Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charpy
csendes tag
Csak véletlen találtam erre a cikkre, de mivel eléggé régóta ismerem a játékot, így beleolvastam... nos nekem meglepő ez a lehúzása a játéknak, ugyanis nem kötelező pénzt áldozni rá és nem kötelező naponta több órát ráfordítani... a kezdő játékosok védve vannak a régóta játszó Nagyoktól, szóval könnyű megbarátkozni a játékkal. Mellesleg minden online játékot ez jellemez, amivel itt próbálta a cikkíró lehúzni... sokba kerül és sokáig tart...! Van aki inkább WoW-ozik stb. és van aki inkább ezzel játszik, én ez utóbbiba tartozok, de a WoW-nál esély sincs az ingyenes játékra! Szóval örüljünk neki, hogy ennek a játéknak egy része ingyenes, másik része sem kötelező módon fizetős, de aki megteheti, az miért ne adakozzon?!?! Felgyorsíthatja a fejlődését az, aki fizet, de attól még nem lesz jobb játékos... A játék tele van kihívással, csak felfogás kérdése. Én egy forintot sem áldoztam erre a játékra és mégis a Nagyok között vagyok, de még mindig van hova fejlődni. Ez már csak azért is igaz, mert a játék folyamatosan fejlődik, egyre több minden megvásárolható, több minden fejleszthető, így szinte sosincs vége, mindig van lehetőség fejlődésre és az ellenfelek lehagyására... Az uridiumos tárgyak többsége liciten megvásárolható kreditért, így mindenféle valós Ft költség nélkül beszerezhető minden, igaz időigényes ez a módja mindenképp. Ami meg mégsem vásárolható liciten, arra meg lehet gyűjteni a lelőtt űrlényekből gyűjtött uridiummal. Nah, több szót ez most nem érdemel, de nem kell elfogultan hozzáállni egy játékhoz, csak azért mert mást szeret a cikkíró...
-
Naveno
tag
alap, hogy ami ilyen flesses, lelőhetetlen reklám formájában tolja magát a pofánkba bele, azzal nem foglalkozunk
még mindig felugrál mindenfél oldalakról ez az izé
-
Köszi az ismertetőt, legalább már ezt is tudom, h micsoda.
-
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
Mivel egyesek miatt nem élvezhető a játék, mert folyton kilőttek, így abbahagytam az egészet. Inkább a csajok, a gitár, meg a gta.
Lapátolni meg menjen aki akar. -
Blindmouse
senior tag
Mennyél, lapátoljál sódert. Ez csak egy játék, ha nem élvezed ne játszd, senki nem fog szólni érte, ha meg jó, akkor meg legyen önmagában jó, nem azért mert --ACHIEVEMENT UNLOCKED--
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest