Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
"Ha van egy olyan gépetek ami viszonylag gyengébb konfiguráció, akkor simán megéri ezeket a kártyákat beledobni, mert ahhoz képest egész jól kihajtják magukat? vagy a processzort? nem is tudom hogy ezt hogy kéne megfogalmazni."
A legpolkorrektebb megfogalmazás ide az lenne szerintem hogy "ezek a kártyák nem fogják limitálni a processzort teljesítményben".
A videóba csak belepörgettem, de átjött az életérzés. Eszembe jutott a régi configom amit az egyik korábbi bejegyzésed alatt említettem: celeron d330 + 7600gs. A doom 3-nál az az fps már maczochizmus, de a kis konfigom produkált kevésbé kielégítő fps-t is. Már jó pár éve volt, mikor haverokkal wowoztunk és elmentünk 25-fős raidbe (ott a sok játékos miatt már kellemetlenül sok effekt volt) és nekem kellett volna tankolnom a boss addjait, de beestem 1 fps alá. Pontosan már nem tudom mennyit mutatott az addon, de lehet hogy csak 0,2 volt. Ez még az első kiegészítő alatt történt, szóval akkor még "annyira" nem is volt lemaradva a gépem a csúcstól, de hát azt a kisebb hátrányt is nagyon jól lehetett érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest