Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Lehet, de Talmi szerint hasonlóak az árak az itthonihoz képest. A benzin sokkal olcsóbb. Az átlagfizetés meg sokkal több.
Digitális nagyformátumú nyomtató kezelek. Meg mellette kicsit grafikai tervezek is. Plusz informatikus vagyok, de szakmában nem nagyon volt időm dolgozni... 6 éve itt melózok.
Elég speckó terület ez ahhoz, hogy egy ezt a 6 évnyi tapasztalatot figyelembe vegyék. Külföldön erre nagyobb piac van, mint itthon. Persze első körben biztosan zöldséget csomagolnék, amíg meg nincs a fluent english. És igen, nyugodtan élni szeretnék, semmi extrára nincs igényem.
Ha mennék akkor csakis angol nyelvterületre
Fr, német, svéd kizárva.Egyszer biztosan el fogok menni. Kb. 10 éves koromtól szeretnék kijutni, és 13 évesen terveztem el először, hogy az átlagfizetésemből, amit majd valahol kapok, hány évig és mennyit kell gyűjtenem ahhoz, hogy kijussak New Yorkba.
Persze akkor még inflációval nem számoltam... 
Szerk.:
Mondjuk Talmida írásaiból nekem is az jön le, hogy egy élet is kevés ahhoz, hogy mindent megnézz amit érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fr, német, svéd kizárva.
Persze akkor még inflációval nem számoltam...