- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
-
nem_tom
őstag
-
madgie
titán
-
nem_tom
őstag
-
madgie
titán
-
V.Stryker
nagyúr
-
madgie
titán
-
V.Stryker
nagyúr
A lild-ben nem ez a vajszínű dobozos búzasör van? Nem jut eszembe a neve... No de majd rácuppanok és megnézzük.

Amúgy is ahogy észrevettem, itt mindenki inkább az elérhető árú itthon általánosságban kapható sörökre kíváncsi.
Nem nagyon vagytok nyitottak az új, ismeretlen sörökre. Gondolom az áruk miatt, ami jogos is. Viszont azt is érdemes átgondolni, hogy mikor megiszol egy minőségi, jó zamatos sört, amiben van anyag és utána abszolút nem kívánod a sört, addig az itthoni lightos akármikből meg letolok 7-8-at is, aztán már inkább unalmamba hagyom abba. 
-
madgie
titán
Változik a (itthoni) sör is, hol jobb, hol rosszabb. Olcsóbb söröknél különösen igaz ez, vagy 10 évig Borsodit ittam (fesztiválsör), annak szinte minden évben más íze volt.
V.Stryker: jut eszembe, Grafenwalder búzát kóstoltad már? Lidl-ös, ócsó, de egész jó (csak dobozos, így kicsit fémíze van)
-
nem_tom
őstag
-
keIdor
titán
-
V.Stryker
nagyúr
-
nem_tom
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
-
nem_tom
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
-
madgie
titán
-
V.Stryker
nagyúr
-
keIdor
titán
Ez is jó szvsz akár csak a Heineken.
Beck's szerintem is jobb, meg a Stella Artois is.
Búza sört szereted? -
V.Stryker
nagyúr
-
nem_tom
őstag
Honnan tudod, hogy ezt nem ő itta és fényképezte egy fekete szobában?

-
nincsisbéla
aktív tag
Nem rossz-nem rossz, de azért nem az igazi. És sajnos igaz rá, hogy ha kicsit minőségibb akkor már drágább is.

Azt hogy legyenek saját készítésük képek a bejegyzésben rajtam kívül senki nem támogatja?

-
nem_tom
őstag
Részemről én nem szeretem a Gössert. Nálam ez így néz ki: 1. Aranyászok 2. Borsodi .
Most haragszom rád! Miattad megkívántam egy sört!

-
madgie
titán
Engem szinte minden itthoni sör felpuffaszt, furamód egy ideje még az elvileg import Pilsner is

Gösser egyébként jó cucc, szvsz jóval jobb, mint a a "sztárolt" Dreher.
Samus: nem akarok csúnyát írni, de amikor szétszedem a csiszológép alatt az ürítőtartályt, és elkezdem belőle kilapátolni a műanyag lencse maradék és víz alkotta trutymót, annak pont Stella szaga van
Komolyan, teljesen olyan. -
Samus
addikt
Egyvalamire lennék kíváncsi, hogy a Stella Artois-ról mi a véleményed. Egyik kedvenc söröm.
-
moha21
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
-
moha21
veterán
-
Szten Márs
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
-
baluka26
veterán
Ennél a Heineken sokkal finomabb sör szerintem.
Becks-et kérek szpen ide a válogatásba

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Windows 11
- Éjszakai műszak
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Beck's szerintem is jobb, meg a Stella Artois is.

Komolyan, teljesen olyan.