- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Jesus_Shaves #22 üzenetére
Nekem is dupla radiátor van, de bőven van ott hely, akár csuklós busszal megfordulni is.
Nekem speciel az előlapon van kijelezve a ház belsejében lévő hűtőlevegő hőmérséklete, illetve a feteké, és a memóriáké, valamint a fogyasztás kijelzés. Innét vezérlem a már említett fet és memória hűtést. A többit én is szoftveresen vezérlem, de ezek nálam nagyon fontosak, különösen a fetek, mert amikor etetik a procit nagyon el tudnak szállni. Ez nekem mindig szem előtt kell legyen anélkül, hogy valami programban kéne matatnom.
Aztán van kártyaolvasó és sata adat és táp csatlakozó.
Plusz van egy optikai meghajtó, amivel szerintem még egy lemezt sem írtam meg magamnak, de szívességből és ajándékba rengeteget.
Én teljesen megértem azokat, akiknek nincs szüksége ezekre a helyekre, mert az optikai lemez szerintem teljesen kifújt PC-s szempontból. A többi meg elég speciális igény, de attól még létezik, csak nem ők a célpiac.
(#21) Segal
Nincs az a Tt ház, amit nekem találtak volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés