- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Xiaomi Redmi 3

-
tvamos
nagyúr
Mégiscsak kell a dual sim.
-
Gergosz2
veterán
igen. Szerintem piszok jól néz ki, nagyon gondolkozom, hogy erre cseréljem a mostanit.
Ami még nagyon tetszik az a Motorola Droid Turbo 2. Nem semmi milyen masszív készüléket raktak össze, érdemes csak YT-n megnézni, hogy egykét user milyen magasságokból dobálja le és miket bír ki. Csak az a baj, hogy idehaza nem kapni

-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Upsz.
Afelett elsiklott a figyelmem.

-
-
Gergosz2
veterán
Nexus 6P.
Hardverügyileg teljesen ott van, ráadásul mindig megkapod rá a legfrisebb Stock Droidot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Mondtam az embernek, hogy adja el nekem az OPO-t olcson. Most gondolkodik rajta. Ez csak egy simes?..
-
tvamos
nagyúr
Nézegettem a kollégám BQ-ját. Tetszik. Vannak még gondok, de nem rossz.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezt irjak rola:
minden Google szolgáltatástól megfosztott Android platform köré épülő Fire Phone
Ennek így nem sok értelme van.
-
válasz
Avicularia
üzenetére
lol

-
BoB
veterán
Havonta jönnek nekem a biztonsági frissítések, ahogy Google ígérte, maximálisan elégedett vagyok vele. Stabil, megbízható. (Nexus 5)
Miért nem lehet megérteni hogy más készülékek nem az ő saruk? Ettől még nem az android lesz sz@r, hanem adott gyártó. Mert a gyártó leszarja. Az emberek meg így is megveszik, aztán siránkoznak.
-
Avicularia
veterán
Nekem és a sógoromnak is OPO van és meg vagyunk elégedve vele. Ezért lett most a húgomnak is rendelve egy oneplus x. Múltkor rendeltem egy kerámia hátlapost az asszony öccsének. Első nap elvitte.Másnap mikor átjött, hogy rootoljuk, hazafelé nem húzta be a zsebén a cippzárt és miközben ment haza robogóval kirepült a zsebéből. Teljesen tropára ment a 2 napos telefon

Még jó hogy volt hemförsäkring-je és így csak 750 korona önrészt bukott. -
tvamos
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
A beszerzes igazabol indifferens. Mondjuk, az EU beszerzes jo lenne, mert ha mar eldontottem, nem akarok varni.
OP-t nem veszek, rossz emlekem van a OPO-val, a munkatarsamnak az van, szajaval azt mondja, hogy szereti, de suttyomban lecserelte egy Samsung-ra egy felresikerult rendszerfrissites utan.
Valojaban a fejtorest az okozza, hogy az esetleges biztonsagi frissitesek nem jonnek meg az Androidos keszulekekre, meg akkor sem, ha amugy a Google kijavitja. E miatt kezdem el nyilvanosan elmelkedni, hogy akkor van-e alternativ mobil OS, vagy meg kell alkudni azzal, hogy marad az Android, es akkor rootolva valami 3-rd party vedelem. Vagy serabasz...
-
válasz
Avicularia
üzenetére
-
Avicularia
veterán
Szia
Mi a beszerzés forrása? Kína, Svéd vagy Magyar?
Most rendeltem a húgomnak egy oneplus x-et, talán érdemes lenne rápillantanod. 2549 korona, Londonból küldik, két év EU garis [link] -
-
TreXesZ
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hát igen,a méretet elfelejtettem,de a gond,hogy hardveresen jóval előrébb van,mint a sima redmik.tehát választani kell,hogy vagy jobban átérhető kijelző,vagy tartósabb hw.
-
-
Thome
veterán
Xiaomit.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tetszetős készülék, jó lenne kipróbálni! Keresek teszteket.
Nagy a ZenFone 2, meg kicsit drágállom is, 70-80-nál többet nem nagyon akartam költeni. Ettől még megvettem volna... de valahogy mégsem.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szeretném megkérdezni, pontosan melyik készülékre gondolsz?
(#7) TreXesZ
Mondjuk ez: [link]? Ezt frissíti az Asus?
Az OP nem érdekel. -
TreXesZ
csendes tag
Hát az említett zenfone 2-t én tudom ajánlani,nekem nagyon bejött,de szólok,hogy sok rajta a felesleges előre telepített szar,de kb ez a legnagyobb hibája(számomra). Illetve ajánlott vétel lehetne szerintem még a oneplus two is,a jelenlegi árán az is nagyott üt.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az létezik? Azt hittem, hogy már nincs.(#3) D1Rect

-
Tessék venni FireOs- ellátott készüléket.

-
Neked túl sok a szabadidőd, inkább keríts egy csajt!
Ha még mindig sok, akkor duplázz rá!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
Vegyél Galaxy S7-et
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az létezik? Azt hittem, hogy már nincs.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)