Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nem is azt írtam, hogy ragrím van, hanem hogy túl sok a ragrím, szinte csak az.
Nézd, kritikát és észrevételt a vélhetőleg 16+ korú embernek már úgy írok, hogy nem vagyok tekintettel a korára és írástechnikai felkészültségére - legföljebb az értékelés végén.
Máskülönben nem tudja, miben kell még fejlődnie.Amúgy én sem vagyok költő, még egy verset sem írtam soha.
-
ijjájom
tag
Hát érdekes, ha felmegyek az élet címlapra, gugának fent van a Nem őriztünk együtt libát... Ilyen a jó feleség.... Ilyen a jó férj és azt hiszem mégegy a II. kör, vagy mi. Na mindegy, csak azért lepődtem meg, hogy véletlenül kettő kerül fel az enyémből, rám szólnak, aztán látom gugának négy is fenn van.
-
ijjájom
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Neves nagy költőink is használnak, illetve használtak rag-rímeket! Bocs, de csak ennyire futotta tőlem. Nem költő vagyok /csak szeretnék az lenni!/.

Ja és kettő sorban áll már, csak még kettővel címlapon vagyok, és így is megdorgált a moderátor, hogy figyeljek jobban.
Nem tudom mi a szabály, hogy címlapon csak egy lehet egy embernek?! Gugának 4 írása van fenn.Mondjuk szívesen olvasom az írásait
-
Crystalheart
őstag
A rímek többségét sokkal jobban kellett volna megválasztani, túl sok a ragrím.
-
CimbiX
aktív tag
Reg olvastam ilyen szep es kerek verset, gratula.
-
Laci_a_Paci
tag
Királyság lett!
Fura, én mindig vidámabb leszek az ilyen versektől... köszi! -
ijjájom
tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Köszi, lehet, hogy megpróbálom ott is, de mindenképpen meglátogatom azt az oldalt is. Milyen néven találom meg a verseidet ott? Szeretném elolvasni. Üdv. Ijjájom
-
ijjájom
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nagyon biztatóak a Te soraid is. Köszönöm szépen! Megpróbálok sokáig "depis" hangulatban maradni.

-
ijjájom
tag
-
ijjájom
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Köszi! Igen, szerintem is sokat számít, hogy mi van az ember fejében, lelkében, hogy írni tudjon. Amikor sok a gond és probléma, amikor kilátástalan a helyzet, akkor születhetnek ilyen versikék. Örülök, hogy tetszett, hát próbálkozom! Szeretném a Te verseid is látni! Esetleg küldhetnél priviben, ha nem akarod kitenni. Üdv. Ijjájom
-
szombatitomi
senior tag
Nagyon szép vers, nagyon jó ritmussal. Én is írok verseket, poet.hu-ra. Te is feltehetnéd oda, sok embernek elnyerné a tetszését. Sok sikert a további verseidhez!

-
Sweet Lou 6
addikt
Nekem már az előző is tetszett, de ennek van még egy jobb lüktetése is.
Úgy tűnik egy költőt köszönthetünk a Logout köreiben.
-
szablya
aktív tag
Ilyen egy depis verset!
Gratulálok, sokkal jobb, mint az előző
És nagyon jó a szerkezeti felépítése is. Köszönöm szépen! 
-
darkarthur
senior tag
Csak titkon reméltem, hogy van más irodalmat szerető, és művelő emberke is van itt rajtam kívül.
Nagyon tetszett ez a mű! Ez a téma, vagy érzés engem is nagyon sokszor ihletett már meg. Érdekes, hogy milyen ereje van, csak úgy teremnek tőle a sorok.Remek, tényleg!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Máskülönben nem tudja, miben kell még fejlődnie.

Csak titkon reméltem, hogy van más irodalmat szerető, és művelő emberke is van itt rajtam kívül.
Nagyon tetszett ez a mű! Ez a téma, vagy érzés engem is nagyon sokszor ihletett már meg. Érdekes, hogy milyen ereje van, csak úgy teremnek tőle a sorok.