Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Panther #25 üzenetére

[img]kep linkje[/img] (NEM pedig [img:link ][ /img]

[code]courier szoveg mindenfele formazas, tordeles nelkul, as is[/code]

[quote=ki irta@mikor]idezet[/quote]

stb...

Egyebkent kattinthato kepet+feliratot, ha jol emlekszem, akkor igy lehetett egymasba agyazni:

[url=nagy kep link][img]thumbnail link[/img]felirat[/url]

Jut eszembe, mennyit szorakoztam azzal, hogy ha trivialis volt a valasz, de nem akartam kapasbol linket adni, akkor a szoveg koze rejtettem a linket, fekete szinnel szedve :DDD

Tessek [url=www.google.hu][color=black]keresni![/color][/url]
    Ilyenkor csak akkor szurta ki a szemedet a link, ha veletlenul rahuztad az egeret ;]

Szerintem azert kertek a BBCode-ot, mivel a forummotorok tobbsege ezt hasznalja, igy ha valaki sok helyen forumozik, akkor nem kell az eltero szintaxis miatt szopnia.
    (Mint nekem az elso idokben, honapokig bajlodtam az itteni l: meg img taggel. Meg most is felrecsuszik neha a kezem a szmajlikkal, illetve keveslem az itteni kinalatot :DDD)

De mivel itt is vannak hagyomanyok, aztan a sok PH fuggo keze mar nagyon raallt az itteni furcsa szintaxisra, meg nyilvan fenn kell tartani a mar meglevo hozzaszolasok megjelenithetoseget, a parancsertelmezobe nem a mostaniak helyett, hanem MELLE kene rakni a BBCode szabalyait is, hogy mindenkinek jo legyen.

Nyilvan mivel a [C ] meg a [code] ugyanazt csinalja, ezek egymas szinonimai, az lenne az igazi, ha barmelyiket le lehetne zarni [ /C]-vel vagy [/code]-dal is :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés