Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Ez a video mint mindíg, csodásra sikeredett..
(FMV)
Kiváncsi leszek, a játék grafikájára...! Ha maradnak a TW szintjén, (egykis modellfrissítéssel) akkor sztem jó lesz...!(Apropó! Ti nem emlékeztek vmiféle C&C FPS-ről?
Mintha valahol olvastam volna... Talán a GS-ben?! Hm.. )(#11) Gregorius: Kösz, b+. Ez kellett reggelre

Igen, azért azok a TS ionviharok nagyon frankók voltak. A Hover MLRS pl szépen leereszkedett a földre... Istenem, de szerettem azt a játékot. Első futurisztikus stratégiai játákom volt.(Elég régóta megvan a játék zenéje a telómon. Mindegyikre átrakom. {TS+FS}) Lehet felvarázsolom W7-re a játékot
Köszi az emlékezést
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(FMV)
Mintha valahol olvastam volna... Talán a GS-ben?! Hm.. )