- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Geri Bátyó #197 üzenetére
Akkor nem lesz nálam látáskorrekció, mert az utolsó szót nem hogy kiejteni, de még elolvasni se tudom.
-
alex devil
senior tag
válasz
Geri Bátyó #197 üzenetére
Helyes a megállapítás! Egyetlen optikai olvasóval MINDENT IS látok.
-
-
somogyib
őstag
válasz
alex devil #195 üzenetére
Te beszélsz, akinek egy van?
-
törölt tag
Es akkor jött a kíváncsi csiga, amit nem láthatott előre az az volt, hogy ha egyszerre néz bele a 2 lukba amit a dug-aljban találunk akkor megrázó élményben lesz része
Ennek beláthatatlan következményei vannak az univerzumra nézve
-
somogyib
őstag
nullpoint kösz a tippet, de az orvosokban nem bízom. Viszont ma este kiolvasom a "csináld magad: szemműtét" könyvet, aztán majd meglátjuk.
ubyegon2 ezt nem értem. Van ennek valami köze a Riemann-féle zéta függvényhez?
-
Ne feledjük, optikális dimenzión túl kell látnunk! De ezt is 360 fok x-edik 6-ványán természetesen.
-
Van valami fejlemény? Én ma két topikban is olvastam, hogy említették ezt végső megoldásként! Nagyon jó úton haladunk a világhír felé.
-
válasz
#33253120 #168 üzenetére
A topik jó, nekem azzal az Összefoglalóval volt csak bajom. Miért nem lehet javítani, ha valami helytelen. Felszólító módban az, hogy "el se kezd!"<br/>Bocsi, de ez ciki! De leszarták, hogy szóltam és még a valóban BB könyvet is törölték!
somogyib
Én se! Ez már kettő. (Tg) - más kérdés, hogy én nem is lehetnék. 😉(#172) csixy
No akkor Tg lesz belőled!
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #160 üzenetére
Szeretem a BB topicot.
Tehát azért van az automata BB topic, hogy a BB-be lehessen mást is írni mint a kifejezett akciók. De nem. Mindig jön valaki aki nem ért a fórumhoz, hogy pittyen a mail kliens, akció meg semmi. Vagyis a kedvenc fórumtémájukat használni nem tudók miatt Mr. Csizmásnak tisztaságmániássá kellett válnia. Szegény mindennap törölget.... -
válasz
#81733120 #161 üzenetére
Aham, ezt a mostani 990-es D fixet ott találtad! Már értem.
Én már azelőtt nézegettem, mikor a Voda ÜSZ kiakasztott. Lemondtam a megújuló netet, hogy következő hónaptól már ne vonja, erre az aktuális hónapban kilőtt minden netet és az idióta nő azt mondta, hogy ez így jó, mert én lemondtam a szolgáltatást........
(#162) somogyib
Mi a baj már megint? Mit akarsz töröltetni?
Láss, ne elégedetlenkedj!
Egyébként miért ne, választhattok Tg-t ide.
-
somogyib
őstag
Kéne már ide egy topikgazda, aki a sok nem ide illő hsz-t törli.
Ti mit láttok, ki lesz az?
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #160 üzenetére
"Néha érdemes benézni, én azóta teszem, mióta láttam egy valóban durva helyesírási hibát az Összefoglalójában és beírtam hsz-nek egy bb Helyesírási Kézikönyvet! Pillanatok alatt törölték, de a félanalfabéla hibát már csak azért is ott hagyták"
"Volt SIM bb is? A Tavalyi T Dominonál nincs jobb!
"
Én akkor váltottam szolgáltatót.
-
válasz
#81733120 #159 üzenetére
Néha érdemes benézni, én azóta teszem, mióta láttam egy valóban durva helyesírási hibát az Összefoglalójában és beírtam hsz-nek egy bb Helyesírási Kézikönyvet! Pillanatok alatt törölték, de a félanalfabéla hibát már csak azért is ott hagyták.
Ilyenkor, ha már valaki szól, nem csak igénytelenség, hanem bunkóság is benn hagyni direkt a hibát.szerintem
Volt SIM bb is? A Tavalyi T Dominonál nincs jobb!
-
válasz
#81733120 #157 üzenetére
Ja, zacsiban jött a doboz, abban meg a füles, már rég akartam és a BB topikban épp feldobtak egy ilyen SM-PL+-os SoundMagic fülest. Ezután nem csak látni fogok időnként, hanem hallani is.
Most nézem a dobozon van ilyen kapargatni való kerek matrica, de nincs semmilyen illata.......mindjárt ráfújok én, oszt majd lesz neki! Ahun van e, Beckam szagú parfüm.....bloáááá lefújtam.
-
Tepertő. Semmi bonyolultabb.
(látnod kellett volna)
Attól, hogy nem vagy látó, jól látod, hogy épp tegnap nézegettem a Tkomos megkapott csomag dobozát, de nem láttam ilyen jelzést rajta!
Itt szerintem nincs jelentősége az on/off-nak. Úgyis csak később világosodik meg sok dolog, amit mi már látunk!
-
-
törölt tag
Előreláthatólag mikor lesz a Vodafone-nál VoLTE?
-
-
nullpoint
őstag
Na? Mit láttok? Én látom mit láttok, csak akik nem látják hogy mit láttok, azok lássák mit láttok. Na látjátok.
-
-
törölt tag
-
Majdhogynem, szerintem úgy láttam akkor, hogy épp az olyan kérdések miatt kell ez a topik, amit a kérdező lehet ért, de senki más nem! De talán én ezt így láttam és nem fejeztem ki magam elég szabatosan!?
No de amíg ilyen kérdés nem irányul át ide, addig ugye gyakorlatoznak a majdani segítő szándékultsággal megáldott népek!
Mindamellett, amit említesz, az sem elvetendő! (többek közt azért sem, mert még kikelne....)
Nagyszerű csapat áll itt össze meglátásom szerint!
Bezárni??? Ezt a lehető leghasznosabb topikot? Ez igen rossz
látásmód
!(ahogy azt szintúgy pingvinbőrben tartózkodó igen széleslátókörű kollégám is említi)
-
nullpoint
őstag
Ilyen fontos topicot nem szabad bezárni. Mi, itt, együtt, jobbá tesszük a világot. A vak is láthassa'.
Már most átütő sikereket értünk el. Például a topic megnyitása óta az univerzum idősebb lett mint bármikor ezelőtt. Az érdemeket senki nem veheti el!
-
somogyib
őstag
válasz
Geri Bátyó #140 üzenetére
Ő már nem sokat, de lehet, hogy én se.
-
-
Ez mind nagyon jó, de szerintem ezt Ubiegon arra szánta ( ha jól látom !
), hogy olyan kérdéseket tegyünk itt fel , amikre sehol máshol még használható választ nem tudott adni senki, pedig a kérdés maga értelmes. Vagy Ti látjátok lyólll?
-
-
nullpoint
őstag
válasz
Geri Bátyó #135 üzenetére
-
-
nullpoint
őstag
Zavar keletkezett a látóképességemben.
Írni kezdtem az asztalos topikba, mert azt hittem szakemberek kollégák vannak ott. De nem,sajnos javarész laikusok vannak , akik szembeköpik az ipart meg az előírásokat és inkább a saját fejük után mennek, és ezt büszkén hirdetik. Szóval galambokkal kezdtem sakkozni.
Ezt nem láttam előre.... Nem láttam előre!!!!!!!
Most meditálnom kell, főlátóasszonyként nem fordulhat elő többet ilyen
-
válasz
somogyib #125 üzenetére
Akkor már hosszú távra nem rendezkednék be sehol, ha az se használt.
Nagyon bonyolult a gyógyképlet sajnos, ezért ilyenkor javaslat az, hogy annyit kell inni, amennyi eléri a kívánt hatást. Eddig sajnos mindig utólag derült ki, hogy megfelelő mennyiséget vett-e magához a károsult.
Ez van sajnos. A tervszerű leittasodás az más, de ott is ugyanez a javallat.
Remélem tudtam segíteni. -
-
Ma vasárnap lesz ill. van ettől függetlenül, ne aggódj. Az azonban tisztán látszik, hogy ha csak a tudattalanodban is, de értékelni fogod eme helyzetet és többször nem rúgsz be.
Kivétel ez alól, ha újra értékelni akarod majd a most kialakult helyzetet. -
somogyib
őstag
Látók!
Tegnap berúgtam. Mi lesz ma?
-
válasz innen oda off elkerülése miatt
Nem baj, mert nem is jól látod.
A lényeg, hogy a látóasszony egy quasi kategóriát érzékeltet.....na várjál, mondok egy példát, hogy lásd a dolgot. Ha valakire azt mondjuk, ólajtófejű, az nem azt jelenti, hogy ólajtóból van a feje, de erősen behatárol egy bizonyos kört és van, aki jobban el tudja ezt így képzelni, mint mondjuk a türhe szó alkalmazásával.
-
válasz
#81733120 #102 üzenetére
Nekem megvan még abszolút vésztartaléknak, ha mondjuk le kell szálnom a Föld középpontjába kis időre...állománygyúlésre mondjuk. Bivalyölő Ericcsonom is volt meg Siemens M35 és Sony Ericsson James bond kiadás, tán C902i....de a Moto Defy volt az egyik tuti, megölhetetlen volt. Többre nem emlékszem, most van strapamobil Xcover3 meg a Xiaomi 4X....már ugye látom a következőt, de nem árulom el nektek.
Most én a Daihatsu Cuorevel jártam úgy, hogy tán nem éri meg megcsináltatni....ja az nem is teló, bár alig nagyobb.106
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #101 üzenetére
GSMArena-n a listázó sokat segített, onnantól kezdve meg már alig volt dolgom.
Szinte mindegyik kinézetére emlékszem, elég megpillantani valamelyiket, és jön minden emlék.Van, amelyikért a mostani okosmobilt is odaadnám...
Az F3-at ajándékba kaptam, de idővel elpasszoltam.
A beszédes cucc tényleg jó volt.Meg tetszett, hogy vékony volt.
Nálam az a probléma, hogy már alig van meg mobilom a felsoroltak közül. Az X6 panelhiba néven megadta magát, azt mondták nem éri megcsináltatni, szóval búcsút kellett intenem. Még mindig visszasírom...
-
válasz
#81733120 #100 üzenetére
Na jó, hát ez nem annyira sportszerű így.....
Én is csinálhattam volna 3 hsz-t is az imént, de ugye a nevető 3. v 4. bármikor belenézhetett volna a dologba.
Te emlékszel a régi mobiljaidra még vagy feljegyezgetted ezeket? Esetleg mostanában kukáztad az Ecserin?
Ilyen Moto F3 nekem is megvan még, ritka zseniális egy teló, na azt nem kell töltögetni naponta a papír kijelző nem fogyasztott sokat. Azért amikor elkezdett beszélni nekem az megdöbbentett.....
-
törölt tag
Száz, és az enyém.
Na, de hogy ne legyen tartalmatlan, itt egy kis olvasnivaló nektek. [link] -
válasz
#81733120 #93 üzenetére
Ezt látóként halld!
(mint a szférák zenéje)
(#89) T_chris
Ez a Superheavy amúgy egy állandó formáció volt. Nem úgy, mint az előtted linkelt Csixy koma kedvence, ami szintén nem is lehet rossz, ha ilyen komák állnak össze.
Láttyátok' már, ki lesz a 100-as? Nem művész, az tuti, mert a kettő kizárja egymást.
(láttam olyan topikot, ahol extázist okozott, ha valaki kerek számra nyekergett be valamit, hátha ez nem lesz ennyire kiüresedett tartalommal teli)97.
-
Én ezt a zenét küldöm minden látónak.
-
törölt tag
90
nemárhogykihalunk
-
törölt tag
Ez a Superheavy ezt így messziről nézve, kicsit hunyorítva is azt látom, hogy tetszik.
Gondolom nem csak ez a felállás pörög, hanem nótáról-nótára változnak az előadók, stílusok mint a hazai Random Trip-ben....Ja, a Heavy meg még jobban tetszik.
-
Hát mi tagadás, gülübb szeme van az avatarodnak, mint a kis pingvinonak.
No de már beszéltünk erről, hogy nem a szem gülüségén és az optika tipusán múlik, hogy látok-é avagy nincs kedvem hozzá.
Én mondjuk azt is látnám, ha már nem lenne érdemes péntekig előre gondolkodnod.
Ugye itt vannak a különbségek keményen, kérném tisztelettel!
(#77) Roaming
Zenét említettél, de nálam valami ritmikus pufogás jön elő.....és több hugi gyógytornázik.
-
törölt tag
Amíg nem kapcsoljuk jóslóinkat, addig hallgassák ezen kellemes zenét.
-
-
Én inkább csak időnként látó vagyok, ha nem így volna, aligha kéne szemügét viselnem.
Néha amúgy annyira előre látok, hogy tudom mit kell tennem majd, de a pillanatnyi ténykedés is megvalósulás alatt áll még. Ilyenkor van az, hogy nem tudom magamra erőltetnem a messzebb látó optikámat, mert még a jelenben használatos nem oly messze látó optika is rajtam van.Na szóval, az igazi látóasszonynak ugye nem kell optika. Hát hiszen lát!
És ne a múlt hétről beszélj, hanem a jövőhétről.
Ezt a múlhetezést meg azért is hagyjuk, mert a rosseb emlékszik már olyan régre vissza, így már azt is látni kell, nem csak a jövő hetet. Na így, kb.
-
törölt tag
Most értettem meg miért fogynak annyira gyorsan a trifokális szemüvegek
-
-
A nyíregyházi látó asszony-t még Józsi barát sem tudta megfogni, azt írják itt. Igen sok ragszalagot tekertek rá és még a jó öreg CIA pokrócos módszert is alkalmazta Hajdú P rajta. A látóasszony végül csak sikeresen megfulladt, de Józsi barát még csak ki akart tolni legalább az egyik szemivel. Egy kék asztallábbal erről mégis le tudták beszélni.
A látóasszony természetesen látta előre, hogy rossz állapotba fog kerülni, ezért hozta magával a feltámasztóasszonyt is.
-
-
somogyib
őstag
Látók!
Megyek 8-ra a Főgázhoz. Mire számíthatok?
-
nullpoint
őstag
Képzeljétek, azt láttam két nap múlvára... Á nem lövöm le majd meglátjátok.
-
mephi666
nagyúr
-
válasz
Geri Bátyó #58 üzenetére
hóhahó!
-
-
-
Na ezt viszont halálos pontossággal láttam!
Előre! -
nullpoint
őstag
Örülök hogy tetszik. Jajj, miket is beszélek ,már miközben írtam azt a hozzászólást akkor örültem hogy majd később ez neked tetszeni fog.
#T-chris, én pontosan látom a végét a Pínek, csak nem mondhatom el, a társadalom nem készült még fel rá, a matematikusok meg hőzöngenének hogy borul a jól bejáratott egyenletrendszerük. NAgy a felelősségem és kmolyan veszem kéremszépen.
-
somogyib
őstag
-
nullpoint
őstag
Ne üldözd el a pácienst. Azé' me' te nem tudod, mi még látjuk pontosan.
Kereken 3,14159265358979323846264338327950288419716939937510 kilogrammot kell fogynia, onnantól kezdve a nők harcolni fognak a kegyeiért, és többszörös eurojackpot nyertes válik belőle, meg űrhajós.
Ezt látom. De nagyon pontosnak kell lennie. Csak akkor garantált a siker.
#Roaming meg tegyen szemüveget az univerzumra mert így pontatlan.
-
Értem a kérdés mögött lévő értetlenkedést. Mármint nem én vagyok a látóasszony, de az idézett mondat arra vonatkozott, hogy X topikban (így, hogy X topik nem biztos, hogy létezik) feltett kérdéssel kerül ide a kérdező. (konkrét esett volt erre ma reggel egy topikban)
Ha csak úgy az univerzumból érkezik a kérdés, akkor persze nem sok értelme van beírni ennek a topiknak a címét, még linkelve sem. Ezt én szúrtam el, ill. a látóasszony láthatta ezt, de nem szólt. Átfogalmazom ezt a részt majd.Hány kilót kellene lefogynom?
Erre a kérdésre szerintem a látóasszony azt mondaná, hogy pontosan annyit, amennyitől jól érzed magad a bőrödben.
Ha egy egzakt meghatározást vártál, az nem fog menni, nem így működik ám ez a látás.
Mint az alábbi hsz is bizonyítja, a látóasszony nem jósnő! Kizárólag hiteles, logikus értelmezhető válaszokat ad.
(#33) Roaming -
somogyib
őstag
"A segítségkérő írja be a topik nevét linkelve és alá írja be a kérdését!"
Hány kilót kellene lefogynom?
-
Gézengúz
addikt
[link]
Fater odabasz ezoterikusan. -
nullpoint
őstag
Óóó, hát én ennek a topicnak az eljövetelét már jó előre láttam. Nem emlékszem mikor, mert csak a jövőt látom, a múltat nem.
-
7
-
"Aki érzi magában a látás ajándékát, nyugodtan jelentkezhet az alábbi módokon:
-
-
- "A harmadik opció nagyon kétértelmű számomra.
-
törölt tag
Popcorn bekészítve.
Rejtett sub.
-
Hatalmas
-
petipetya
nagyúr
Oszt wikipédia bejegyzés van-e róla?
-
Samus
addikt
Vajon Magdi is látja ezt a topikot?
-
Dat topik
Jó lesz ez, már látom
-
válasz
Geri Bátyó #4 üzenetére
Ez is egyfajta látásmód! Mondjuk az ilyesfajta látás erősen leterheli a szervezetet. Nekem olyan osztálytársam volt, több is, aki inkább veszített a látásából ennyi serital elfogyasztása után. Onnan is lehetett tudni, hogy együtt kerestük a piszoárt a WC-ben, aztán bejött egy látóasszony(mivel látott bennünket) és eléggé kiebrudalt onnan minket.
-
törölt tag
Majd Klári segít.
-
Középiskolában egy osztálytársasról kiderült, hogy látó. Egy rekesz sör elfogyasztása után a szeméhez emelt 2 üres üveget, mint egy messzelátót és azt mondta: LÁTOM A JÖVŐT!
Nem mertünk kérdezni semmit! -
Megnyitjuk ezt a rendkívül hiánypótló topikot!
Egy kérést tolmácsolnom kell, mégpedig ez tartalmilag kb annyi, hogy a látóasszony nem jósnő!
Ebbéli kérdésektől éktelen haragra gerjed!Különböző qualitásokkal rendelkezik minden látóasszony, de ettől függetlenül mindent lát!
Igen, a látóasszonyok természetesen a Linuxot is jól ismerik. A Windowst nem annyira, mert az el szeretné venni az ő munkájukat.
Igen, a látóember is látóasszony kategóriába sorolható.
A látóasszony mindent lát, de nem minden érdekli.
A látóasszony álmában és ébren is egyaránt lát.
Nem használ Álmoskönyvet.
A látóasszony nem szereti a túl sok kérdést, a kérdés ismétlésektől meg egyenesen kiújul az arcidegzsábája. Kéretik ezt figyelembe venni! Nem mindig van jókedve! Sőt.A látóasszony senkiről nem gondolja, hogy hülye lenne. Tudja.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest