- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Bocs, csak ebből gondoltam, hogy kettő van:
"Átlagos felhasználóknak a jobb oldali dobozban lévő Windows 8 letöltése ajánlott, programozóknak, fejlesztőknek pedig van egy külön fejlesztői verzió, amely tartalmazza a Visual Studio-t és az Expression Blend-et is. A Windows 8 letöltéséhez „nem árt” valamilyen letöltéskezelőt használni, de ezek nem szükségesek (akkor jönnek jól, ha szakadozik az internet-kapcsolat)." -
samgar
őstag
Értem értem, de nekem jó a sima "mezei" is, csupán arra voltam kíváncsi, van e esetleg már egy továbbfejlesztett verzió a tavalyihoz képest, nehogy esetleg ugyanazt töltsem le, ami már megvan, de akkor ezek szerint csak az van. Talán februárban várható valami, ha jók az értesüléseim
-
samgar
őstag
Jelenleg ami hozzá is férhető földi halandó számára, az egy darab beta kiadás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest