- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Én a hozzászólásod 'sb' részére történő válaszára reagáltam első körben. Azaz 'sb' írta, hogy továbbra sincs "32" 4K-s modell, főleg 60Hz felett". Erre Te, hogy "34" UWQHD hajlított monitoron dolgozok, teljesen jó". Csak én nem értem az összefüggést?
Igazából tök jó, hogy meg vagy elégedve a monitoroddal - tényleg, én is örülök neki. Annak is, hogy olyan paraméterekkel "százezer típus" közül válogathat bárki - akár márkán belül is maradva ... Azonban nem ez volt a felvetés ...
A 'bobalazs'-nak írt válaszoddal kapcsolatban is egy gondolat. A cikkben szereplő AOC CU34P2A miben tér el az általad linkelt AOC CU34G2 -től? Ugyanaz a panel (VA), ívelt, felbontás, válaszidő, a 100 Hz-es képfrissítési ráta, illetve az AMD FreeSync támogatása. Vagy egy kicsit más a görbület aránya?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Akciókamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- 27 IPS monitor (AOC 27E2QAE, FHD, 75Hz) + ingyen dual kar!
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Arctic Z1 Gen 3 13"-49" monitor állvány
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest