- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem vágom ez mi mert én is hibernálni szoktam de semmi gondom Dell-en. Másodpercek kérdése.
A többit se láttam amiről írtok páran. Az igaz, hogy HDD-ről is gyors a boot (win8 fast boot-tal) de után a Chrome és társai hogy jönnek ide? MS hiba, ha lassan indul? Vagy az sw szar vagy a hw... pl. itt jön képbe az SSD. HDD helyett. Előbbivel én nem láttam 10-15mp-s boot után percekig töltődő Chrome-okat, FF-okat, de ha ti igen az elég érdekes jelenség.
Kamuboot de főleg kikapcs és hibernáció témakörben én inkább azt hoznám fel - ami jogosabbnak tűnik, hogy a képernyő már rég elsötétült, de a HDD led még vadul villog kikapcs/hibernálás alatt másodpercekig. Na az elég kamu.
Arn, abszolút nem számít a bootidő, de kényelmes. Írtam, hogy én sem tartottam sokra. Most se, de vitathatatlan, hogy pár sec alatti reakciónál bátrabban nyomkodja az ember. Nagyon apró dolog de még annyira se kell rá figyelni mint korábban.
Ha visszajönne a régi, lassú boot pont lesz*rnám. De ha nem muszáj akkor minek?
szerk: Engem jobban érdekelne, hogy végül hol tart méretben a Win10. Mennyire eszik meg a frissítések vagy kicsit értelmesebben kordában tudja tartani a későbbi méretnövekedést?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest