- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na máris van egy bug. Vagy feature?
A képeket nem lehet se középre, se jobbra igazítani, mert görgetősek (gondolom CSS overflow: auto; miatt). Meg lehetne csinálni, hogyha meg van adva igazítás, akkor ne legyen a kép görgethető?
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Azért írom ide észrevételemet, mert sejtésem szerint ez az új értelmező kavart be a következő esetben. Itt hamarabb észreveszitek.
A képregényes írásomban, épp megjelentettem az új részt és miután rányomtam az okéra, a részt követő minden új bekezdést linkre varázsolt, méghozzá arra az egy részre irányuló linkre. Ezt a következő képpen tette:
a kijelölt részt szúrta be, mindenhova.
A bejegyzést szándékosan nem módosítottam. Ha az illetékesek igényt tartanak rá, meg lehet nézni kivül/belül. Amennyiben ez megtörténik, vagy éppen nincs rá szükség, kérlek értesítsetek, mert akkor javítanám a bejegyzést.
-
cousin333
addikt
Na, akkor majd én (megint)...
Jól látom, hogy a smiley-k ("arcocskák"
) kódjai is megváltoztak (előnyükre)?
Előbb is mondhattam volna, de egy formázási lehetőséget hiányolok: az idézetet. OK, hogy ott a "válasz" gomb, de azon belül is több mondatra, bekezdésre akarnék időnként reagálni, szóval jobb külön-külön.
Nem kellene feltétlenül egyedi megjelenés, esetleg lehetne összefűzve is az eddigiekből. Például én az idézett szövegeket idézőjelbe teszem, mindezt dőlt és OFF stílussal, így:
"Na, azt hiszem ennél az orbitális nyugalomnál, ami itt van, más nem is bizonyíthatja jobban hogy ismét tökéletes munkát végeztem"
Jó lenne, ha nem kellene ennyit kattintgatni, csak egyet...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na, azt hiszem ennél az orbitális nyugalomnál, ami itt van, más nem is bizonyíthatja jobban hogy ismét tökéletes munkát végeztem
-
babicsbalu aláírása görgethető, így elég furán néz ki.
-
nyunyu
félisten
Lehet kerni olyan opciot, hogy az automatikus tageliras javitast juzer szinten ki lehessen kapcsolni?
Szokas szerint /i-vel zartam le egy kepet, erre a hozzaszolas levegere rakta ki a hianyzo /img-et, igy eleg erdekesen nezett ki a vegeredmeny
Masik: preview nem lesz?
Akkor legalabb a hozzaszolas elkuldese elott atnezhetnem, hogy elirtam-e valamelyik taget/szmajlit, 5 perces szerkesztesi limit nem mindig eleg a hosszu szosszeneteim ellenorzesere+kijavitasara, plane, ha tobb eliras is van. -
Hugo85
aktív tag
Tárgytalan, bocsi...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest