- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Én a hozzászólásod 'sb' részére történő válaszára reagáltam első körben. Azaz 'sb' írta, hogy továbbra sincs "32" 4K-s modell, főleg 60Hz felett". Erre Te, hogy "34" UWQHD hajlított monitoron dolgozok, teljesen jó". Csak én nem értem az összefüggést?
Igazából tök jó, hogy meg vagy elégedve a monitoroddal - tényleg, én is örülök neki. Annak is, hogy olyan paraméterekkel "százezer típus" közül válogathat bárki - akár márkán belül is maradva ... Azonban nem ez volt a felvetés ...
A 'bobalazs'-nak írt válaszoddal kapcsolatban is egy gondolat. A cikkben szereplő AOC CU34P2A miben tér el az általad linkelt AOC CU34G2 -től? Ugyanaz a panel (VA), ívelt, felbontás, válaszidő, a 100 Hz-es képfrissítési ráta, illetve az AMD FreeSync támogatása. Vagy egy kicsit más a görbület aránya?
-
dkess
őstag
Igen, valóban izgalmas lehet az a modell, amit linkeltél - ilyenekből a Dunát el lehet rekeszteni. Továbbá a cikkben szereplő típusok is, melyek gyakorlatilag "variációk az n+65418 -dik típusra ugyanarra a 27" -os panelre" ...
Amiről viszont 'sb' írt az a "32" 4K-s modell, főleg 60Hz felett". A tavalyi év folyamán rengeteg bejelentés volt erre - azonban mindezidáig egészen pontosan nulla db típus ilyen van. Amennyiben az egyik gyártó bemerészkedne erre az idáig ismeretlen területre, akkor különösen így a konkurencia teljes hiányában egészen biztosan gennyesre keresné magát ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest