- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, olcsóbb szegmensben nem rossz. Igaz, a szenzor egyáltalán nem tökéletes, de lőttem vele ilyet: [link] : >
Számomra a leginkább eltántorító tényező a forma volt: túlságosan lapos, nem volt komfortos az állandóan emelgető és repozícionáló egérhasználatomnak. Ellenben, mint tudjuk, ez maximálisan szubjektív. 5 pénzért eladtam, de kicsit már bánom - jó lett volna, ha marad tartalékba. Bár a doboza és a matricái megvannak még.
Neked szütyő nem volt a csomagban?
-
Yézi
aktív tag
Razer DeathAdder 3G szenzorához képest mennyivel jobb, avagy rosszabb a Lua szenzora?
-
trydium
csendes tag
alapvetően hülye lesz a hozzászólásom... én kérek elnézést!
kiemelődik a cikkben, hogy jobb és balkezes felhasználásra is alkalmas...
nos:
- jobb kézzel egerészek
- bal kézzel írok
- ha eszem, kanál bal kézben, villa bal kézben, kés jobb kézben
- ha erőkifejtésre kerülne a sor (pl. csavarhúzó), eszköz a bal kézben, finom motoros beállító funkciók a jobb kézen...eleve őrülten születtem vagy mivan ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest