- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Notis igp-nél ezen hibát én még nem tapasztaltam.... pedíg sok filmet nézek és azt többnyire igp-vel nem dedikáltal.....
Abu85 : Igen sajna ezekkel tisztában vagyok.
Azonban mint oly sok mindennél reménykedtem, hogy hétha van valami kiskapu ide is....
-
gfefe
őstag
Ez érdekes.... nekem felmet és megy is rendesen..
Azonban a 6770m et szép szóval is kinyírtaGyakran csak integráltal tolom így nem árt ha fent lenne a legfrisebb driver pláne, hogy HP minden csak nem havi frissítésű
a mostani legfrisebb driverem is októberi..... vicc....
Mind az intel driver mind az AMD azótta jócskán előrébb van.Na de ez van.... őszra csak megjön ez a januári driver
-
gfefe
őstag
Hírhez hozzá tenném, hogy dedikált vga-s notikhoz nem javallott
Gépemnél (adatlapom) a dedikált vga leválasztást kilövi.... megy vissza a HP álltal buherált driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest