- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
mekkora béna,h csak a DK2 lesz kint.ennyit a színvonalról...
-
Segal
veterán
válasz
matteo_szg #3 üzenetére
Ezzel én is tisztába vagyok csak elég nagy szemétségnek tartom hogy megtévesztő módon a végleges képe szerepel a beharangozó cikkbe.
Nekem speciel van dk2-őm tudom mit tud de lehet hpgy páran csak evégett mennének nekik lehet csalódás lesz hogy azért fizetett hogy a véglegest ki tudja próbálni és a helyszínen derül ki hogy csak a dk2-őt lehet amit több helyen is ki lehet próbálni.
Ettől függetlenül a dk2 is egy élmény ez tény sőt 2 dologba jobb is mint a végleges -
Segal
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Nekem meg olyan érzésem hogy az Oculusból a DK2 változat lesz csak kint...
Mondjuk szerintem a HTC Vive-ból is a Pre változat lesz de remélem nem lesz igazam. -
TESCO-Zsömle
titán
Miért van az a gyanúm, hogy a fantasztikus élményekért szinte az egész rendezvényt kukázni kell sorbanállás formájában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest