Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nem is azt írtam, hogy ragrím van, hanem hogy túl sok a ragrím, szinte csak az.
Nézd, kritikát és észrevételt a vélhetőleg 16+ korú embernek már úgy írok, hogy nem vagyok tekintettel a korára és írástechnikai felkészültségére - legföljebb az értékelés végén.
Máskülönben nem tudja, miben kell még fejlődnie.Amúgy én sem vagyok költő, még egy verset sem írtam soha.
-
ijjájom
tag
Hát érdekes, ha felmegyek az élet címlapra, gugának fent van a Nem őriztünk együtt libát... Ilyen a jó feleség.... Ilyen a jó férj és azt hiszem mégegy a II. kör, vagy mi. Na mindegy, csak azért lepődtem meg, hogy véletlenül kettő kerül fel az enyémből, rám szólnak, aztán látom gugának négy is fenn van.
-
ijjájom
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Neves nagy költőink is használnak, illetve használtak rag-rímeket! Bocs, de csak ennyire futotta tőlem. Nem költő vagyok /csak szeretnék az lenni!/.

Ja és kettő sorban áll már, csak még kettővel címlapon vagyok, és így is megdorgált a moderátor, hogy figyeljek jobban.
Nem tudom mi a szabály, hogy címlapon csak egy lehet egy embernek?! Gugának 4 írása van fenn.Mondjuk szívesen olvasom az írásait
-
Crystalheart
őstag
A rímek többségét sokkal jobban kellett volna megválasztani, túl sok a ragrím.
-
CimbiX
aktív tag
Reg olvastam ilyen szep es kerek verset, gratula.
-
Laci_a_Paci
tag
Királyság lett!
Fura, én mindig vidámabb leszek az ilyen versektől... köszi! -
ijjájom
tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Köszi, lehet, hogy megpróbálom ott is, de mindenképpen meglátogatom azt az oldalt is. Milyen néven találom meg a verseidet ott? Szeretném elolvasni. Üdv. Ijjájom
-
ijjájom
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nagyon biztatóak a Te soraid is. Köszönöm szépen! Megpróbálok sokáig "depis" hangulatban maradni.

-
ijjájom
tag
-
ijjájom
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Köszi! Igen, szerintem is sokat számít, hogy mi van az ember fejében, lelkében, hogy írni tudjon. Amikor sok a gond és probléma, amikor kilátástalan a helyzet, akkor születhetnek ilyen versikék. Örülök, hogy tetszett, hát próbálkozom! Szeretném a Te verseid is látni! Esetleg küldhetnél priviben, ha nem akarod kitenni. Üdv. Ijjájom
-
szombatitomi
senior tag
Nagyon szép vers, nagyon jó ritmussal. Én is írok verseket, poet.hu-ra. Te is feltehetnéd oda, sok embernek elnyerné a tetszését. Sok sikert a további verseidhez!

-
Sweet Lou 6
addikt
Nekem már az előző is tetszett, de ennek van még egy jobb lüktetése is.
Úgy tűnik egy költőt köszönthetünk a Logout köreiben.
-
szablya
aktív tag
Ilyen egy depis verset!
Gratulálok, sokkal jobb, mint az előző
És nagyon jó a szerkezeti felépítése is. Köszönöm szépen! 
-
darkarthur
senior tag
Csak titkon reméltem, hogy van más irodalmat szerető, és művelő emberke is van itt rajtam kívül.
Nagyon tetszett ez a mű! Ez a téma, vagy érzés engem is nagyon sokszor ihletett már meg. Érdekes, hogy milyen ereje van, csak úgy teremnek tőle a sorok.Remek, tényleg!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Máskülönben nem tudja, miben kell még fejlődnie.

Csak titkon reméltem, hogy van más irodalmat szerető, és művelő emberke is van itt rajtam kívül.
Nagyon tetszett ez a mű! Ez a téma, vagy érzés engem is nagyon sokszor ihletett már meg. Érdekes, hogy milyen ereje van, csak úgy teremnek tőle a sorok.