Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
1366x768 -> NEM kell

-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki.

-
Radványi
aktív tag
A sulya egy kicsit soknak tunik.
-
Csabulator
tag
Nekem a 14"-es darab nagyon bejön. Az ára is nagyon bejön, csak sajnos nálunk biztos nem ennyi lesz az annyi.

-
Mr. Double B
tag
Meg tudnátok esteleg kérdezni a HP Magyar képviseletét, hogy ezek az AMD-s Sleekbookok jönnek-e hozzánk is?
Én tegnap hívtam őket, de először azt sem tudták milyen gépről beszélek, aztán meg csak annyit mondtak (egymást kérdezgetve a háttérben), hogy jelenleg csak 1db 13-es Envy van a kínálatukban.
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek ezek a gépek, Itthon már lehet kapni őket? Rákerestem de egyenlőre csak külföldi oldalakat dobott ki...
Előre is kössz! -
Mr. Double B
tag
Az árhoz annyi kiegészítést tennék, hogy ez a HP amerikai webshipjában máris 599 dolcsi. Ez a 2 magos modellre vonatkozik, úgyhogy abszolút megéri mindössze 50 dollár felárért az A10-4655M-el kérni.
Én teljesen beleszerettem ebbe a designba, csak sajna nem igazán bővíthető a felhasználó által. Ez a vékony design rákfenéje. Ahhoz hogy RAM-ot meg SSD-t tegyél bele, először darabokra kell szednia kijelzőt, aztán le kell szdenia gép alját.

RAM bővítés már rendeléskor megoldható, és rá is fér a gépre, mert 1db 4Gb-os modul van benni, ami hazavágja az IGP telejsítményét (single channel üzemmód...). Viszont a +1 4GB-os modulért 100 dollárt (!) kérnek, ami a szabadrablás kategóriája.
SSD-t pedig nem is kínálnak bele.
Mondjuk egy márkaszervíz is megcsinálja a RAM/SSD bővítést, de biztos elkérnek a munkáért 10-20 ezer forintot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mr President
üzenetére
Bele van írva a hírbe, hogy 1,98 cm vékony. Az összes HP Sleekbook (Ultrabooknak mondott Sleekbook is) ilyen vékony lesz, mert a váz ugyanaz.
A konkurenciát szerintem a HP itt nem figyeli most. Ezek a pénztárcabarát vékony gépek. Ennél vékonyabbat drágábban lehet venni. Jóval drágábban. -
Mr President
senior tag
Nagyon tetszetős a gép, arról lehetett volna adat hogy milyen vastagsággal rendelkezik a konkurenciához képest. Trinityvel elég jó teljesítményt fognak elérni. Már csak az kell megvárnom, hogy 200k alatt legyen kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest