Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz margithid #44 üzenetére
Éppen erről beszéltem, de ezek szerint nem fogalmaztam elég érthetően.
Mindennél lehet egy kicsit jobbat kapni, ha valamennyi pénzzel többet áldozol rá. 20 ezer forint azért nem olyan kis különbség, mintha lenne mondjuk 5 ezer forint a két készülék között. Elhiszem, hogy jó telefon a OnePlus 3, de annál sem nehéz jobbat találni
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
janeszgol
félisten
válasz csakzolcs #49 üzenetére
Csak és kizérólag oylan árakat fogadok el, amik hivatalosak. Edigital, MM, Tesco, szolgáltatók. Biztos van még. GSM árakat hallani sem akarok. Nos, hol kapható ennyiért S6?
140-ért iSE? 159-ért van. Az meg már plusz 50 ezer és nem is egy kategória. (Nem, nem azért, mert az iPhone jobb lenne, hanem méretben.)
i6: 1 giga rammal, köszi nem. Elmúlt már az az idő.
M3 Note: kapható már nálunk?
Kösz a trollkodást.[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Akkor inkább vonj le belőle 30-at és vegyél független Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t magyarországi garral.
Aki rá tud dobni +20 ezret annak nem feltétlen mindegy, hogy +20,40,60 vagy 80, inkább csak a legjobb ár/érték arányú készüléket szeretné megvenni mert nem cserélgeti fél évente a telefonjait így nem mindegy, hogy mit használ akár 2+ évig.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
AS
félisten
Sufni meg Kínai boltok áraival dobálózni .....
Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t magyarországi garral. WTF? az továbbra sem Magyar gari hanem bolti ...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nickedez89
senior tag
Köszi a tesztet, már nagyon vártam!
Megvan három napja a teló, eddig nagyon elégedett vagyok vele és nagyon kedvező áron jutottam hozzá flottás előfizetéssel!Annyi bajom van, hogy nincs még hozzá tok sehol!
Meg Honor 7-et váltott és hiányzik egy ahhoz hasonló "telefon-kezelő" app ami pucol meg ilyesmi!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Obyboy
addikt
Nem szeretnék egy honlapon kiírt (vagy ki nem írt) infókról vitatkozni de a leírásban ezt találtam: "Amennyiben a termék garanciális időn belül, üzemszerű használat mellett meghibásodik, úgy a hiba elhárítására az ország egész területén a gyártók által kijelölt szervizek és szakszervizünk által biztosított szerviz háttér áll rendelkezésre." Gyakorlatilag ha nekem az ígért garancia időn belül valaki megcsinálja úgy a készüléket, hogy kárt nem tesz benne és a gar is folytatódik akkor mindegy, hogy Magyar vagy bolti gari.
"Sufni meg Kínai boltok áraival dobálózni ....." Ne haragudj de nekem nem az a lényeg, hogy szolgáltatótól vegyek drága készüléket hanem az hogy jó ár/érték arányú megbízható készüléket megbízható helyről vegyek.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
FHD kijelzővel 80k körüli áron talán még jó is lenne... de így?!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Castell
aktív tag
válasz nickedez89 #56 üzenetére
Gyakorlatilag az összes voda teló ilyen. Mehetsz e-bayre venni fóliát meg tokot. Vagy marad az Istenháta mögötti magyar webshop +1500 Ft-os fuvardíjjal, ahol épp akad egy-két típushoz fólia vagy egy olcsó s-line tok...
A telefontól meg nem vagyok elájulva, az, hogy nem dual sim-es és szolgáltató függő, hát mit ne mondjak és a kamera sem túl acélos. Frissítést is elfelejthetjük, de mondjuk ez legyen legnagyobb gond... Ár-érték arányban egy Redmi Note 3 PRO sokkal jobb vétel. Szerintem.
-
janeszgol
félisten
Engem csak egy "apróság" zavar. Amúgy jó ajánlat.
Szoftverrel kapcsolatos információk!!!
Alapértelmezetten ezzel a szoftverrel küldjük a készüléket:
Szoftver: MIUI Global 7.2.3.0 Stable
Nyelv: Multilang. (Magyar nyelv elérhető)
Mindennapi használatra alkalmas, friss kiadású, Google szolgáltatásokkal rendelkező szoftver.
A szoftver NEM frissül az interneten keresztül.A készülék gyári szoftverrel is kérhető:
Szoftver: MIUI Global 7.2.3.0 Stable
Nyelv: Multilang. (Magyar nyelv NEM elérhető)
Mindennapi használatra alkalmas, friss kiadású, Google szolgáltatásokkal rendelkező szoftver.
A szoftver bizonyos időközönként frissül az interneten keresztül.Tehát ezt egy átlagembernek javasolni, nem tisztességes. Ráadásul az EMUI, meg Miui felületekkel nem mindenki kompatibilis. (Én igen, de a környezetemben pl senki másról nem tudok. )
A Voda meg Stock-közeli Romot ad és frissít is, ha van hozzá. (Pl a Prime 6-ba bekerült a VoLTE támogatás.)[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz nickedez89 #56 üzenetére
Még annyit hozzá tennék, hogy nekem gyorstöltő volt a dobozban és 8%-ról 90% -ra 1,5 óra alatt tölt fel, tehát a 3 óra feltöltési idő soknak tűnik! (Töltő: 5V - 2A vagy 9V - 1,67A)
Az üzemidő pedig abszolút nem tűnik rossznak eddig, 6-7 óra kijelző idő kihozható, nekem legalábbis..
A fényerő pedig nagyon jó, kocsiban ha rásüt a nap is simán látszik a navi, ami nagyon gyors és pontos.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Obyboy
addikt
válasz janeszgol #61 üzenetére
A szoftveres "apróságot" nem néztem. Így már tényleg nem akkora buli megvenni. Bár jelenleg van a családban egy Alcaltel Idol Mini azon még ugyan úgy Android 4.2.2 van mint amikor megvettük pedig hivatalos magyar boltból vásároltuk. Talán 1-2 frissítés jött rá de attól csak lassult a rendszer, így nekem jelenleg csalódás az Alcatel. Bár frissítés téren a Oneplus egyre magasabbra teszi a lécet így nehéz másnak megugrania.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
válasz janeszgol #61 üzenetére
Pontosan most lehet mondani hogy jobb ajánlat , de továbra is zsákba macskát kapsz.
Továbra is 2-3 kinai teloval jöttök hogy jobb ajánlat meg ez drága. Újból kérdem, írjatok Samsung , LG , Sony , HTC, Lenovo, Huawei ajánlatokat.
Sony XperiaX 200 ért tudja ezt (sőt abban csak snapi 650 van) Majd ha lesz több snapi 652 es készülék azzal összelehet hasonlítani .Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Szakiii
addikt
válasz nickedez89 #63 üzenetére
6-7 óra? Hát az nem hogy nem rossz az jó! Kár hogy telenoros vagyok, ez tényleg egy nagyon szuper ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Ez a név teljesen úgy hangzik, mint valami borotvapenge vagy egy tévéshop-os késkészlet. Vagy mosogatógép tabletta
-
rdt89
addikt
Akkor Alcatel néven függetlenbe (2sim verzióra gondolok, mert van neki) már hazai forgalomba nem jelenik meg, mivel a Vodánál van csatasorban?
-
19ati93
senior tag
Elég erős masina. Jó teszt!
-
Scrydhan
senior tag
És 1 éves teló,objektíven kb semmiben sem jobb mint a 1+3 vagy ez. Na meg az a 16gb,azt pedig köszi nem.
[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Richie86
senior tag
Ez egy jó ajánlat azoknak, akik erősebb telefont szeretnének jó áron, és Vodások.
-
nickedez89
senior tag
Nekem a Honor 7-el is kijött rendszeresen legalább 7 óra, míg másnak csak 4-5, szóval lehet én nem vagyok mérvadó!
Igaz nálam a facebook nem létező fogalom. Sok böngészés van, meg viber, meg e-mail, plusz egy kis navi időnként.[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
-
Scrydhan
senior tag
Persze hogy jobb kijelzőben,de 280 ppit bámulok nap mint nap tablet formájában,kibírnám,VR meg nem izgat. Engem és ahogy látom téged is jobban érdekel az hogy simán android N utána 2 főverziót is megkaphatja.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
Kampó
senior tag
Tesztelték a fosra sikerült smart7-et meg a zászlós hajót... a Smart7 ultra is várható lesz. annak a 60ezres ára jobban tetszik valahogy.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Balint1408
aktív tag
Korrekt.
Bár lehet, hogy inkább egy Oneplus 3-at vennék egy kicsit drágábban.A térerő veled van!
-
Mondjuk a 8-10 óra üzemidőt nem mondanám gyengének.
De, ugyan magam ellen is beszélek, de nem ajánlok ma már senkinek B20 nélküli mobilt, így Redmi Note 3 Pro-t sem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HoaryFox
őstag
Ez szolgáltatói telefonhoz képest igen ütős lett. a design mondjuk nem fogott meg, főleg a hátlapja nem jött be, de az előlapon a "nincs" perem az bejön, meg a dupla hangszóró. Meg a kihagyhatatlan szelfivaku...
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
h3lios
addikt
Kézben fogva nagyon üt a cucc, volt szerencsém már a készülékhez személyesen (adtam el belőle ) és tényleg meggyőző IRL. A hátlapban nagyon király az a minta amit rápakoltak, leginkább talán a Nexus 4 hátulja jut eszembe róla. Most nyári akcióban, ha valakinek családi csomagja van (legalább 2 lakossági csomag) 1 név alatt, akkor még 25 ezerrel olcsóbban is elviheti, mint a feltöltős ár. Az meg szerintem már eléggé Bestbuy kategória.
B-tag: H3lios#2825
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó telefon ez, jó a hardvee is meg az ára se túlzó.
-
kengyel
nagyúr
Teljesen jónak bizonyult a teszt alapján, és az ára is elég jó.
kengyel
-
ezsolti
tag
Tegnap óta van nálam a telefon. A hangja megdöbbentően jó, ahhoz képest, hogy ~7mm vékony a készülék.
Egyedül az akksi a negatívum egyelőre mert pici lett hozzá, legalább 3500mAh-es kellene bele. -
nickedez89
senior tag
Azt én sem tudom, valószínűleg root kell majd hozzá!
Akadásokkal én sem találkoztam eddig, elég reszponzív a készülék! Nálam az akku sem bizonyul kevésnek eddig.
Intenzív használattal kevés teló megy két napot, egyet viszont ez is bőven kibír!
PC-re dugás nálad megy gond nélkül?
Nekem nem tudta telepíteni az illesztőprogramot..[ Szerkesztve ]
-
ezsolti
tag
válasz nickedez89 #90 üzenetére
Én eddig csak a fényképeket szedtem le róla win 10 alatt.
Nem volt gond, háttértárként kezelte azonnal ahogy kijelöltem a menüben, hogy minek ismerje fel.Igen, én Redmi 3 pro-n szocializálódok egy hónapja. Azt meg 2,5 naponta teszem töltőre.....
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Nekem a win 7 nem kajálta be egyelőre!
Az nem rossz, de szerintem nem rossz teljesítmény, ebbe a 7mm-es vastagságba bele pakolni a 3000-es akksit a sztereó hangszórókkal együtt!
Nekem egyedül az nem tetszik, hogy nincs fizikai nav bar!
Ha az lenne már tökéletes lenne![ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Egy két képet szerintem tegyetek majd be...
Őszinte leszek, nekem nagyon szimpatikus lett ez a teló. (Xiaomi mi5 a másik kiszemelt.)
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
nickedez89
senior tag
Részemről oké,holnap dobok párat!
Szerintem jó kis telefon ez! De főleg flottás,vagy kedvezményes előfizetéssel éri meg igazán! Én 108 ezret nem feltétlenül adnék érte azért!
-
G-Guts
aktív tag
válasz nickedez89 #94 üzenetére
Nagyon jó telefon! Az Alcatel Idol 4S-t vártam már, hogy mikor jelenik meg, erre Vodafone kötösben megjelent és nem is vészesen drága. Igazi minőségi telefon, normális kamerával és szerintem az akkumulátor sem annyira gyenge. Köszönjük a tesztet!
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
válasz Balint1408 #81 üzenetére
+1
Én is inkább azt venném -
dealerman
aktív tag
356 / 394 nit ez mióta átlag feletti
underground techno will never die
-
szupermacs
veterán
Nagyon tetszik, kár, hogy nem vagyok vodás.
-
Ledfold
tag
Hát nem tudom gyerekek én ennyit telefonért nem adnék az tuti. Pl. ha újat veszek az nagyon fontos lesz hogy kültéren is jól látható legyen a képernyő. Mert most is ez az egyik problémám. Ez a fényerő pedig szerintem édeskevés.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest