Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Tényleg az volt a fő problémám, hogy amikor valaki mászkált, akkor kitakarta a képet, mondhatjuk rá, hogy elenyésző probléma, de egy idő után zavaró tud lenni, ha valaki csak nyújtózkodik egyet, már az is kitakarja a kép egy részét. Ezért mondtam, hogyha megint vennék, akkor már csak olyat, amit a fal elé kell tenni. Annak ráadásul falipolc sem kell, sokkal kényelmesebb az elhelyezése.

(#12) MZperX75
Nekem egyszerűbb volt egy fali polcra tenni, mint szétfurkálni a plafont, ahol 1: nem tudom hol megy a 220 a lámpához, 2: mivel 190 körüli magassággal rendelkezem, biztos hogy folyton nekimentem volna, 3: megoldani igényesen a vezetékezést, hogy ne féloldalasan a plafonról lógjon lefelé. Túl sok macerával jár.
Illetve, hogy néz már ki, hogy fentről egy állvány belenyúlik a képbe?
Folyton odavonzaná a tekintetemet. A legkényelmesebb megoldás egy falipolc a fejed felett/mögött. 
-
ripla
addikt
(#8) -RARA-
Hát igen, ezzel pont az a baj, hogy akkora mint egy bőrönd. Léteznek normál méretben is projektorok, igaz nem 4K-s, viszont az nem is kerül több millió forintba.
Az, hogy ha valaki mászkál előtte, az kitakarja a képet.

Egy 4*4 méteres szobában használtam (Optoma 1080p FullHD), de folyton négykézláb kellett kikúszni pl. vécére, főleg egy izgalmasabb filmnél vagy játék közben, mert különben az illetőt megdobáltak az üres üdítős palackkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Folyton odavonzaná a tekintetemet. A legkényelmesebb megoldás egy falipolc a fejed felett/mögött.