Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
2 kérdésem volna.
Egyik ismerősömet ha viberen hívon, azt mondja 2 eset lehetséges. Vagy ki se csörög nála, miközben nálam végig meg a csörgetés, és amikor végül megszakad a hívási próbálkozás, akkor kap egy üzenetet hogy nemfogadott hívás volt tőlem, vagy a másik verzió, hogy kicseng nála is, de nem írja ki a nevemet, csak a telefonszámom. Pedig el van mentve a telefonjába a számom mellett a nevem is. Erre van-e valami megoldás?Másik kérdés, muterom ha hívom, néha nem csörög nála se, máskor meg igen, és minden rendben van. De van még olyan eset is, hogy ha írok neki üzenetet, akkor azt néha csak akkor kapja meg, ha felébreszti a képernyőt és megnyitja az appot. Nálam is csak annyit mutat hogy elküldtem, de nem mutatja kézbesítettnek. Tudnátok tippet adni, mit, merre kellene beállítani?
-
dethroner
veterán
Ha a beszélgetés során kaptam egy képet, amit utólag a küldő törölt, azt vissza lehet valahogy hozni?
-
dethroner
veterán
Hello!
Faterom csak asztali gépen használj a vibert és ezért időnként nem lehet hívni, írni neki. Kéri a telefonos azonosítást. De nincs okostelója. Lenne valami olyan megoldás, hogy ne legyen újra és újra ez a mizéria? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van arra ötletetek hogy a viber asztali verziója miért csak a mikrofont látja és használja a webkamerámból? A skype mindkettőt felismeri, de a viber azt írja hogy videóhardver nem található. Vajon miért? -
dethroner
veterán
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy viber hívás közben 120. másodpercnél küld egy értesítést a viber, miszerint hívás közben vagyok és hogy a hangerőgombokkal beállíthatom a kívánt szintet? Sehol, semmiféle beállításban nem találok rá megoldást hogy ezt kikapcsoljam és más készülékben sem tapasztaltam sose.
De most jobban megnézve és oldalra elhúzva az üzenetet, ott egy fogaskerék, amire ha rányomok, azt mutatja hogy az android rendszer küldi ezt az üzenetet. Szóval ezt ki lehet valahogy szedni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest