- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy van lehetőség a start menüben szereplő programok ikonjait megváltoztatni?
És a a jobb alsó tray menüben lévőkét? különösen az object dock ikonja érdekelne... (utorrentnek lehet, remélem ennek is)
+ A psnek és hasonló fontosabb programoknak meg van változtatva az ikonja, mégis mikor elindul az eredeti ikon kerül a futtatott programok közé, nem lehetne valahogy azt is átírni, hogy ott is az az ikon szerepeljen amit én választottam?
köszönöm a segítséget
-
rw-ultra
tag
Egy picit lemaradtam, de a téli álom meg a szilveszteri mulatság után végre felébredtem
Köszönöm az értékeléseket
Mindenkinek gratulálok az elért helyezéshez
Mivel nem én nyertem, ezért kinyírom a zsűrit -
hoffman_
nagyúr
Hű ez nagyon elsüllyedt részemről, teljesen elfelejtettem, hogy már kész az eredményhirdetés. Basszus ez így nem lesz jó, jobban kéne promózni(modikkal érdemes lenne tanácskozni jövőre), mert szerintem azért elég nagyon volumenű "rendezvény" itt házon belül.
A nyerteseknek gratulálok. Illetőleg most látom, hogy egyénileg volt véleményezés, ez a zsűri részéről valóban konkrét és korrekt munka, respekt érte, részemről köszönöm a véleményezéseket, és a befektetett munkátokat
vans, tudom, hogy te voltál a zsűriben a hangadó, és miattad húzott le mindenki... pedig a csúcsra törtem most is
-
törölt tag
válasz
pincehely #199 üzenetére
Jól van na. Visszaszívom amit mondtam. Nem is nyerni akartam
csak játszani. Szóval elnézést kérek a zsüritől. Összességében nekik mint külső szemlélőnek igazuk van. Az én desktopon meglehetősen spártai. Jövőre rágyúrok, hogy szépen legyen spártai. Kösz a kritikákat elnézést a kirohanásért. Butaság volt.
kiskaktusz: Egy tonna program van amivel 4 - 5 klikkel olyan desktopot csinálok, hogy eláll az ember szava. De nem hatékony, nem lehet átlátni, lassítja a gépet stb... Elsősorban munkafelület. Nem művészi alkotás.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
#13260800 #196 üzenetére
Azért, mert több helyen módosított, még nem jelenti azt, hogy szép is a végeredmény.
Hogy a zsűri ne értene hozzá? Hát te biztos jobban ismered a zsűri munkásságát, mint a versenyt kiíró Recon.
btw érdemes lenne megnézneda deviantartot, hogy oda milyen linux deskek kerülnek fel..
-
Keeperv85
nagyúr
Kicsit letúrta a topicot a fórumfigyelőről a többi, ezért csak most:
Köszönöm az értékeléseke! Megszívlelem őket!
-
pincehely
addikt
válasz
#13260800 #197 üzenetére
Személy szerint, én ránéztem, és nem tetszett.
Ha ebből a felületből csak ennyi hozható ki, akkor nem érdemes vele egy -oprendszertől független- versenybe nevezni.A véleményem csupán ennyi! Egyébként egy jó háttérrel azért jobban is ki tudna nézni az, illetve rákerestem neten a felületre, azért vannak korrekt desktopok.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
#13260800 #196 üzenetére
Elhiheted, hogy a zsűrik láttak már egy pár száz asztalt és több éve benne vannak a "szakmában" nem hiába ők kerültek kiválasztásra. És nem csak Windowst, ha körülnézel a kinek milyen desktopja topicban, látsz ott minden fajtát. Ők kiértékelnek és náluk nehéz lenne megfelelőbb embereket találni. Szóval én megfogadnám a tanácsaikat és próbálnám a hasznomra fordítani a következő versenyre...
-
törölt tag
Gratula a győzteseknek és az előbbi kritikámat ne vegyétek túl komolyan
Kösz, hogy egyáltalán megcsináltátok. Jövőre nagyot fejlesztek bár a gép maradni fog meg az LXDE is
-
törölt tag
Az utolsó miért nem kap egy citrom díjat
Szerintem a zsűri még életében nem látott default LXDE felületet, ahhoz képest az enyém több helyen módosított. Na mind1. Jövőre visszatérek és megcélzom az utolsó előtti helyet
"Dyra 10/5
Ezen sem látszik sok alakítás, ami alapvetően nem lenne baj, de nincs egyben az összkép. A tálca picit zsúfolt lett, és tagolatlan, ráadásul az ikonok sem hasonszőrűek (még méretre sem)."Ez egy munkagép. 4:3 felbontáson. Alig férek a tálcán ahhoz képest messze a legtöbbet hoztam ki.
A többit már meg se nézem. Jövőre a zsűribe olyan embereket tegyetek akik felismerik a felületet mert így értelmetlen a verseny. A felbontás és maga a felület nagyban befolyásolja a kihozható végeredményt.
-
maj.Charlie
csendes tag
az az 1700as nagyon zsír
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönöm én is az értékelést és gratulálok minden résztvevőnek szép asztalok jöttek össze.
-
Richter36
őstag
Köszönöm az értékeléseket és gratulálok a helyezetteknek
-
SQX_Barto
addikt
Köszönöm, hogy vettétek a fáradtságot és értékeltétek az én desktopomat is.
Ha ráböktök az adataimra, látható, hogy erre a laptopra, (amit komoly 15 ezerért vettem), esélyem nem lenne XP helyett mást tenni, max Win 98 SE-t. A nevezés előtt egy alap XP hátterem volt, és a Zune téma sem volt felrakva, szóval maga a verseny miatt kicsit törődtem a háttérrel, de nem túl sokat. Ha később jobb gépem lesz Win 7-tel (vagy neadjisten 8-cal), akkor se lesz Rainmeterem meg agyonskinezve meg ilyesmik, mert ez nem az én stílusom. De maga a verseny jó dolog, lehet máskor is benevezek majd -
viralmind
aktív tag
Koszonom az ertekeleseket ,es az ezzel jaro faradozasotokat,a nyerteseknek hatalmas gratulacio,talalkozunk ujra itt az ev vegen ;-)
-
BeeNiTTo
tag
grat mindenkinek
!
észre sem vettem hogy hogy 2-ik lettem anti-minimalban
az időjárás skin-t és is megbántam az elsőn, tényleg jobb let volna nélküle!
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm szépen, nem gondoltam volna, hogy dobogós leszek!
-
atesz117
aktív tag
Nagy gratula mindenkinek!
-
Az érmeket kiosztottam a dobogósoknak, grat!
-
Zol01
tag
Köszönöm én is a lehetőséget és hatalmas gratula a szervezésért. Várom a következő lehetőséget!
Ja és gratulálok a résztvevőknek! -
kiskaktusz
addikt
Grat a nyerteseknek!
-
Recon666
Közösségépítő
Bopezről kaptam hírt, sajnos kórházban volt pár napig, elég magas lázzal. Emiatt nem tudott részt venni a zsűrizésben.
-
IBasterd
tag
En is gratulalok mindenkinek. Remelem a pontozas szubjektivitasa nem vette el a kedveteket egy ujabb jovobeli versenyre valo nevezestol...
Az mar SMS alapu szavazos lesz. "Kuldd a vans? szot a 1782-re." -
Allure
aktív tag
Köszönöm a lehetőséget és gratulálok a nyerteseknek!
-
pocokxx
Közösségépítő
Szívből gratulálok minden helyezettnek, és versenyzőnek. Köszönjük Recon a szervezést!
-
Petyyyyy
addikt
Köszönet a lehetőségért és az értékelésekért - építő hatásuk volt. A győzteseknek pedig nagy gratula!
+ Jövőre - ha lesz verseny - majd megrezgetjük a lécet alattatok!
-
littlemamba
aktív tag
Köszi srácok a versenyt is és az értékeléseket is! A dobogósoknak pedig gratulálok!
-
Lui04
aktív tag
Köszönöm szépen a pontokat és a lehetőséget is! Valamint gratulálok a győzteseknek és a többi helyezettnek!
Barthezz2-nek üzenem, hogy az óra pixelre pontosan középen van -
echterion
nagyúr
válasz
dilajoska1 #160 üzenetére
Úgy látom, valaki itt komolyan vette nagyon ezt és besértődött. Pedig csak simán az van legtöbb esetben, hogy kinek milyen az ízlése. Ezen nem kell fennakadni, ha nem tetszik, akkor nem kell ilyenekre nevezni. Én sem örültem minden szónak, de nyilván különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik. Nálam pl. pont azt a modot érte a legtöbb kritika, amivel a legtöbbet pöcsöltem, mire testre tudtam szabni, meg lefordítani, de hát ez van. Lehet, hogy ha azt a cuccot rakom be, amit először akartam, akkor most sokkal több pontom lett volna, de nekem így tetszik a desktopom, és ez a lényeg.
-
B@ldrick
aktív tag
Hijj, nyertem
egy paraszthajszállal
Köszönet a szervezésért no és persze az értékelésekért, nem volt könnyű dolgotok. -
Dr. Gonzο
senior tag
Kösz a lehetőséget, legközelebb jobban odateszem magam!
-
Adamis
őstag
Majdnem nyertem!
Gratula minden helyezettnek!
-
pincehely
addikt
válasz
dilajoska1 #160 üzenetére
Csak nem értettem mit írtál, mert értelmezhetetlen volt.
Engem ugyan, nem bántasz meg... -
Jorus
nagyúr
Gratula mindenkinek, és köszönjük a nagyszerű szervezést!
-
Recon666
Közösségépítő
Ha már ismét szavazategyenlőség alakult ki Anti-minimal kategóriában, rám maradt a döntés. Azt le kell szögeznem hogy mindketten kitettek magukért és nem volt könnyű dönteni. Ám számomra most BeeNiTTo asztala jobban tetszik, így rá adom a voksomat, és egyben elnyerte a 2. helyet.
-
pincehely
addikt
válasz
dilajoska1 #155 üzenetére
Elnézésedet kérem, de nem tudom értelmezni, amit írtál. Kifejtenéd érthetően?
-
dilajoska1
őstag
Köszönöm a versenyt!!! Bocs mindekitől hogy ilyet írok de kárnak kellett kínlódnom/kínlódanunk.
És ezt nem magam miatt mondom!!!!
-
pincehely
addikt
Minimal: kovy29
Antiminimal: BeeNiTToÜDV!
-
atesz117
aktív tag
Hali!
Most értem haza melóból, bár sejtettem, hogy lesz pótszavazás
Minimalban kovy29, anti-minimálban Jorus. -
Recon666
Közösségépítő
Megint jól alakul, ha most is egyenlő lesz én is szavazok.
-
IBasterd
tag
Pincehelyre marad, hogy eldöntse az ismételt egyenlőséget.
Csak nehogy sírjon, mint Keresztes Ildikó.
Rájöttem, atesz is van még...Pedig milyen szép lett volna.
-
Maradnék hű önmagamhoz, és ahogy első körben, így most is, ha csak hajszálnyi előnnyel is, de minimal kategóriában kovy29, anti-minimal kategóriában pedig Jorus kapja a szavazatom.
-
IBasterd
tag
Minimál kategóriában én metrion asztala mellett voksolnék.
Anti-minimálban pedig Jorus kolléga asztala tetszik jobban, továbbra is nagyon üt számomra a háttér-betűtípus kombó. -
vans?
őstag
Nalam kovy29, es Benito.
-
-
Recon666
Közösségépítő
Zsűrizés zárva!
Pontegyenlőség alakult ki a Minimal kategória 3. helye között. A pótszavazás nem pontos rendszerű lesz, hanem az általad jobbnak tartott asztalra adod a voksod pontok nélkül.
metrion --- kovy29 (51 pontot kaptak mindketten)
------------------------------------------------------------------------------------------
Az Anti-minimal 2. helyezett közt is pontegyenlőség alakult ki.
Jorus és Bennito között dől el a 2. és 3. hely. (szintén 51 pontot kaptak mindketten)
-
Adamis
őstag
Bopez?
-
vans?
őstag
szevasztok,
megerkeztem en, mint ugyeletes kocsog.
senki ne vegye a szivere az ertekeleseimet, nyilvan szubjektivek. barati privatokat sem varok a temaban.
Minimal
Recon avatarja (10/10): nalam te nyertel oreg, mocskosul kemeny
rw-ultra (7/10): alapvetoen nem rossz, viszont az idojaras nem tetszik, plusz ugye az angol, a datumos skin meg magyar, hianyzik az osszhang. (ossze is log kicsit pl. a szombat meg a 01) talan kisebb jobb lett volna az idojaras skinbol.
dilajoska1 (5/10): az elkepzeles jo (bar nem a stilusom a wall), viszont az idojarasos-datumos korkoros skin miatt csak 6 pont nalam, az nagyon nem illik a kepbe.
qamu74, oreg baratom
(4/10): tudod, hogy birom a burad, de ez nalam most csak ennyi, semmi koncepciot nem latok benne, sokkal jobb deskjeid is voltak mar, nem tetszik a wannaba-apple startgomb sem, a wall egyszeruen nem az en stilusom, a skin meg nem nagyon illik hozza. az ikonok viszont jok a wallhoz.
SQX_Barto (1/10): bocsesz, nem szep dolog diszkriminalni az xp-seket, keves igazan jo xp-s desket lattam eddig, ez nem tartozik kozejuk szerintem, es nem csak az xp miatt
Dyra (3/10): szepek a galambok
Sub-ZeRo (3/10): oszinten szolva ezzel sem volt sok munka szerintem, bar a W8-hoz nem ertek. mindenesetre ha volt is, nekem nem igazan jon be.
Zol01 (8/10): szep desk, a betutipus nem melto hozza, plusz az elrendezese sem tokeletes a skineknek, de az eddigi legszebb.
puttonyos (6/10): ez is tetszik, viszont alapskinek csak, valtakozik a magyar es az angol nyelv, plusz van egy kakukktojas ikon a dockban
alratar (9/10): gyonyoru desk, sok munka mondjuk nem volt vele (en is igy szoktam, pacsi
), nalam nem 10-es valamiert, nem tudom igazabol megmondani, mert ugye sok mindenbe nem lehet konkretan belekotni
bAtt001 (6/10): faj, hogy ertekellek, mi?
eleg ronda ez a wall szerintem, meg ugye nem is csinaltal vele semmit szokas szerint
, legalabb temacsere volt! ja, es nem Win95 style, ez is pluszpont!
pacsi!
Keeperv85 (6/10): latszik, hogy probalkoztal osszhangot teremteni, a rendszer maga (nem tudom milyen
) nem nagyon enged talan tobbet, a wall szep, en is hasznaltam egy ideig.
metrion (9/10): maximalisan az en stilusom, de megsem adok megint csak tizet, leginkabb az apple startgomb miatt (akkor is, ha jol nez ki), plusz a homerseklet jelzo skin sem az igazi
Allure (8/10): amit mac-bol ki lehet hozni, azt megtetted szerintem, a zenelejatszo kulonosen latvanyos
mondomén (7/10): nem jon at maximalisan a dolog, de jo az osszkep, foleg az ikonok 'extremitasa', viszont a startgomb helye nagyon csunya szerintem. a megnyitott programos prt scr-t nem vettem figyelembe, nagyon szepek, de nem igy szolt a kiiras, ha nem tevedek
tvse1995 (9/10): nagyon szep az osszhang, nalam ez sem tizes az ikonok miatt (aki ezt kitalalta...)
SHiZUOKA (8/10): gondolkodtam a kilencesen, de valahogy nem latom az osszhangot a wall, az ikonok, meg a startgomb kozt.. szerintem nem illenek ossze valamiert. szep azert.
BeeNiTTo (8/10): tokeletes lenne (legalabbis az en izlesemnek megfelelo), ha szep lenne az ora/idojaras skin, vagy legalabbis nem ennyire batar nagy
tboldi (8/10): ez is szep, kedvenc vindozos pajszunk eltuntetesre szorul, plusz szerintem a skin szebb lenne a bal also homalyos reszen
littlemamba (7/10): bocsesz, sokkal szebb deskjeid is voltak mar, nem tetszenek az ikonok, a magyar/angol valtakozas, illetve tul szurke szerintem. regen belevittel kis lilat, vagy ilyesmit, azok jobbak voltak
zohan echte (8/10): szep az osszhang, a wall egyaltalan nem tetszik, plusz a datum koze sem raktam volna pontokat akkor mar, de tenyleg jol meg van csinalva
kiskaktusz (9/10): szep munka, otletes, viszont kicsit asszimetrikus a skin, olyan "csak rakjuk be valahova vazzeg" erzesem van tole
RaZroX (6/10): nagyon nagyok az ikonok, plusz nem illenek a minimalosabb skinhez szerintem
Adamis (9/10): nagyon fajdalmas kilences, ez tenyleg tizes lett volna nalam, ha nem a Recon-fele (
) szines ikonok lennenek, tokennel vagy eklipsszel, vagy valamelyik masik feher/vilagos ikonpakkal csoda. (mondjuk ezt a naptarat sem szeretem)
Richter36 (6/10): nem illenek lion urhoz ezek az ikonok, tobbet erdemelt volna
Jorus (6/10): neked is voltak mar jobbak, nekem ez nem igazan jon be, az osszhang nagyjabol megvan, de megsem
Petyyyyy (8/10): szep desk, eggyel szebb temat erdemelt volna, plusz oriasi a bal also skin
Lui04 (10/10): ennyi.
B@ldrick (10/10): lasd elozo ertekeles
aximcore (5/10): nem az en vilagom, es nem csak a rendszer miatt, nem tudom hova tenni igazabol
kovy29 (10/10): semmi sallang, remelhetoleg sajat kep, szep minimal, pedig probaltam belekotni
Anti-minimal
Elore szolok, hogy ruhellem az anti-minimalt.
devbence (5/10): ormotlan az ora, angol/magyar keveredes, alap skinek, a wall tetszik
RD4N33 (5/10): nagyon osszevissza ez is nekem
Petyyyyy (6/10): nem lenne rossz, de a stock temat ruhellem, ugyhogy ez ennyi nalam
RyanGiggs (1/10): gondolkodtam, hogy a neved miatt adjak-e ket pontot, bocsesz, de nem. ezzel a wall-lal mondjuk szetmoddolva sem lett volna tobb hat pontnal szerintem.
scope2007 (5/10): mint az elso ket kollegae, nem az igazi, nem tetszenek a skinek (kiveve a jobb also harom), nagy talca, custom ikonok.. a wall tetszik viszont.
viralmind (6/10): oszinten szolva ez sem tetszik, de a koncepcio ertekelendo (bar gondolom nem te irtad a felso skineket)
Cris99 (6/10): a vitatol maximalisan eltekintve stock tema, es nem az en stilusom...
hoffman_ papi (7/10): igaz, hogy itt sem lett kicserelve a tema, viszont ez tetszik az eddigiekkel ellentetben, immar vagy 3 eve a "csucs"on
petata (8/10): szep, az a "petata desk" nem kellett volna oda
boOzZ (4/10): semmi koncepciot nem latok benne
energy4ever (5/10): kozepes szerintem, a viragos resz pedig olyan, mintha lepcsozetesen le lenne vagva
Novai (6/10): ez minimalosabb, ezert jobban is tetszik, tobbet is kihozhattal volna belole azert
Bruteee (4/10): nagyon nem szep ez a rikito kek/zold osszeallitas
RaZroX (6/10): nem tetszik, viszont nagyon szep az osszhang
MorphBCS (7/10): jo az otlet, a megvalositas nem tokeletes, ossze vannak csuszva tobb helyen a skinek
BeeNiTTo (9/10): nagyon szep, viszont a rendszerinformacio fele felesleges szerintem, meg ez az egybecsuszo style sem nagyon tetszik
chevvalier69 (5/10): legalabb van valami osszhang, de ez a szivarvany stilus nem nagyon jon be...
Jorus (6/10): ez sem igazan jo valasztas szerintem, ez a wall nem illik anti-minimalhoz
echterion (5/10): igazi jatekos desk, ahol a funkcionalitas a kizarolagos cel (vagy nem?
) itt sem latok osszhangot
Na, hat ennyi lettem volna, bocs, ha valakinek a lelkebe gazoltam, az anyazasokat Recon kollega gyujti privatban, csak irjatok oda, hogy vans? anyukajat!
-
Zol01
tag
atesz117, Barthezz2, pincehely, IBasterd, köszönöm nektek is az értékelést és a fáradozást!
-
pincehely
addikt
Bocsi!
-
Recon666
Közösségépítő
IBasterd & pincehely köszönöm az értékeléseket!
-
Recon666
Közösségépítő
Most már meg sem szóllak.
-
pincehely
addikt
Szavazataim az anti-minimalra, mot komment nélkül.
devbence: 4 pont
RD4N33:6
Petyyyyy:5
RyanGiggs:0 (Ez még csak nem is anti-minimal, szerintem nem értékelhető ebben a versenyben)
scope2007:5
viralmind:4
Cris99:6
hoffman_:9
petata:8
boOzZ:3
energy4ever:7
Novai:6
Bruteee:4
RaZroX: 6
MorphBCS:7
BeeNiTTo:9
chevvalier69:8
Jorus:9
echterion:6
-
IBasterd
tag
Köszi Recon, hogy kijavítottad a benntmaradt off hibákat... Nem tudom miért, Notepad++-ból másoltam ide, összeesett az egész...
-
dilajoska1
őstag
az időjárással kínlódok most! már letöltöttem egy csomó félét a rainmeterhez de egyiket se akarja betölteni ! nem értem.
-
dilajoska1
őstag
kijavítottam a hibákat amiket említettetek. verseny után be is linkelem
-
IBasterd
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy ennyi érdemben értékelhető desktop született, le a kalappal.
Előre elnézést kérek az esetleges megfogalmazásokért, a szándék nem sértő, de amit nem lehet cifrázni, azt nem fogom. A pontozás 1-10-ig megy, nálam a desktopok egymáshoz viszonyítva kerülnek elbírálásra, így előfordulhat, hogy lesz 1 és 10 pontos munka is. Ezen ne rágjatok be kérlek, én így pontozok.
Az pontozás teljesen szubjektív. Direkt nem olvastam el az eddig érkezett értékeléseket, hogy ne legyenek véleményformáló hatással rám. "A hasonlóság pusztán a véletlen műve", as Hollywood says.
Kezdjük tehát, mondjuk a hozzám közelebb álló iránnyal.
MINIMAL
rw-ultra -- 10/7
Jó. Ügyes a háttér, de negyon centralizált. A jobb harmad teljesen üres, inkább el tudnám képzelni egy nem elbújó tálcával, és függőlegesen elhelyezett időjárás skinekkel. Ha az alapkoncepciónál maradunk, akkor egy olyan háttér kéne, ami kitölti az üres teret.
Ettől eltekintve az összhatás jó.dilajoska1 -- 10/5
Hmm... belóg a kék Start Menü.
Valahogy nekem ez nem minimal, valszeg az absztrakt háttér mondatja velem ezt. Kicsit össze-vissza hatást ébreszt bennem a dolog, illetve zsúfoltnak is tűnik annak ellenére, hogy alig van rajta valami. Azt a vékony kis állapotjelző sávot elpakolnám az alsóbb régiókba, mondjuk olyan magasra, hogy az előugró Taskbar ne takarja ki azt. Elfért volna kevesebb hely is az ikonok között szerintem.
Ha jól tudom, ez a Rainmeter skin az Enigma (régen láttam, lehet tévedek). Van egy felesleges szóköz a 'POWER 100%'-ban, szedd ki, és nem csúszik össze a szöveg, de ez nem oszt vagy szoroz most.
Összességében nem rossz. Picit csökkenteném a középső rész "terheltségét", a háttér amúgy is hangsúlyos ott. Inkább a sarkokat preferálnám a skinek megjelenítésére.qamu74 -- 10/4
Nem nagyon találok összefüggő színeket. Lila háttér, fekete tálca, piros almalogó, szivárvány ikonok. Ha picit jobban "összecsengenének" a részletek, sokkal jobb lenne.SQX_Barto -- 10/1
Ez egy XP.Dyra -- 10/2
Ezen sem változtak a dolgok, bár itt már van fehér-fehér.Sub-ZeRo -- 10/4
Miért olyan színű a Taskbar? Sokfélével lehetne sokkal jobb. Fehér, akár valamilyen szürke/kék árnyalat. Akár a felnikével egyező aranyszerű valami.Zol01 -- 10/8
Na ez már valami. Ami elsőre megütötte a szemem, az a négyzet az óra mellett. Pedig minden kerek. Még a vízcseppek is a levél feületén. Az nem illik oda. Picit talán az időt és dátumot is vagy távolabb, vagy teljesen eltüntetném középről, valahova máshova. A színek remekül lettek kiválasztva, az ikonok is ütősek.
Szép darab.puttonyos -- 10/7
Anno rengeteg saját asztalom is információkkal bombázott engem, ezért ez a fajta megvalósítás is közel áll hozzám. Ami elsőre kiszúrta a szemem, az egy ikon lent középen, a screenshot erejéig érdemes lett volna eltávolítani.A másik dolog a weather skin, ami a szövegek tájolása miatt inkább bal oldalon lenne mutatós. Tükrözném a hátteret, és akkor mehetne is a bal fertályra.
alratar -- 10/7
Rajtad sokat gondolkodtam. Egyrészt, nagyon tetszik a dolog, ennél minimálabb már nem is lehet... és lehet, hogy ez a baja picit.bAtt001 -- 10/6
bAtt001 kolléga... A Daft Punknak - like, a háttérnek is, a tálca színének is. De ennyi. Volt ebben potenciál... Legyen 5ösfölé.Keeperv85 -- 10/3
Értékelem az ikonokat, a lila jelölést már nem annyira. Főleg ekkora méretben.metrion -- 10/8
Tetszik. Sőt. Az órát és a dátumot ötletesen helyezted el. A hardver állapotjelzők lehetnének kicsit sötétebbek, túlságosan beleolvadnak a szürke háttérbe, illetve lehet, hogy lekapnál azt a "°(fok)" jelet az időjárásról, hogy tényleg a sarokba kerüljön. Ismerős a shutdown bar ott jobbközépen. Bopez?BTW miért van mindenkinél almalogó?? Még egyet látok, levonok érte...
Allure -- 10/5
Erre tessék...Csak viccelek. Sajnos OSX-et nem láttam még, csak egyszer, nem tudom, mi történt itt. A háttér nyilván cserélt darab, de mi még? Az összhatás 5 pont. A ráfordított munkát nem tudom megítélni, bocsánat.
mondomén -- 10/10
Elértünk ide is. Gratulálok. A pontozás szerintem elárul mindent. A háttér, a Taskbar az ikonjaival, de igazán nagyot a megnyitott ablakokkal húztál, még hozzáad az összképhez. Pazar.tvse1995 -- 10/7
Tiszta, igényes. Nem tudok többet írni.SHiZUOKA -- 10/6
Mint az előző bekezdés, igényes. Kicsit ellentmondásos nekem a háttér sokszínűsége (szó szerint), és a többi részlet egyszerűsége. Szerintem egy "minimálabb" háttérrel jobb lenne.BeeNiTTo -- 10/6
Az első mondatom: "LOPTAD A STARTMENÜM".Nálam is majdnem így néz ki, a Taskbarral és háttérrel együtt szép kerek egész. A második, mi az a jobbfelsőben? Jó az, csak nem itt. Egy másik változattal jobban jártál volna szerintem.
tboldi -- 10/5
Ha a Taskbar fölötti részt nézem, tetszik. Tetszik a verda a nagy kerek dátum/idővel, valamiért az általam nagyon kedvelt amcsi plakátok jutnak róla eszembe. De a Taskbar picit belerondít. Más ikonokkal, illetve startgombbal operálnék.littlemamba -- 10/8
Nagyon nem tudok belekötni, szép, a háttér kifejezetten tetszik. Talán a felső PC/VAIO sort kitolnám teljesen a szélére, hogy a széle vonalba kerüljön a lenti dátummal. Szőrszálhasogatok?zohan echte -- 10/8
Részemről nagyon összerakott hatást kelt az asztal. Tetszik a hátteren keresztülfutó sok vékony vonal, és hogy (szándékosan?) ehhez választottál szintén vékony vonalvezetésű betűtípust. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor a fehér nyíl ott Taskbaron kicsit piszkál. Ettől függetlenül tetszik.kiskaktusz -- 10/6
Nem nagyon tudok mit írni, nekem picit túl szabályos. Lehet, hogy jobb lett volna egy látható Start gomb, vagy a középső ikonsort eltolni bal oldalra, és máris egy átló vinné a szemem végig a dolgokon. Letisztult, egyszerű, a piros Opera ikonokért külön dícséret.RaZroX -- 10/6
Nagy. Minden nagy. Talán túlságosan is, bár nem tudom innen megítélni.Adamis -- 10/9
Ismét egy remek kompozíció. Végre nem egyszínűek az ikonok. Ha már ikonok. A -1 azért, mert megmutattad a Start menüt.Ott is játszhatott volna egy ikoncsere. A háttér baromi jó, kérném privátban ha lehet.
Richter36 -- 10/4
Üres a jobb oldal. Igaz, második ránézésre már nem olyan jelentős, since Szimba a "befele néz", nem kifele. Talán picit radikálisabb mod kellett volna.Jorus -- 10/6
Valamiért olyan hatást kelt, mintha a háttér nem ekkora felbontásra szólna (tévedés nem kizárt). Továbbá nem tudom miért, nyomasztó.Petyyyyy -- 10/7
Jó.Rövidrezárom.
Lui04 -- 10/9
Hibátlan. De túl szürke nekem most így reggel. Ezért a -1.B@ldrick -- 10/10
Hibátlan. És színes. Nagyon közel áll hozzám ez a világ. Igényes, letisztult. Már-már elmorzsolok egy könnycseppet.aximcore -- 10/4
Nem igazán tudom. Nálam a háttér nem nyert. A skinek elrendezése sem annyira.kovy29 -- 10/6
Kár a Taskbar színéért. Valahogy nekem nem illik ide a szürke.====================================
ANTI-MINIMAL
devbence -- 10/5
Talán az ikonokat cseréltem volna. Plusz ott az a Putty kiskép. Jáj.RD4N33 -- 10/5
Egységesítsd a skineket. Így túl vegyes, amire az elhelyezések is rátesznek egy lapáttal.Petyyyyy -- 10/7
Nem lenne sok baj, ami szúrja a szemem (de az nagyon), a jobb oldali HDD skin. Nem nagyon illik oda.RyanGiggs -- 10/2
Mr. Giggs, itt nem változott semmi.scope2007 -- 10/6
A Start gomb nem igazán tetszik, illetve egy ikoncsere sokat dobna az összképen.viralmind -- 10/8
Alakulunk. Kifejezetten jó az összhatás. Ikoncserét itt is javasolnék.Cris99 -- 10/6
Sajnos a háttér nem tölti ki a rendelkézésére álló helyet, a szürke keret picit érdekes. A Taskbar bal oldala nagyon jó, a jobb oldala fehér. Zavar picit. Még egy apró dolog, a Gnometer(?) állapotjelzőit kékre cserélném (DISKS).hoffman_ -- 10/7
Picit asszimetrikus, más elrendezés választanék, az UPTIME jelzésére mindenképp. A színek jók, illetve látom benne a munkát.petata -- 10/10
Nem sokat részleteznék, az összhatás gyönyörködtet.(off)A vízjel why?(/off)
boOzZ -- 10/4
Nagyon zavaros, van itt minden programból egy kicsi.energy4ever -- 10/6
Itt is egységesíteném az állapotsávok színeit a jobbfelső skinekben. Nem homogén a háttérszín, random fekete területeket látok, főleg a kép körül. (off)Illetve fent középen és bal szélen középmagasan.(/off)Novai -- 10/7
Igazából az tetszik benne, hogy a háttér viszi át anti-minimálba, és nem a megjeleníttetett plusz adatok. A háttér jó, feldobja a dolgot a taskbar és a jobb oldali áttetsző panelek összessége.Bruteee -- 10/5
Knock-knock Neo.Ez jut eszembe erről a zöldről. Nagyon elüt a háttértől.
RaZroX -- 10/7
Az összkép jó. Tetszik, mehetett volna feljebb a pont, ha több a hozzáadott érték.MorphBCS -- 10/6
Na, az a kaméleon elbújhat a sokszínű mindenség mellett, ami ott van.Nem baj ez, végülis ezért antiminimál. De nekem már túlzsúfolt.
BeeNiTTo -- 10/7
Testreszabottsága miatt tetszik, vetted a fáradtságot, hogy beletúrj az konfigokba. Sajnos én mindig is a másik oldalnak drukkoltam. Beep-beep!chevvalier69 -- 10/9
Jóó! Talán a Metro lehetett volna picit színesebb, és akkor minden összecsengene.Jorus -- 10/9
Áhhá! Szóval így is nézhet ki egy OSX.Ami ritka jó szerintem, az a háttérhez illő betűtípusválasztásod. Grat!
echterion -- 10/6
Bocsáss meg, kifogytam a végére. Egyetlen megjegyzésem a balfelső sarokhoz lenne, összenyomnám azokat a kerek ikonokat, hogy ne lógjon ki a többi skin alól. -
atesz117
aktív tag
Valami azt súgja nekem, hogy holnap is lesz dolgunk
-
pincehely
addikt
Na sziasztok!
Itt az értékelések ideje. Nagyon sok jó desket találtam a nevezettek között.
Így első nekifutásra nem is tudnék győztest hirdetni, de pontosan ezért jó a pontozásos jellegű értékelés.
Annyiban el fogok térni a ti értékelésetektől, -és ezért előre is bocs-, hogy nagyobb lesz a pontok között a szórás, illetve lesznek meglepően kicsi pontszámok is.
Figyelembe fogom venni az asztalok funkcióit is a pontozásban.
Na akkor kezdjünk is neki:rw-ultra:
Ez a desk tetszik nekem, a háttér nagyon jó választás volt, szeretném is elkérni, ha lehet.
Minimalnak minimal, azonban mind a dátumnál, mind az időjárás résznél nálam a kevesebb néha több elvet alkalmaztam volna. Túl sok, nem koherens az egész.
6 pontdilajoska1
A háttér nekem személy szerint nem tetszik, és alapvetően a háttér határoz meg egy elkészült művet.A Rainmeter tetszik, főleg mert funkcióval is rendelkezik, és nem csak dizájn elem.
5 pontqamu74
A háttér nem szép, az ikonok kicsit jobbra csúsztak a tálcán, ami lehet, hogy direkt van, de nekem nem jön be. Ebből az iconpackból többet is ki lehetett volna hozni. Apple start button?????? Nem érzem az összhangot.
4 pontSQX_Barto
Egy közismert windows xp skin, egy nem minimal háttérrel.
1 pontDyra
Az előzővel ellentétben itt már történt valami módosítás, ami értékelendő, még ha nekem nem is jön be:
2 pontSub-ZeRo
Szeretem a windows 8-at, háttért cserélni meg bárki tud, csak ezért nem 0, hanem:
1 pontZol01
Összességében szép a desk, meg van az összhang az elemek között, nem mászik semmi a pofámba. Kifejezetten tetszik a betűk, ikonok színe:
8 pontputtonyos
A háttér tetszetős. Meg van a koherencia, meg van az asztal. Kicsit sok a rainmeter.
6 pontalratar
Igazi minimal desk. (Szokatlan a 4:3 képarány
) Nem sok, de nem is kevés.
7 pontbAtt001
Szimpla háttér csere, de az jól végrehajtva:
3 pontKeeperv85
Retro, nagyon retro, de épp ezért szép. Ekkora felbontáson nehéz többet kihozni belőle.
6 pont.metrion
Nagyon szép, tetszetős sötét hangulatú desk. Látszik, hogy metrion komolyan gondolta a nevezését, és egy jól átgondolt asztalt készített:
8 pontAllure
Vagy IOS, vagy koppintás, de szép.
7 pontmondomén
Na végre, tökéletes
:
10ponttvse1995
Windows 8, visszaaktivált start menüvel, lecserélt ikonok, illetve a lomtár icon az asztalon, kiváló minőségű háttér.
6 pontSHiZUOKA
,
Egyszerű, és mégis nagyszerű:
6 pontBeeNiTTo:
Szép windows 7 skin, ötletes megoldások:
8 ponttboldi
LADA
, nagyon szép:
8 pontlittlemamba
A tőle megszokott ízlésesen összerakott desk:
8 pontzohan echte
Az elgondolás nagyon tetszik, de a háttér miatt kicsit sok, és zavaros:
8 pontkiskaktusz
Még sosem láttam, egy böngészőre kihegyezett asztalt, de jól egyben van az összkép:
7 pontRaZroX
Igazából nem tudom, hogy miért, de nagyon tetszik
8 pontAdamis
Ezek az ikonok számomra nem illenek a témához.
6 pontRichter36
3pont
Jorus
Ízlések, és pofonok, ez számomra:
5 pontPetyyyyy
Jó háttér, só skinek, nem tudok mibe belekötni:
7 pontLui04
7 pont
B@ldrick
Nagyon jó, tényleg nagyon, ez is :
10 pontaximcore
3 pont
kovy29
Semmi különleges, és véleményem szerint pont ebben rejlik a desk erőssége.
9 pontAnti minimal folyt-köv.
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen, nagyjából eggyé formálódott az ízlésünk... Érdekes lesz olvasni majd mindenkiét majd a cikkben is.
Külön várom vans? értékeléseit...
(Amikor meglesz mindenkié, akkor is így marad, vagy be lesz szúrva az értékelés az asztalokhoz?)
-
válasz
Recon666 #110 üzenetére
Kíváncsi leszek a végeredményre. Most olvastam csak bele az előző értékelésekbe, hogy ne zavarjon meg, és látom hogy valahol szinte ugyan azt jegyeztük meg, van, ahol viszont totál más a nézőpont
De pont ezért jó ez így
Viszont ahogy látom 10/10-et csak én osztottam eddig. No nem mintha baj lenne, csak én úgy voltam vele, hogy ha van egy 10-es skála, akkor a maximumot is be kell lőni valahova. Minimum, mint ahogy a bevezetőnél is írtam, viszont nem volt. Ahhoz nagyon semmit kellett volna bemutatni
-
Akkor érkezzenek az én értékeléseim is..
Először is gratulálni szeretnék mindenkinek
Minden asztal átgondolt, és remekül kivitelezett alkotás, így azt gondolom, bármi is legyen a végeredmény, senkinek sem kell csüggednie, mert mindenki kitett magáért. A végső megmérettetésben tényleg csak minimális különbségek fognak dönteni* a győztes kilétéről. Vesztes pedig igazából nincs isA szóbeli értékelés csak egy plusz, a pontozás kapcsán egyéb dolgokat is figyelembe vettem, ami nem feltétlenül önthető írásos formába, ezért senkinek ne szúrja a szemét, ha valaki kevesebb kifogást, de kevesebb pontot is kapott.
Mint látni fogjátok, Anti-minimal kategória esetén kissé nagyobb szórással dolgoztam, mert ott jobban van mire pontozni, mint Minimal esetén, de igyekeztem következetes maradni mindenhol.
*Épp ezért előre is bocsánat, ha apróságokba kötök bele, de másképp lehetetlen dönteni. Aki kevesebb pontot kap, igazából az is tetszik, mindenki viszont nem kaphat 10 pontot, mert akkor nem lenne értelme versenyezni. Így akik kevesebbet kaptak sem feltétlen azért, mert rossz az alkotás.
Minimal
8/10
Tetszetős a háttér, a maga egyszerű mégis nagyszerű mivolta miatt. Ehhez tökéletesen passzol az egyszerű mégis minden lényegi információt tartalmazó óra is, viszont az időjárás skin elhelyezése, és összképe kicsit ront a dolgon. Ezt én lehet másképp oldottam volna meg.
9/10
Nagyon tetszik a koncepció, de itt is az időjárás skin kilétébe találom a hibát. Egyrészt, maradva a fekete-fehér vonalon jobb lehetett volna, másrészt kicsit zsúfoltra sikerültek ott a dolgok. Ahogy a Power100% feliratnál is.
7/10
Nem rossz, de valahogy mégsem az igazi. Nincs bennem az a ránézek és megfog érzés. Minimál kategóriáról beszélve nincs sok mozgástér, viszont ami van, az nem árt, ha 100%-ig passzol. Itt ezt valahogy nem érzem.
7/10
Itt is valahogy azt érzem, mint az előzőnél. Minimal, de a háttér mégis mozgalmasságot sugall, a tálcát otthagyva pedig nehezen lehet ehhez a mozgalmassághoz megfelelő témát passzintani.
7/10
Egyszerű tálca, mégis zsúfolt kissé, a háttér pedig túl szűknek hat hozzá(vagyis inkább az egész).
6/10
A lomtár ikonját, valamint az óra melletti értesítéseket én még eltüntettem volna, meg a tálca színválasztása is valahogy elüt a háttértől ami maga sem túlspilázott. Tudom, még mindig minimal, de valahogy egy egyszerű kép is lehet szebb. A start screen elég rendezett.
9/10
Egy kicsit másképp helyeztem volna el az óra/dátum kombót, de amúgy tetszetős.
7/10
Nagyon el akar dőlni nálam az egész jobbra. Túl zsúfolt lett ott a dolog. A szép egyszerű ikonok közt az ETS ikonja pedig nagyon kilóg..
7/10
Túl zsúfolt lett az ikonok elrendezése, egymástól(illetve a széltől) kissé távolabb jobban mutatna. Illetve elég domináns a képen az egyenes vonalak hada, annyira nem passzol hozzájuk a kerek.
7/10
Tudom, hogy a minimnal azért minimal, mert az egyszerűségre törekszünk, de még mindig egyszerűek maradhatunk egy középre igazított ikonsorral, vagy akár oldalra kipakolva, mégis jobban mutat, mint a szokványos elrendezés egy jól választott háttérrel.
8/10
Jól megválasztott háttér, hozzá passzoló tálcákkal, de nekem az ikonok túl nagyok.
9/10
Tökéletes összhatás. Egyedül a cpu, ram, stb.. kijelző nem illik nálam a képbe.
8/10
Azt a zenelejátszót én nem abba a sarokba tettem volna. Zavaró, hogy belelóg a csajszi hátába.
8/10
Érdekes koncepció, viszont mindenképp egyedi.
8/10
Én középre tettem volna azokat az ikonokat, azzal még fel lehetett volna dobni egy kicsit.
9/10
Gyönyörű háttér, és tökéletesen harmonizáló tálca és ikonok. Talán ha a tálca felül van, még jobban mutatna. Az ilyen háttereknél viszont mindig bajban vagyok én is, hogy az esetleges rainmeter skin hova kerüljön, hogy ne rontsa az összképet. Gondolkoztam, de én se tudnám máshova tenni, jó az ott.
6/10
Egyszerű, és mutatós is, ahogy most kinéz, a start menüt becsukva viszont elborul jobbra az egész. Ez a skin így valahogy nekem nem illik desktophoz.
7/10
Én megpróbáltam volna a talajjal szintbe dönteni a skint, és az órát beméretezni a feljáró talapzata elé, de így sem rossz. Viszont az a rendszergazda jogosultság igényét jelző pajzs nagyon rontja az ikonoknál az összképet.
8/10
Most vagy az időjárást kellett volna lejjebb, vagy a dátumot feljebb, de így külön pozicionálva borítja az egységet. Én a rendszerikonokat is eltüntettem volna még a tálcáról.
10/10
Ebbe nem nagyon tudok belekötni.
9/10
Talán még tettem volna valamit a bal alsó részre is, de amúgy tökéletes.
8/10
Ekkora hatalmas ikonokat táblagépen tudnék inkább elképzelni, mintsem asztali desktopon, de maga a megvalósítás jó lett. A windows vízjelet viszont leradírozhattad volna.
9/10
A rendszerikonokat itt is feleslegesnek érzem. Máskülönben tökéletes.
8/10
Kissé nagynak érzem a rendszeradatok kijelzését, valamint én középmagasságba igazítottam volna őket.
9/10
Itt is az az érzetem támad, hogy nincs meg az egyensúly. Pedig amúgy nagyon mutatós. Még esetleg az ikonokat eltoltam volna kicsit felfele.
7/10
Nagynak érzem a skineket a rendelkezésre álló területhez mérten.
10/10
Ismét egy asztal, amibe nem nagyon tudok belekötni.
Talán az óra mintha nem pontosan középen volna, de lehet csak a szemem csal..
9/10
Kár azokért az otthagyott rendszerikonokért..
8/10
Te is nagyon jobbra építkeztél, de így, hogy az egész oldalát elfoglalod, amolyan vista oldalsáv hatást ad, ami kevéssé zavaró. Viszont a háttér közepén az a színes plecsni nekem valahogy nem passzol oda.
10/10
Perfect
Anti-minimal
5/10
Szép háttér, viszont hatalmas az óra és a tálca, a skinek pedig nem nagyon passzolnak egymáshoz.
7/10
A start gomb, és a körülötte lévő zsúfoltság, valamint a tálca elrendezése nem sikerült a legjobban.
8/10
Szép elrendezés, jó összkép, viszont a lemezek batár ikonjai nekem nem illenek a képbe.
6/10
Jó háttér választás, viszont azért még bőven lehetett volna mit variálni.
6/10
Az egyszerű háttérhez mérten ahány skin, annyi stílus, ugyan ez igaz az ikonokra is. Egységesítve jobban mutatna.
8/10
Az a sok rendszerikon nem kellene oda..
8/10
Majdnem.. Ha a tálca üresebb lenne, a rajt lévő ikonok meg láthatóbbak, akár hibátlan is lehetne.
8/10
Gyönyörű háttér, és szolid skinek/ikonok, de az elrendezés számomra kicsit kusza.
10/10
Kár azért a személyazonosító pecsétért. Te úgy is tudod, hogy a tiéd. De legalább nem borítja a képet.
6/10
A koncepció nem rossz, az egységesség miatt kár..
7/10
A jobb felső sarok kilóg a sorból..
7/10
A tálcán szépen elrendeztet csoportokra az ikonokat, viszont az ikonok közt nincs egységesség. Az egyszerű cpu/gpu/weather skin pedig kevéssé illik bele az egészbe.
5/10
Egy ilyen háttérhez nem nagyon illik két ilyen batár skin..
10/10
Az a windows vízjel..
9/10
Az ikonok mellől bal oldalról az a két skin kuka, ikonok középre, és tökéletes. A szöveges időjárás skin is felesleges a másik mellé, de az legalább jól mutat ott.
9/10
Azon gondolkodtam, a jobb felső sarokból hova lehetne tenni azt a skint, de nem tudom. Ott viszont kicsit fura.
6/10
Próbáltad a ModernUI egyszerűségét belevinni, de a képre ránézve, valahogy mégsem sikerült.
10/10
Már fentebb is írtam egyszer, hogy nekem is mindig azzal van gondom, hogy az ilyen mozgalmas hátterekkel jól össze lehessen hozni a többi dolgot, amit a desktopon szeretnék tudni. Neked most sikerült. Nagy kár azért a két színes ikonért..
7/10
A fentebb taglaltakat bemásolhatnám ide is. Neked most kevéssé sikerült megtalálni a számomra megfelelőnek mondott összképet, de alapjaiban ez sem lett rossz.
-
atesz117
aktív tag
Sziasztok!
Elöljáróban el kell mondanom, hogy egyetértek pocokxx-el nagyon erős mezőny gyűlt össze, nem egyszerű tárgyilagosan értékelni, azért megpróbálom.(az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek, nem akar működni a helyesírás-ellenőrzőm) No, akkor fussunk neki:Minimal:
rw-ultra: 10/09
Szépen összerakott desk, nekem tetszik az asszimetrikus elrendezés, a dátumot talán nem kellet volna magyarítani.
dilajoska1: 10/07
Jól használtad a háttér adottságait, csak a rendszerinfó skinen kellett volna igazítani, hogy ne érjenek egymásba a karakterek, és mehetett volna az ikonsor fölé, úgy egységesebb lenne, valamint belelóg a Startgomb széle a képbe,azt még kicserélhetted volna olyanra, ami nem lóg ki a tálcából.
qamu74: 10/07
Szép desk ez is, de a z ikonokat hozzá lehetett volna a háttér világosabb sávjához igazítani, sokkal egységesebb lenne, az alma gomb meg nem illik a képbe.
SQX Barto: 10/05
Ez tényleg minimal lett, esetleg valami egyszerübb Ralnmeter-skin sokat dobott volna rajta.
Dyra: 10/05
Kissé rendezetlen és zsúfolt a panel, valami ikonpakkal szebb lenne.
Sub-ZeRo: 10/06
Ez is elég minimal lett, ami nem baj, de a tálca színe nagyon nem illik a háttérhez, a csempék jól néznek ki, bár én a fehéret átszineztem volna, hogy ne lógjanak ki a sorból.
Zol01: 10/08
Szép, elegáns asztal, csak az a négyzet zavaró kicsit az óra előtt.
puttonyos: 10/08
Szép asztal, a másik kategóriába is belefért volna, kár, hogy az az egy ikon rontja az összképet.
alratar: 10/07
Szép háttér és ikonok, de talán kissé túl minimalista az összhatás.
bAtt001: 10/05
Ebből a háttérből többet is ki lehetett volna hozni, volt már neked szebb desked is.
Keeperv85: 10/07
Nem rossz desk, bár én kisebbre állítanám az ikonokat, meg az alsó panel feleslegesnek tűnik, esetleg el lehetne rejteni.
metrion: 10/08
Szép asztal ez is, talán az óra lehetne kisebb, meg az alma gomb nem igazán illik ide.
Allure: 10/08
Jól sikerült asztal, egységesebb ikonokkal még szebb lenne.
mondomén: 10/07
Igényesen összerakott asztal, a ram-cpu skin kicsit rontja az összképet, nem kéne kilógnia a tálcából.
tvse0995: 10/07
Egyszerű, letisztult asztal, bár én más ikonpakkot választottam volna.
ShiZUOKA: 10/08
Szép asztal, én az időjárás skint inkább a bal felső sarokba tettem volna. Itt középen kicsit fura.
BeeNiTTo: 10/09
Elegáns, letisztult asztal, az időjárás skin áttetszőbbre űllítva szebb lenne.
tboldi: 10/07
Szintén szép desk, az óra skin kellett volna kisebbre venni, higy ne logjon ki a háttérből.
Littlemamba: 10/09
Nagyon szép, letisztult asztal, jó háttérrel, esetleg a betütípusok lehetnének egységesebbek.
zohan echte:10/08
Ez is nagyon szépen összerakott asztal, csak a skineket kicsit eltoltam volna, hogy ne lógjon bele a háttér mintája szombat o betűjébe.
kiskaktusz: 10/09
Ötletes, szép asztal, bár én a skint jobban kitoltam volna a sarokba.
RaZroX: 10/08
Tetszetős desk, bár első látásra kicsit furák voltak a nagy ikonok, de meg lehet szokni, a szövegek nélkül még jobb lenne.
Adamis: 10/09
Nagyon szép asztal, talán egyszínü ikonokkal még szebb lenne.
Richter36: 10/08
Ez is szép, a dokk balra eltolva, egységes ikonokkal lenne az igazi, az oroszlánfej elég hangsúlyos a fekete háttérrel, nem borítaná fel az egyensúlyt az oldara tolt dokk.
Jorus: 10/08
Szépen összerállított asztal, a skin betütípusa viszont valahogy nem illik a képbe.
Petyyyyy: 10/08
Ügyes munka, az óra – dátum skin lehetne kisebb.
Lui04: 10/09
Egyszerű, letisztult asztal, kicsit komor a színvilága, de másba nem tudok belekötni.
B@ldrick: 10/08
Szintén szépen összeállított desk, egyedül a skin tolnám el balra.
aximcore: 10/07
Nem rossz ez sem, de a háttér a logó nélkül sokkal jobban mutatna, meg valami egységesebb ikonpakk sem ártana.
Kovy29: 10/09
Nagyon elegáns, szép asztal, kicsit rontja a képet a vessző a hétfő elótt.
Anti-minimal
devbence: 10/06
Az Illustro skin szerintem nem illik a többihez, meg a tálca magasságát is lehetne csökkenteni, valamint az óra is túlméretes.
RD4N33: 10/07
Egységes ikonokkal és startgombbal szebben mutatna.
Petyyyyy: 10/08
Szép desk, Egységes is lenne, ha a meghajtó skin nem logna ki a sorból, és az órát meg a naptárat kicsit lejjebb helyeznéd.
Ryan Giggs: 10/06
A nyilak az ikonokon sokat rontanak az összképen, és túl sok információt nem közöl az asztal a tulajdonosáról.
scope2007: 10/06
Kicsit zavaró a sokféle skin, és a nagyon magas tálca, nem kelt egységes benyomást.
viralmind: 10/08
Szép desk, de az óra kicsit homélyosnak tűnik, a tálca színe sem igazán illik a képhez.
Cris99: 10/08
Szép asztal, de az Illustro skin itt sem passzol a többihez.
hoffman_: 10/07
Az uptime és a hálózat skin eléggé elüt a többitől, valamint én a tálcát elrejtettem volna, az alapképernyőn úgylátom, nincs sok funkciója.
petata: 10/09
Remek desk, egyedül a sötét ikonok rontanak a képen.
boOzZ: 10/06
Kicsit kusza benyomást kelt a sokféle skin és ikon, a Raedon cucc is nagyon elüt a többitől.
energy4ever: 10/07
Nem rossz desk, de az Illustro skin ide sem illik igazán, vagy legalább a sárga csíkokat át kellett volna szinezni kékre, na meg minek ennyi óra egy asztalra?
Novai: 10/07
Kicsit zsúfolt a tálca, talán valami egységes ikonpakkal kevésbé lenne zavaró, nem is biztos, hogy ennyi alkalmazásindítóra napi szinten szükség van (bár nem ismerhetem a szokásaidat).
Bruteee: 10/07
Nem lenne rossz asztal, csak szerintem más hátteret kéne választani hozzá, mert így nem túl jó az összkép.
RaZroX: 10/07
Nagyon egybe van, csak a Win8 vízjelet kellett volna eltüntetni, mert sokat ront az eredményen.
MorphBCS: 10/08
Szép desk, de a bal felső sarokban az a rendszerinfo skin felesleges , mikor alatta ott van egy hasonló, inkább a dokkot kellett volna középre rakni, meg az időjárás skinnél a Hungary rálóg a hőmérsékletre, ami nem túl elegáns.
BeeNiTTo: 10/09
Na ez a desk nagyon ott van, nem is kötekszem.(a Rendszerinformáció egy szó)
chevvalier69: 10/08
Ötletes elrendezés, de a világoskék ikonok kissé zavaróak, meg a lomtár a sarokban.
Jorus: 10/09
Nagyon szép asztal, mondjuk az óra kicsit kilóg a szellőzőböl, meg kicsit zsúfolt a panel, de ez izlés dolga.
echterion: 10/08
Ez is szép asztal, csak az időjárás skint kéne lecserélni, nem igazán illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó