- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy értem, hogy Windows7 akart lenni, mármint végeredménynek valami hasonlót akartak, de elcseszték.
Nyilván az Ms tudja mennyi vista alá kerülne IE10 és rájöttek hgy nem éri meg foglalkozni vele.
Egyrészt, mint mondtam, gyakorlatilag megegyezik a Windows7-tel. Így aztán nem kellene sokat dolgozni rajta.
Másrészt a többi böngészőfejlesztő megoldja. XP-re sem jött újabb IE, a többiek böngészője meg minden platformon gyorsabb lett.Most jön az a korszak, hogy amikor észből nem megy, toljuk erőből. Csakhogy azóta más lett a világ. Igazán csak vállalatoknál maradtak előnyben, azokat meg jól pofán verték a kötelező Metroval. Szóval Ballmer tényleg nagyon ostoba.
Amúgy én se kedvelem Ballmert de attól hogy átizzadt inggel pattog még nem lesz marha Ó, dehogynem. Arról a videóról minden eszedbe jut, csak az nem, hogy van fogalma az új évezredről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Adobe Lightroom topic
- Assetto Corsa EVO
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest