- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krobika
csendes tag
Egyébként a távolságra hivatkozott, (2,3km-re lakom a központtól) hogy messze vagyok tőle.
-
krobika
csendes tag
Sajna nem tudtam felrakni 15Mbitre, elutasítottak, mondván hogy biztos szakadna a vonal s nem bírná. Az internetszolgáltatóm hiába rakta fel, a t-com nem volt rá hajlandó még próbaként sem, s ha szakad akkor természetesen visszavehetjük mondtam nekik. Hiába mondtam, hogy nekem elég lenne ha kicsit kevesebbet is tudna mint a 15, csak hogy kicsit jobb lett volna a feltöltésem. Nem tudom járt e valaki így, s hogy ebben az esetben lehet e valamit tenni, miért is állhat így a dolgokhoz a tcom minden bemérés hiányában.
-
krobika
csendes tag
Sajnos más technológia nem érhető el felénk.
-
krobika
csendes tag
-
krobika
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a lakáson belül szeretném kicserélni a már lassan 20 éves telefonkábelezést, a bekötőpont s a fali aljzat között. (ADSL modemet használok) Van két lehetőségem, 0,5 és 0,8 as huzalátmérőben vannak, mindkettő sodrott s árnyékolt. Nem tudom melyiket vegyem meg, vastagabb legyen e vagy vékonyabb, van e esetleg előnye valamelyiknek. Úgy tudom a vastagabbnak valamivel kisebb a csillapítása. Kb 20-25m távolságra kellene.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest