Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
Mi sem öltöztünk ki általában a szülinapokon, de akkor valamiért úgy döntöttünk, hogy megtesszük.

-
Crystalheart
őstag
Kedves kis írás. Számomra furcsa is a szülinapi felhajtás, pláne a kiöltözés meg minden hasonló...
(Mi nem ünnepeljük már elég sok ideje, úgy tíz-tizenegy éve. Igaz, pont azért a 18. születésnapom a legemlékezetesebb, mert három nappal később vettük észre, hogy már elmúlt.
) De így olvasva meglehetőst idillinek tűnik, ahogyan levezényeltétek. -
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Mivel cáfolat nincs, az én órám az egyedüli, ami az állapotát előidéző történést illeti.
Ezt jól megaztmondtam...
-
pgyorgy59
tag
válasz
moonlight115
üzenetére
Mondtam én hogy nem ők voltak? Aki tud-az tud !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Így már mindjárt érthetőbb a sztori, kösz.

Evés közben nem illik beszélni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Vajon hány csorba társa mondhatja el magáról, "
Azt elhiszem, hogy a te órád tudott beszélni, míg össze nem törted, de a csorba társak??? Még ha teniszütő markolata törte is be az üvegüket, akkor se tudnák már elmondani...
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Én... izé... igenis. Szóval már benne van.

-
Vakegérke
félisten
-
moonlight115
őstag
válasz
pgyorgy59
üzenetére
"...amikor egyszer csak odajött hozzánk a Törőcsik meg a Dunai, és szépen kérték hadd lábtangózhassanak vele egy kicsit"
Mi a manó...Törőcsik Mari és Dunai Tamás együtt fociztak a strandon??? - Ez volt az első gondolatom, mikor olvastam...
Vasegér " hogy az üvegét egy teniszütő markolata törte be?"
El se tudom képzelni, ez hogy történhetett. Valaki erőszakkal kivette a kezedből és rácsapott? Vagy te? Vagy a kislányod? A kutya?
-
sziku69
őstag
Ezek az emlékek megfizethetetlenek. Pár hónapja tanítottam a fiamat bicajozni. Két napig futottam mellette, fogva a nyereg alá beszorított seprűnyelet. Mindketten elfáradtunk rendesen, de amikor megtanult biciklizni, és láttam az kis arcán az örömöt, mindent feledtetett velem. Többet érnek ezek az emlékek mindennél.
-
pgyorgy59
tag
Persze hogy jó,sőt inkább a rossz emlékeket kéne elfelejteni,de még az se megy könnyen.
A fiamat azóta talán túl sok pozitív élmény érte,pedig az első igazi zöld-fehér pöttyös bőr focijáról volt szó!
Én bizony azt sem felejtem hogy kivitte a család a Palatinusra a lasztit és éppen heverésztünk, napoztunk,amikor egyszer csak oda jött hozzánk a Törőcsik meg a Dunai,és szépen kérték hadd láb tangózhassanak vele egy kicsit.2.5 óra múlva adták vissza, de 1/2 óránként megkérdezték hogy még játszhatnak-e?Több focista is volt velük,labdájuk meg egy szál se.
Én nagyon élveztem amit ott bűvészkedtek.Tényleg igazi zsonglőrökként adták elő.28 vagy 30 éve. -
pgyorgy59
tag
A jó értelemben vett emberi tulajdonságra próbáltam utalni,nem elég kifejezően.
Mert a csalás, rablás,politika,háború,öldöklés,harácsolás és még sok egyéb is emberi tulajdonság de nem igazán nevezném jónak.
Helyesbítek:nemesen emberi !
Az biztos egy gyerek az ilyesmit sosem felejti el.
De te sem. Meg a karórád. -
greenity
senior tag
Boldog gyermekkora lehetett a gyerekeidnek

-
Vakegérke
félisten
Emberekről írtam, akiknek egy kicsit másként pörög az agyuk, mint az átlag embereké.

Erikám reagált.
"Emlékeim szerint 13 éves voltam, mert 14 évesen a fülbevalót kaptam, ami mai napig is a fülemben van, annyira a szívemhez nőtt, pedig van több fülbevalóm is. Tényleg azok az ajándékok okozták a legnagyobb örömet, amit akár értéktelennek is mondhatnánk. Nem tudom, hogy Tőled vagy Anyutól kaptam a rózsaszín hajú, buci fejű babát, amit anno Tomi babának neveztem el, de ma is megvan és igen, a lovas felszerelés, aztán a teniszütők." -
pgyorgy59
tag
Huh....ez nagyon emberi !!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) De így olvasva meglehetőst idillinek tűnik, ahogyan levezényeltétek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)