- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #88 üzenetére
Megszületett a workaround.
1. Driver uninstall eszközkezelőben, amíg a "Standard VGA" nem lesz a telepített driver. Ha esetleg valahol a lemezen van más driver, azt el kell tűntetni, különben megtalálja és azt rakja fel.
2. Telepítő kicsomagolása (futtatás az első next>ig)
3. Driver telepítése eszközkezelővel C:\ATI\Support\***\Packages\Drivers\Display\W76A_INF\-ból.
4. CCC2 telepítése darabonként: C:\ATI\Support\***\Packages\Apps\CCC2\ alatt van egy rakás mappa, mindegyikben egy msi meg egy halom más. Az msi-ket kell egyenként telepíteni.
4a. Ha esetleg nincs fent a megfelelő VCRT, akkor azt is ugyanígy a C:\ATI\Support\***\Packages\Apps\VC10RTx64\-ból.
5. Újraindítás, használatba vétel.Korábban a (4) nem volt lehetséges, mert le volt védve valami paraméterrel, de úgy tűnik, hogy most megy.
Eltávolítás: ugyanez visszafelé. Az msi-kre duplaklikk (érdemes megtartani az eredeti telepítőcsomagot, mert máshogy nem nagyon megy), eltávolítás, végül driver eltávolítás.
Látszólag működik, hőmérsékletet méri, beállításokat lehet nyomkodni és úgy tűnik, hogy érvényre is jutnak. Preview az nincs.
-
vinibali
őstag
válasz
Gregorius #88 üzenetére
azért kártyát említettem mert sok kártyához járó sokféle driverre érdekesmód nem volt bajom... vagy csak nem tanusítottam driver bajnak amit annak lehetett volna. lényeg a lényeg, hogy nem mindig a nulláról építkeznek fejlesztés közben illetve nem kimondottan és kifejezettem(kivétel most az MLAA-nál). és ezért furcsa számomra hogy vannak akinek mégis újabb és újabb bajaik jönnek elő
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest