Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Samu tv, 2 év gari volt rá, vettem még 3-at. A harmadik évben megmihálylott, pár telefonomba került, futár vitte, majd hozta javítva. Huszon pár ezret megért anno a gari, valami +10% volt szumma.
-
Ghoosty
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Én az MVM-es biztosítást kötöttem meg és a mosogatógépünk ment tönkre. Kijöttek, elvitték, megjavították, visszahozták.
Ami gond volt, hogy kicsit sokáig tartott, mert a biztosítónak jóvá kellett hagynia a javítás összegét és addig nem állt neki, nem rendelte meg az alkatrészt.Amúgy mi Samsungot vettünk, direct drive-osat, a motorra 10 év garancia van. A gépre talán 5, de tökéletesen működik és most lépett a 7. évbe, pedig szerintem nálunk ipari használat van. Átlagban minden nap megy egy mosást. (Van amikor nem megy, de volt már példa rá, hogy 3 mosás ment egy nap)
Egyszer volt vele gondom, egy kis kavics túljutott a szűrőn és beakadt a szivattyú lapátjához. Kivettem és ment minden tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest