- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Már-már majdnem azt írtam a fórumra, hogy minden frankó, de úgy tűnik mégsem.
Annyit csináltam, hogy a modulation mode-t áttettem ADSL2-re, illetve a SNR margint 110%-ra.
26 óra működés után a dmt: [link]37 óra dsl kapcsolat: [link]
Ennek mind nagyon örültem, de nem hagyott nyugodni, hogy mégis csökkenthetem-e a margin-t.
Áttettem 100%-ra, onnantól öt-tíz percenként szakadt.Körülbelül egy fél óráig bírtam a szenvedést, majd visszatettem 110%-ra. És az is szakadt. Utána a DMT-vel megint kapcsolódtam: [link]
Az már csak hab volt a tortán, hogy 192.168.1.1-re nem akarta betölteni a lapot. Ekkor áramtalanítottam 1 percre a modemet.Most, 110%-on, úgy tűnik mintha menne. (Már megbántam, hogy egyáltalán piszkáltam.
)
Valamit rosszul csináltam? Az nem teljesen tiszta, hogyha változtatom a margin értékét, akkor utána elég egy mentést nyomni vagy kell egy DSL restart, esetleg áramtalanítani a modemet?
Még valami: 37 órás képnél láthatjátok az SNR, power, illetve attenuation értékeket.
Most hogy megint 110%-ra tettem az SNR érték biztos nem ugyanannyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged