Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #54 üzenetére
Talán még olvasod, így elújságolom. Megrendeltem a nyomtatót. Jövő héten egymáséi leszünk.
Egyébként kacérkodtam a Konica Minolta MagiColor 1600W nyomtatóval is, hiszen lézer, meg színes, meg szinte azonos árban vannak, meg minden. Valahogy mégsem volt rá gusztusom.
Ezzel is kacérkodtam, csak ugye az eladó még arra sem hajlandó, hogy ha nem működik a nyomtató, kártalanítsa a vevőt. Ráadásul minden kérdést lazán töröl, pedig nem is voltam pofátlan. Másét is törölte a válaszaival együtt. Utolsó megszólalásomban ha nem is voltam kíméletlen, határozottan szóvá tettem nemtetszésemet. No persze, az is törlésre került.
Kiszálltam, és ha meg is vettem volna a zsákbamacskát, az eladó nem túl szimpatikus eljárása elriasztott az üzleteléstől.Szóval jövő héten enyém lesz a BROTHER DCP-195C nevű szépség.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #51 üzenetére
Minden hasznos linket eldugtam a kedvencek közé.
Nem mondom, kicsit előre szaladtam, hiszen még azt sem döntöttem el, hogy enyém lesz-e ez a szépség. Pillanatnyilag úgy gondolom, hogy igen. Holnapra kikristályosodik, hogy csak a szemem kívánta, vagy tényleg hajlandó vagyok-e áldozni rá.
Pillanatnyilag egy HP DeskJet 3320 mosolyog rám. Ő se mai csirke, idejét sem tudom, hogy mióta szolgál. Hogy legalább hét éve, afelől biztos vagyok.
Sajnos elfelejtette, hogy piros színt is kéne nyomtatnia, meg ugye a vén feleség szindróma.
Javíttatni nem fogom, és bár szerettem, sokba került a drágám.
Úgy tűnik, megszakítjuk, vagyis egyoldalúan megszakítom kapcsolatunkat, megköszönve neki mindazt, amit értem tett.Úgy gondolom, hogy az új "szerelem" is kihúz legalább annyi időt, mint a mostani. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb az etetése, és egyéb funkciókkal is kecsegtet, mint amihez hozzászoktam.
Nagyon remélem, hogy nem nyúlok mellé, ha úgy döntök egy bödön pénzért, hogy magamévá teszem.Köszönöm szépen az információkat, készséges segítségedet.
Raucher: Neked is köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #49 üzenetére
Rendben, értem és köszönöm.
No most azért érdekelne, hogy miféle tintával töltöd a patronokat, és hol lehet kapni, rendelni, valamint mennyibe kerül.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #42 üzenetére
Csak még egy buta kérdés.
Beszáradni nem fog, mert rendelkezik gátló funkcióval (magyarul, ha nem használod sokáig, magától csinál egy fejtisztítást, aminek előnye, hogy nem szárad be a fej hátránya hogy fogyaszt némi tintát és nem szabad áramtalanítani, mert akkor értelemszerűen ezt nem tudja elvégezni).
Ezt azt jelenti, hogy nem húzhatom ki a tápkábelt, vagy azt, hogy nem kapcsolhatom ki?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #44 üzenetére
Van párféle utángyártott patron. Melyik márkajelzésűt érdemes megvenni? Nem az árra, hanem a minőségre gondolok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #42 üzenetére
Egyre inkább kedvet kapok, hogy megvegyem. Ma nem, mert ünnep van, meg aludni is akarok rá egyet. Ha viszont holnap még lesz hozzá kedvem, akkor megrendelem innen.
A KöKi Terminálban, Pick Pack Pont-nál átvéve mindösszesen 21.698 Forintomba kerül. Természetesen nyomatom a +1 év garanciát is.Hú, de izgi!
Ja, és ebben még nincs korlátozó chip, ezt már tudom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #40 üzenetére
Köszönöm szépen.
Meglehetősen csábító az ajánlat, de töprengek még rajta. Feltúrom a NET-et tapasztalatokat keresve. Nálam havi pár oldalnyi használattal ki kéne bírjon vagy 10 évet, ráadásul nem örülnék neki, ha hosszas szünet után beszáradna a tinta.
Ami nagyon vonz, az az alacsony üzemeltetési költség, és hogy nagyon szép.
Ami már kevésbé, a közel 22.000 forintos ár. -
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
Rákerestem, nem találok forgalmazót, pedig érdekelne.
-
Vakegérke
félisten
Ha rákeresel, olcsóbb a patron, mint amennyit a jó szándékú figura mondott.
Csak egy link.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tehát, történt az, hogy nyomtatni kellene. Nem a várost járni, meg sorban állniírószer boltokban, vírust összeszedni,...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest