- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
A koktél paradicsom nyugodtan termeszthető erkélyen, ablakban, lépcsőházban, ha nem északi fekvésű. Hiába apró, de ízre eléggé intenzív (ugye nem boltiról beszélünk), így bár nem eszel olyan sokat, de tényleg kárpótol az íze.
Palántát öreg nénitől kell venni a piacon, aki a saját magjait viszi tovább a következó évre, és nem egy olyan kereskedőtől, aki az F1-es magokból (ez a boltban kapható hibrid mag, ami 2, vagy több keveréke, ellenálló, de a saját magjából már nem ugyanazt kapod) kihajtatja a palántát, és 100Ft-ból csinál 10k-et.
-
Depression
veterán
Szintén első próbálkozás, annyi, hogy én a koktél paradicsomokat ládába ültettem, általános virágföld, kapott trágyát, és vettem calciumot is, mert mert a nagy paradicsomok annak hiányában szenvedtek.
A koktélparadicsomos palántával félig-meddig átvertek, mert folytonnövőt akartam, de így is ez a négy palánta nagyon sok kilót hozott már, hetente egy fél kilót biztosan leszedünk róluk.
Teljesen bio. Viszont minden nap kívánt 2-3 liter vizet.A nagy paradicsom is szépen termett a ládában, és gyorsabban ért, viszont kisebbek lettek a paradicsomok, mint a sima talajban. Ugyanazok a palánták:
Így szeptemberre azért már nem olyan szépek, de eddig mindenki dícsérte, és osztottunk belőlük is rendesen, pedig csak 4-4 palánta volt összesen.Anyagilag így az első évben kb. egál, mintha boltban vettük volna, de a calcium kb. 10 évre elég, a trágyának is max a negyedét használtam el.
Viszont ízre fergeteges, és ha mellette elhaladsz, már érzed a paradicsom illatát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha már a kolléga írt az előbb a paprika terméséről, én is írok a paradicsomomról.Én, mint hobbi paraszt. Mindig is...
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest