Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
válasz radamsky #13697 üzenetére
A "nem fagyogat és még gyors is" kijelentés szerintem nem teljesen igaz
Bár nem tudom,milyen ROM-ot használsz.
Nekem a gyári 2.1 van 1-es update-tel + rootolva és igencsak azon gondolokozom,hogy felhúzom kicsit a CPU-t[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
ducsidu
senior tag
válasz radamsky #13699 üzenetére
Szerintem az egyetlen baj ezzel a készülékkel,hogy nincs rá gyári 2.2
Meg már van ellenfele is,ami nem más,mint a Telenor One Touch,ami 25 k és több részről is jobbAmúgy valaki tudna segíteni?
"Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy a fent említett patch alkalmazása kárt tehet a telefonunkban, ezért sem az oldal, sem a készítő nem vállal felelőséget az esetleges problémákért!"Ez mennyire lehet igaz?
Minimal Edition romhoz van egy patch,amivel lehet húzni a procit,ezt szeretném felrakni. Azt írja,hogy recoveryből kell flashelni,szóval ha fel szeretném rakni,akkor csak annyi a dolgom,hogy felteszem kártyára,belépek recoverybe és rámegyek,hogy "Flash zip from SD card" ?[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
válasz radamsky #13710 üzenetére
akkor neked valami különleges 845-ösöd van
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest