Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz Glenda #187 üzenetére

Teljesen jogos a kérdés, és van is rá egy teljesen logikus magyarázatom.
    1. Andoridon is volt egy csomó minden ami hiányzott.
    2. Munkám során használok kifejezetten a cégnek kifejlesztett (egyszerű/pici) progikat, amik csak X86-on mennek, ARM-en nem (és még az emulátorok sem játszottak, mert ennek a proginak pl natív net (konkrétan G-mail) elérés kell. Eddig úgy volt megoldva, hogy menet közben is tudjam ezeket használni, hogy magammal cipeltem egy batár, 3 kilós, 1 órás üzemidejű notit. Most meg van egy 500 grammos, 8 órás üzemidejű eszközöm, aminek a fizikai méretei is tizedét teszik ki a notinak.
    3. Igazából a hardver/driver támogatottság is fontos nekem. Ezt a kis notit ha rádogom egy irodai nyomtatóra USB kábellel, már nyomtat is. Tolhatok rá egeret, billentyűzetet, joystic-ot, még USB-s rakétakilövőt is. Nekem ez fontos (oké nem az USB-s rakéta, azt csak poénból írtam), még akkor is, ha más ezen röhög, mert neki csak a facebook kell.
    4. Megy rajta a Command&Conuqer sorozat nagy része. :) (Hát igen, a függőség ugye).

Összességében nem bántam meg, csak míg a Nexus kevés mindenre volt alkalmas, de azt jól csinálta, ez sok mindenre (és sokkal több mindenre) alkalmas, csak bosszantó. Néha nem kicsit. Pedig csak egy kevés odafigyelés kellett volna.
    És bármennyire is falhoz tudnám vágni néha, tablet fronton már nem váltanék vissza droidra. Az nekem már max telefon. A tablet pedig legyen Windows. És lehetőleg 9-es. És még csak véletlenül se "szutyokrt". (Sorry).

Más: Nem tudja valaki, hogy hova kell küldeni az MS-nek a panaszlevelet, hogy el is olvassák? Még sosem írtam nekik. Ellenben most bepótolom, már most 7 oldalnál tartok, és még messze a vége. Ha ezt valaki tényleg elolvassa, annak a napjába komolyan bele lesz rondítva. Egyébként csak úgy közlöm, hogy nagyon kulturáltan fogalmazok. Szóval nem a stílus miatt, inkább a panaszaim számát illetően.

Új hozzászólás Aktív témák