Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobbulást!
Majd mesélj, ha végeztél mindennel! -
Silenzio
addikt
A Virostop tényleg hatékony, hatott a SARS, MRS és H1N1 járványok ellen is. Viszont ha már kovidos vagy, cseszheted, csak megelőzésre jó, illetve a citokinvihar, a szerveket megtámadó immunválasz ellen. De kúraszerűen kell szedni, szóval fertőzött nem megy vele semmire. Én is rendeltem most 4-et.
Kitartást kívánok!
-
Béló
aktív tag
Jobbulást kívánok!
Viszont én a helyedben nem fogyasztanék grapefruitot, mivel csökkenti bizonyos gyógyszerek hatását (pl. gyulladáscsökkentők).
[link] -
bul07
nagyúr
Szaglás ízlés elvesztése izgalmas lehet
Bár ha nem éreznék ízeket akkor enni se akarnék.
Édesanyádat háziorvos nem írta ki tesztre?
Ha igen hogy lehet ennyire rugalmatlan a háziorvos, nem lehetett volna bekamuzni pár ártalmatlan tünetet hátha akkor?Nálunk jó fej a házi orvos, szólt még az influenza elleni védőoltás megérkezése előtt hogy ne várjunk sokat mert elfog fogyni. Másnap mikkor kihozták neki már vittem is az ősöket meg én is megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest