Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Napfénysüti #66 üzenetére
Látod mert nekem mindenhol ugyanaz a nevem, nem mint neked!
Fecó vagy? -
Elmör
őstag
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
A cikkírónak: Nagyon szép gesztus volt ez az ajándék, én is elfogadtam volna nagy örömmel, de talán már áprilisban felhasználtam volna, ugyanis a hidegebb levegővel jobban ugranak ezek a vasak, ahogy a sajátom is. Azt mondjuk kétlem, hogy ilyen úton 5.2 alatt van százon, aszfalton tuti, de ahogy megindulnak az valami életveszély, az tetszik benne igazán, nem is a kanyargás.
Köszi az élménybeszámolót!Én is voltam Lacházán, rohadt drága egy bemutató kör ezekkel a csodákkal és aztán még jobban fáj is a szíved, hogy kéne neked is. Nekem a VTi kevés lett az évek alatt, megkapta a Vortech kompresszort, padon 295 pacit tudott tavaly, de álló rajtból nem tudok Bubut meg Evo-t verni, mert a 4X4 az nagyon kéne, elpörög a kerekem, úgy igazából 3-tól látszik meg, hogy ki lehet forgatni rendesen és már betapad, szóval most árulom és próbálok majd egyszer egy Evo-t vagy Bubu-t venni. A coupe forma nagyon tetszik, így nézegettem Audi S2-t is, Mitsu 3000Gt-t, de ezeknek a technikájával több gond szokott adódni és azért az sem mindegy. Amióta "tuning" autóm van érzem a különbséget ilyen téren is, hogy ha nem is havonta, de jönnek elő váratlan hibák amikkel ugyan még elmegy a verda, tehát nem a motor robban fel vagy ilyesmi, de idegesítő ha figyelgetni kell a folyadék szinteket vagy a műszereket és aztán vinni szerelőhöz.
-
fondorlatos
aktív tag
válasz
Napfénysüti #19 üzenetére
8500 rpm az szép
Civic ed van vagy talán s2000? -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #6 üzenetére
ilyet nem vezettem, tandemen voltam, egyszer
lentről mókás, amikor az ogre mögém kötötte fent magát az már annyira nem, amikor meg kinéztem keresztbefont karral, és lebillentünk... nem sok kellett hogy szép barna díszcsíkot húzzak a kék égre
persze lent már röhögés volt, de hogy én újra fel nem mennék egy ilyen kis konzervdobozon amivel vittek az fix
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy mit is lehet magunkkal kezdeni egy szép nyárias napon :)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest