- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
#51736960 #48 üzenetére
azért, mert ha tiff-ben van egy vektoros objektumom, arra a photoshopban lévő effeltek/filterek úgy alkalmazhatók, hogy nem végez a vektoros objektumon pixelmódosításokat, így ha a vektort átszerkesztem illuban, akkor már a szerkesztett vektorra fogja alkalmazni a filtert (smart filter), míg ha raszterizált layerrel dolgoznék, akkor újra meg kellene csinálnom azt, amire az új filtert/effektet alkalmazni akarom. éppen ezért az eps nem alternatíva, ráadaásul nagyobb file méretet eredményez, és oda a layerek és effektek szerkeszthetősége. én kompatibilitási problémával én még nem találkoztam, pedig általam állandóan használt szoftverek a photoshop, az illustrator és az indesign. de tudtommal a quark is tökéletesen kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A digitális fényképezőgépekből jövő raw állomány sokkal többet "tud", de kényelmetlenebb, mint a jpg. Melyik a nyerő?
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest