- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
rövid történet: Komoly vízhűtéses komoly pc-t meló miatt laptopra cseréltem
teljesítménnyel nem is nagyon van gond de a kijelző lassúsága és kicsinysége nagyon zavaró.
Tehát kérdésem az lenne, 24" monitor mögé szerelni egy ilyet készen egy konzolra amin a monitor is lenne, és lehajtható lenne ezáltal ez lenne a talpa a monitornak, vagy egy ilyesmi éretű gépet építeni itthon lehetséges? a batárnagy gépekhez vagyok szokva, nemtudom hogy van ez a mini itx vagy mégkissebb kategóriaa lényeg a mobilitás és a 24"wqhd 144hz g-sync TN 1 ms kijelző (találtam ilyet, de ha be van dobozolva akkor nem érem el a kapcsolóit
). ilyesmi volt az alap elképzelés [kép] vagy ez sem lenne rossz [kép], persze nem kell lenyitható billentyűzet, de egy takarólemez a monitor elé jó lenne. nem gond ha külsőtápos a súlya miatt az külön tatyóba elfér a többi a perifériával egyetemben. Mondjuk ez utóbbi dobozos megoldás még jobb is lenne, viszont a súly is meghatározó tényező, hogy mobilis legyen, mert 24/48 vagy sűrűbben ingázom, és ez az egy pc-lenne. Ebbe kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest