Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
"szilikonos kétoldali ragasztó csík"
rákeresve elég nagy össze-visszaságot dobott ki a gugli.
van esetleg valami konkrét, nálad bevált fajta?első rácsozási kísértelemkor egy cm690 oldalára akartam feltenni egy rácsot. valami 2 oldalú ragasztócsíkkal. az is valami 1-2 mm vastag volt, gumiszerű, feket. kép nincs. fél nap után simán ledobálta a rácsot.
aztán levettem a kivágott házoldalt, és lábazat gumiperemmel vacakoltam.
ezekkel az a gond, hogy felrakás közben esetleg rutintalanul önkéntelenül megfeszítjük kicsit, ami pár nap alatt összeugrik, és a végénél rövidebb lesz. (3. kép, jobb felső sarok, függő csík.besokalltam. új festett rács, és pillanatragasztóval nekinyomtam. évek óta ott van. (csak ugye az is ventik nélkül.)
de az igazán profi rácsozás az ugye így néz ki. látszik is, mert nem én ragasztottam...

ja, és még 1 pillanatragasztós rácsozás. (oldalt.)
a teteje csak rá van téve.és igen, a rács Wasquez-től van. csak pü-t olvas, azt csak 2-3 naponta. türelemmel várni, nem alkudni, rendes tag.
(bocs, csak már akartam már egy rács összesített hsz-t,a mit lehet linkelni, ha kérdés.)

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő