenetére

Azért nem véletlen van pl. az xda-n is egyre több aláírásban a "keress, olvass, mielőtt kérdezel" szöveg. Hidd el, egy idő után mocskosul unalmas a sok read--only felhasználó egyfolytában, unalomig ismételt _kérdéseit_ olvasgatni
    Egy szűk 2000 hozzászólásos topicot ne legyen már akkora kaland átkeresni 3-4 keresőszóval.
    Ha az, az már baj.
    Mert így a sok, többszörösen ismételt kérdés között elvesznek azok, amik esetleg egy olyan problémára vonatkoznak kérdés/megoldás szintjén, amik még nem lettek kivesézve 1000x.

Az, hogy valaki megveszi a gépet, látja, hogy nyomora van vele, ezen felb@ssza az agyát, még egyáltalán nem mentesíti az olvasás/keresés alól, sőt.
    Az én tabom is kínlódik a frissités óta (nincs root, nem látja a gép rendesen adb-vel), DE: előbb elolvastam a rootolás utáni 100-120 hozzászólást, hogy megtudjam, én vagyok-e a balf@sz. Az olvasottak alapján nem. EZUTÁN feltettem egy konkrét kérdést egy kompetens személynek itt a fórumon, amire ÉRDEMI választ kaptam.
    Egyszerűbb lett volna beböfögnöm nekem is a nyomoromat, mint a fenti lépéseklet megtenni, de így hatékonyabb volt a problémakezelés, és nem kellett Ádámtól/Évától kezdenem a kérdezősködést.
    -------------
    Egyébként a gép külső/belső módosítása angol rövidített szóval MOD (a modify-ból), magyarosan MODDOLÁS, nem moddINGolás, az csak az a periódus, amíg épp MODDOLOD (folyamatos jelen). Ne bántódj meg, de ha már angol szavakat használsz, tedd azt jól, bár van rá tökéletesen megfelelő magyar verzió is. (módosítás) (rom-ot semm cookINGolnak (illetve de, de azt mi még nem látjuk, mert nincs kész, nem elérhető számunkra, hisz a cookING maga a folyamat), hanem cookolnak, abból lesz a cookED rom)

Új hozzászólás Aktív témák