Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
hangsulyoznam, hogy en a kezdetek ota szifonos voltam. megjelenes napjatol.
Van egy csomo ember, aki szerintem szivesen valtana WP7-re, de mit lat a forumokra bejove?
-Andrios / IOS trollokat
- Megzavarodott WM6.5 felhasznalokat, akik meg mindig azzal akarjak az idejuket tolteni, hogy optimalizalnak, sutogetnek ROMokat.
- Olyan emberek, akik zsigerbol fosnak a "Cloud"-tol
- Egyeb OS fanboyok.Mi, akik mar WP7-et hasznalunk kicsit jobban tudunk nyilatkozni az adott OS-rol. Foleg, hogy mondjuk en evekig szifont hasznaltam, ezert ugy gondolom, hogy ralatasom kicsit tobb van, mint annak, aki wp7-et max youtubeon latott.
Csak konkret pelda. Az omnia 7-esemen van 8GB. Skydrive-al (ami ingyenes) kapok + 25 GB tarhelyet, ez kapasbol barmikor elerheto 33 GB.
Kapok one note-ot, imadom a people hub-ot, a gyors bongeszot, tetszik az xbox integracio a jatekokhoz pedig ezt annyit nem is hasznalom.
Szeretem a kamera konnyu elereset, tetszik a Zune es a Zune pass, imadom az interface-t es az emlitett ingyenes 25 GB tarhelyet is.
kicsit primko a video,baratom probalt italt venni.
de ezt tudja az Omnia 7 kamera : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest