- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Ha nagyon nem fog tetszeni az embereknek, és már nem lesz elég korszerű a Win7, előbb-utóbb betölti valami ezt az űrt.
És ugye ott vannak a tabletek, amik persze nem teljesen asztali PC-k, de alap otthoni felhasználásra pár perifériával kiegészítve egész jók. Net, film, zene, irodai programok használata, fotók, kommunikáció. Egy tablet ezt mind tudja. Kiteszed a képet a tévére, megy a wifi, még valami felhős office-t is tudsz használni vele. A tabletek piacán pedig nagyon nyomul az android.
Aki meg .NET-et használ, az így járt.
-
Dalai Láma
őstag
Én csak azt nem értem, mit is kényszerít rá az MS a felhasználókra. Szabadon lehet megvásárolni, illetve a konkurencia termékeit választani.
Legfeljebb az MS-nek lesz rossz, ha kevesen veszik. De ezért miért a júzer háborog? Kicsit olyan, mintha itt sokaknak lenne MS részvénye.
A win7 nagyon jól összerakott rendszer, úgyhogy van mit használni a következő években is. Addig meg kijavítják a win8 hibáit. Vagy nem. Akkor valaki más tör be a piaci résbe. Aggodalomra nincs sok ok, legalábbis szerintem.
A win8 innováció, újítás, ami rizikós tud lenni, és ebből adódhatnak hibák is. Az is előfordulhat, hogy nem vevők rá az emberek. Lehet, hogy 5 év múlva mindenki ilyet akar majd, de azt az apple vagy a google fogja piacra dobni. Meglátjuk, egyelőre nem siratom az MS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest